2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Allah'ım böyle haberler Alınca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam çok çok gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda. Nasip etsin canım belirtilerini anlatırsan sevinirim
Saol canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim azospermi tanısı ile 3 kez denedik ilk ikisinde hiç belirti yoktu zaten negatifti şimdikinde ise 1-2 sabah midem bulandı arada kasığımda batma, seyirme oluyodu başka bişe hissetmedim

Ya ben zoladex iğnesi vurildum çikolata kistleri icin doktor gecici menopaza sokcak dedi ben bugün adet oldm aksine bide ağrım cok fenalstm

İyi akşamlar pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum yarın sabah benimde test günüm çok hecanlıyım ve korkuyorum

İyi akşamlar pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum yarın sabah benimde test günüm çok hecanlıyım ve korkuyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım Allahın izniyle iyi haberlerini alacağız yaz mutlaka tamam mı. Ve unutma sonuç ne olursa olsun en önemli şey senin sağlığın

Bennnnn varim :) tabii çok var benimkine canm. Şu an adetimin 5.günü. Taaa diğer adetin 2.günü gidecem. Hiç geçmiyor günler gerçekten de cnm ya

Benim de yumurta alındığı için adet olmadım sadece kanamam oldu.Dolayısıyla ne zaman olacağımı bilmiyorum olduğu gün ertesi gün için randevu alacam..Acaba ne zaman transfer yapılıyor regl bitiminde muhtemelen..Sorma arkadaşım zaman geçmiyor.Birde sonraki zaman var.Burada olumlu habrleri okuyorum umut oluyor, olumsuz haberleri okuyorum, çok üzülüyorum umutsuzlaşıyorum.. Nasıl bir psikoloji bu suphanallah.. Allah alnımızın akıyla çıkmamızı nasip etsin bu imtihandan..Zaman uzayınca da haliyle daha da zor oluyor..İnşallah olumlu haberler veririz hepimiz..

evet canım. hiç belli olmaz kaderde neler var bilemiyoruz. umutla dua ile bekliycez.
Ya bana doktor çikolata kistlerini baskilamak küçültmek icin zoladex iğnesi vurdu o iğneler beni geçici menopaza sokcakti doktr demsti ben bugün adet oldm aksine agrimda cok bu iğne bna yaramadi herlde ya :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…