Belirtiler kişiden kişiye değişir. .
Evet canim heyecanini anliyorum ama o dinlemeler pozitif sonucu alsanda devam ediyor. :) Allah kerim diyip vesveseden kurtulmak lazım. Bu tavsiyeyi senden çok kendime yapıyorum yalnız. :)bende hiçbirşey hissetmiyorum. Yarın normalde adet günüm olacaktı. İnsan işte merak ediyor. kendimi dinleyip duruyorum sürekli :)
Canııım gözün aydınn.. Sağlıklı bir şekilde kavuş evladına inşallah..Kizlar test gunumdu bugun ( 8. gun ) pozitif :)))
canım bugünkü değerim 141,9 (14.gün ve 3.gün embriyosu)Canım yarın inşallah değerin yuksemiş olur şimdiden canını sıkma lütfen
Hayırlısı olsun canım içini ferah tut keseyi gördüğün günlerde gelecek insalllahArkadaşlar bende bugün kanda baktırdım. 2gün önce 50 idi şimdi 106 ya yükselmiş ne dersiniz sizce yeteri kadar yükselmiş mi? Değerler düşecek diye tırsıyorum şimdide.
İnsallah canim sanki keseyi görsem rahatlicam diyorum ama pozitifi görsem rahatlicam da demiştim rahatlayamadimmm. :)Hayırlısı olsun canım içini ferah tut keseyi gördüğün günlerde gelecek insalllah
Canım benim heyecanla bekliyoruzKan verdim sonucu bekliyorum çok korkuyorum (23 kasım transfer tarihi)
Hadi güzel haber bekliyoruz :)Kan verdim sonucu bekliyorum çok korkuyorum (23 kasım transfer tarihi)
Bennnnn varim :) tabii çok var benimkine canm. Şu an adetimin 5.günü. Taaa diğer adetin 2.günü gidecem. Hiç geçmiyor günler gerçekten de cnm yaYumurtası dondurulup da transfer için regl gününü bekleyen kimse yok mu?.. Zaman geçmiyooooooorrrr...Ya Sabııırr Ya Allah..
Kan verdim sonucu bekliyorum çok korkuyorum (23 kasım transfer tarihi)
Hadi inş sendende güzel haber alırızKan verdim sonucu bekliyorum çok korkuyorum (23 kasım transfer tarihi)
Tebrikler çok sevindim inşallah benimki de tutarKızlar sonucum 96 üçüncü gün embriyosu 23 kasım transfer tarihi nasıl sizce değer 2 embriyoydu herhalde tek tutmuştur
Aminn inşallah bekleyen herkesinki tutar Rabbim devamlılığını getirir inanın kızlar dualarım hep evlat sahibi olmak isteyen herkesleTebrikler çok sevindim inşallah benimki de tutar
Amin inşallah cok Sağol. Darısı isteyenlerin başınaHayırlı olsun :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ..
Bugün kaçıncı günKızlar sonucum 96 üçüncü gün embriyosu 23 kasım transfer tarihi nasıl sizce değer 2 embriyoydu herhalde tek tutmuştur
11. Gün canım nasıl değer senceBugün kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?