çok sağol kojol, isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar büyütmek nasip olsun.İyi akşamlar canım 3 seneden beri çikolata kisti yüzünden normal hamile kalamadım 3 amaliyat gdçirdim son olarakta rahim yumurta tüp bagırsak yapışmış amaliyatla ayrıldı endometriosiz yani en iyi ben anlarım onu tüp bebek dr umutsuz baktı çünki yumurta rezervim çok düşüktü 3 tane oluştu çikolata kisti öldürmüş yumurtalıklarımı ama bekliyoruz Allah tan umut kesilmez sende umutlu ol arkadaşım daha yaşımız çok genç ama bu hastalık organlarımızı çabuk yok ediyor
evet canım. hiç belli olmaz kaderde neler var bilemiyoruz. umutla dua ile bekliycez.inşallah ya ama benm kistler cok büyük 5.5 ve 6 cm ya Allahtan umut kesilmz
İnşallah mutlu umutlu haberlerle dönersin sende canım. :)tebrikleeer,hayırlısıyla artarak gitsin inşallah değerlerin :)
10.günüm bugun hala test yapmadım 2 gün kaldı,hayırlısı,darısı başıma ve tüm isteyenlere :)
Cnm inşallah hepside döllenirCanım bugun beş yumurtam toplandı yarın durumları hakkında arayıp bilgi verecek lermiş
Bugün kaçıncı günündü canım iki kat artmış bence tamamdır şimdiden gözlerin aydın Rabbim değerini katbe kat arttırsın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsşmArkadaşlar bende bugün kanda baktırdım. 2gün önce 50 idi şimdi 106 ya yükselmiş ne dersiniz sizce yeteri kadar yükselmiş mi? Değerler düşecek diye tırsıyorum şimdide.
İnşallah canım biraz endişelerin var korkuyorum allah ım hepimize yardım etsin inşallah döllenir meleğim gelirCnm inşallah hepside döllenir
Bugün 10. Günümdü canım. İnşallah katlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin.Bugün kaçıncı günündü canım iki kat artmış bence tamamdır şimdiden gözlerin aydın Rabbim değerini katbe kat arttırsın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsşm
gayet güzel sonuç ,hayırlı olsun :)Arkadaşlar bende bugün kanda baktırdım. 2gün önce 50 idi şimdi 106 ya yükselmiş ne dersiniz sizce yeteri kadar yükselmiş mi? Değerler düşecek diye tırsıyorum şimdide.
Canım olumlu bişeyler hissediyormusungayet güzel sonuç ,hayırlı olsun :)
kan testim 7. gün 82,37 çıktı kızlarr
Arkadaşlar bende bugün kanda baktırdım. 2gün önce 50 idi şimdi 106 ya yükselmiş ne dersiniz sizce yeteri kadar yükselmiş mi? Değerler düşecek diye tırsıyorum şimdide.
canım ben predictor early adetten 6 gün önce sonuç verenden aldım sende onunla yap istersen idrar testi yine . diğer gebelik testlerinde çıkmayabilir çünkü onlar adet gecikmesinde ancak sonuç verebiliyoradet öncesi erken gebelik testi dediğin bildiğimiz idrar testlerinden dmi evde 1 tane var çünkü
Bugün 10. Günümdü canım. İnşallah katlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin.
7. Günden 8. Güne gecerken gece yaptirdim canim 12 bucukta. 5. Gün embriyosuydu. Senin 3. Gün embriyosu ise 8 yada 9. Günü bekle derim canim.Merhaba, ilk testi kaçıncı gününde yaptırmıştın? ve kaçıncı gün embriyosuydu? ben transferimi 28 kasımda yaptırdım 3. gün emb. yarın 7. gün ve test yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım bu yüzden sordum çıkarmı erken mi bilemedim.
7. Günden 8. Güne gecerken gece yaptirdim canim 12 bucukta. 5. Gün embriyosuydu. Senin 3. Gün embriyosu ise 8 yada 9. Günü bekle derim canim.
Kasık agrisindan başka bi belirti yoktu canım. Hatta burada bazı arkadaşlar o batmayi bile yaşamadan pozitif sonucu aldilar.evet erken olacak ozaman. Yaptırmamak en iyisi. Peki varmıydı belirti yada var mı.? değişik bir şeyler hissediyormusun belirti olarak?
Kasık agrisindan başka bi belirti yoktu canım. Hatta burada bazı arkadaşlar o batmayi bile yaşamadan pozitif sonucu aldilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?