2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

çok sağol kojol, isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar büyütmek nasip olsun.

Bu topikte hamile olan Arkadaşlara sesleniyorum lütfen yeni bi topik açın Çünkü sizin şuan girdiğiniz hamile topiğinde normal yolla hamile kalan anne sayısı daha fazla gibi geldi daha doğrusu onların sizi anlayacağını zannetmiyorum çünkü ilaçlar vesayrı herşey farklı yol alıyo kötü anlamda anlamazlar demiyorum yanlış anlaşılmasın ama biz birbirimizi daha iyi anlarız anlamında inşallah bizlerde açacağınız topiğe geliriz

Arkadaşlar bende bugün kanda baktırdım. 2gün önce 50 idi şimdi 106 ya yükselmiş ne dersiniz sizce yeteri kadar yükselmiş mi? Değerler düşecek diye tırsıyorum şimdide.
Bugün kaçıncı günündü canım iki kat artmış bence tamamdır şimdiden gözlerin aydın Rabbim değerini katbe kat arttırsın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsşm

kan testim 7. gün 82,37 çıktı kızlarr

Canım gözün aydın Rabbim kucağına versin inşallah..

Arkadaşlar bende bugün kanda baktırdım. 2gün önce 50 idi şimdi 106 ya yükselmiş ne dersiniz sizce yeteri kadar yükselmiş mi? Değerler düşecek diye tırsıyorum şimdide.

CanımRabbim devamını getirsin inşallah.. Gayet güzel artmış.. maaşallah..

adet öncesi erken gebelik testi dediğin bildiğimiz idrar testlerinden dmi evde 1 tane var çünkü
canım ben predictor early adetten 6 gün önce sonuç verenden aldım sende onunla yap istersen idrar testi yine . diğer gebelik testlerinde çıkmayabilir çünkü onlar adet gecikmesinde ancak sonuç verebiliyor

Bugün 10. Günümdü canım. İnşallah katlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba, ilk testi kaçıncı gününde yaptırmıştın? ve kaçıncı gün embriyosuydu? ben transferimi 28 kasımda yaptırdım 3. gün emb. yarın 7. gün ve test yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım bu yüzden sordum çıkarmı erken mi bilemedim.

7. Günden 8. Güne gecerken gece yaptirdim canim 12 bucukta. 5. Gün embriyosuydu. Senin 3. Gün embriyosu ise 8 yada 9. Günü bekle derim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…