• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

senin kaçıncı günün sonucunu ne zaman öğreneceksin? ben heyecandan çok tedirginim devamlı bse olur mu dye düşünüyorum hata yapıyorum biliyorum ama elimde değil :)
9 aralık test gunum. Ama kesin bekleyemedeen yapicam testi:) bende öyleyim hiç bişey hissetmiyorum kasik batması dışında. Olmadı mi acaba deyip bazen karamsarlığa düşüyorum

Aynılarını bende kullandım sadece progestanı iğne şeklinde kullanıyorum.

Duaların için sagol canım ben endo luyum canım 3 çikolata amaliyatım var birde endometriozis amaliyatı oldum ben seni mirjam dan tanıyorum iyisindir umarım

amin amin canım sanada çok geçmiş olsun inşaallah sizde pozitifi görürsünüz bende kese ve kalp atışını duymaya:KK46:

Kızlar bende ağrı sızı olmuyor.. Arada bir sızı giriyor bayağı hissettiriyor o kadar.. Acaba bir problemm mi var?? Bende sadece 11. ve 12. günler adet sancısı gibi sancı oldu sonra geçti.. Siz kasık ağrısı var yazmışsınız merak ettim bak şimdi :KK17:

Duaların için sagol canım ben endo luyum canım 3 çikolata amaliyatım var birde endometriozis amaliyatı oldum ben seni mirjam dan tanıyorum iyisindir umarım
Ayyy cnm dogru yaaaaa:))diyorum cok tabıdık gelıo bı turlu cıkaramadm:))))zaten ısım tanıdık dıye sordum:))ama şimdi cok net hatrladım:)

Hayırlı olsun canım bende 3 kez ameliyat oldum bu ilk denememiz olacak benim 2 tüpümde kapatıldı ben ve benim gibi çikolata kisti ile savaşan herkese umut oldun valiente valiente kojol da çikolata kisti magduru bizim gibi ve şuan hamiş Allah tamamına erdirsin
Evet canm bılıorm bız tanısıyoruz başka bır topıkten:)gercekten bıE umut oldu:)

[table="width: 300, class: grid"]

[tr]

[td][/td]

[td]NİCK[/td]

[td]YAŞ[/td]

[td]SEBEP[/td]

[td]MERKEZ [/td]

[td]TRANSFER TARİHİ[/td]

[td]SONUÇ[/td]

[/tr]

[tr]

[td]kanikey[/td]

[td]26[/td]

[td]erkek infertilitesi[/td]

[td]Doğufertil[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede [/td][td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]echomare[/td]

[td]31[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Ankara Başkent[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]
[td]WAW[/td]

[td]27[/td]

[td]PCOS[/td]

[td]bahçeci umut[/td]

[td]11/11/2015 [/td]

[td]Hamile :nazar::KK46: [/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]feridemre[/td]

[td]25[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]novafertil[/td]

[td]beklemede[/td]

[/tr]
[tr]

[td]FKMM[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]

[td]aysegulsen[/td]

[td]29[/td]

[td]veni vidi diyarbakır h.[/td]

[td]ertelendi[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]flzkhan[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Başkent hastanesil[/td]

[td]12/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]kelebek7977[/td]

[td]36[/td]

[td]rezerv azlığı[/td]

[td]bahçeci fulya[/td]

[td].[/td]

[/tr]

[tr]

[td]MOMYS[/td]

[td]35[/td]

[td]pko,pıhtılaşma,chg,haşimato[/td]

[td]Acıbadem Maslak[/td]

[td]09/11/2015[/td]

[/tr]
[tr]

[td]sen_kolıc[/td]

[td]30[/td]

[td]pcos[/td]

[td]Novafertil[/td]

[td]21/11/2015[/td]

[/tr]

[tr]

[td]violet_79[/td]

[td]36[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]bahçeci fulya [/td]

[td].[/td]

[td]beklemede[/td][td][/td]
[tr]

[td]Bebegim44[/td]

[td]27[/td]

[td]Pcos,varikosel[/td]

[td]kayseri hüma[/td]

[td]11/11/2015[/td]

[/tr]
[/tr]
[td]Malimali[/td]

[td]30[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[tr]

[td]bert[/td]

[td]41[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]eurofertil su [/td]

[td].[/td]

[/tr]

[td]elmacıAşkım[/td]

[td]26[/td]

[td].[/td]

[td].[/td]

[td]24/11/2015[/td]

[tr]
[tr]

[td]Artemis88[/td]

[td]27[/td]

[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]

[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]

[td]10/11/2015[/td]

[td]Umudumuz var[/td][td][/td]

[/tr]
[td]gzdedz[/td]

[td]32[/td]

[td]çikolata kist[/td]

[td]medicana[/td]

[td]ertelendi[/td]

[/tr]

[td]galariel80[/td]

[td]35[/td]

[td]Antalya [/td]

[td].[/td]

[tr]

[td]bebisimgel[/td]

[td]36[/td]

[td].[/td]

[td]13/11/2015[/td]

[td]Hamile :nazar: :KK46: [/td][td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]Rosella[/td]

[td]28[/td]

[td]Çikolata kist,morfoloji,yumurta rezerv azlığı[/td]

[td]Necmettin Erbakan üni.[/td]

[td]beklemede [/td]

[/tr]
[tr]

[td]Mavili33[/td]

[td]33[/td]

[td]Prolaktin yüksekliği[/td]

[td]Eurofertil İstanbul[/td]

[td]10/11/2015[/td]

[td]Umudumuz var [/td][td][/td]

[/tr]
[td]nursela09[/td]

[td]30[/td]

[td]sebepsiz[/td]

[td]bahçeci fulya[/td]

[td]03/11/2015[/td]

[tr]

[td]Ozlemehmet06[/td]

[td]26[/td]

[td]Pcos[/td]

[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]

[td]20/11/2015[/td]

[/tr]
[td]Birmur[/td]

[td]37[/td]

[td]Sebepsiz[/td]

[td]Medipol [/td]

[td]11/11/2015[/td]

[tr]
[td]Ayfat2013[/td]

[td]31[/td]

[td]tüpler tıkalı[/td]

[td]Almanya[/td]

[td]30/11/2015[/td]

[td][/td]
[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td]

[td][/td][td][/td]

[/tr]

[/td][/table][td]

hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar :KK6::KK6::KK9:[/td]
Canim benide ekler misin. Yaş 25. Erkek infertilitesi Acıbadem maslak 28.11.15 transfer tarihi beklemedeyim

9 aralık test gunum. Ama kesin bekleyemedeen yapicam testi:) bende öyleyim hiç bişey hissetmiyorum kasik batması dışında. Olmadı mi acaba deyip bazen karamsarlığa düşüyorum
Bazen şüphe ediyorum bazen benimle olabilir diyorum ama genelde boşluk hissi var.bazıları kıpırtı bır atma falan hissediyor yok bende.inşallah sonunda güzel haber alırız

İyi geceler kızlar umarim aranizda uyumayanlar vardır zira şuan fikirlerinize ihtiyacim vr. 24 kasımda 5. Gun rmbriyo transferi yaptirmistim ama 4. Gunkanamam oldu ve araliklarla bu güne kadar devam etti kanamam, kanama dedigim kahverengi ve bazen biraz pembelesen akintı, bu aksam yine gelince adet olacagimi dusunup beta hcg baktirdim az evvel ve 50 çıktı doktor pozitif dedi ama bundan sonrasi için dua edeceksiniz demeyide ihmal etmedi. Ne diyorsunuz kızlar 7-8. Güne göre sayı çok mu düşük?
Hayırlı sabahlar kızlar,hiç endişe etmeyelim canım ben geçen perşembeden beri senin dedigin şekilde kanamam var açık koyu evvelgün bitmişti bugün yine başladı şimdi dr dayım baktıracagım tutunacagı varsa tutunur yoksa canımızın saglıgı senin deyerinde iyi erken daha inşaallah tutunurlar canım herşeyin hayırlısı olsun

G
Kızlar bende ağrı sızı olmuyor.. Arada bir sızı giriyor bayağı hissettiriyor o kadar.. Acaba bir problemm mi var?? Bende sadece 11. ve 12. günler adet sancısı gibi sancı oldu sonra geçti.. Siz kasık ağrısı var yazmışsınız merak ettim bak şimdi :KK17:
Günaydın canım ayaga kalkıp biraz ev işi yapsam hemen agrı başlıyor birde kramf gibi geceleri çok oluyor bende bilmiyorum normalmi korkuyorum

Bazen şüphe ediyorum bazen benimle olabilir diyorum ama genelde boşluk hissi var.bazıları kıpırtı bır atma falan hissediyor yok bende.inşallah sonunda güzel haber alırız
Yok yok bendede hiç öyle hisler yok. Bugün biraz su gibi akıntı başladı sadece

G

Günaydın canım ayaga kalkıp biraz ev işi yapsam hemen agrı başlıyor birde kramf gibi geceleri çok oluyor bende bilmiyorum normalmi korkuyorum

Ben bi iş yapmadığım ve bütün gün oturduğum için hissetmiyorum sanırım.. O kremp bende de oluyor resmen nefesim kesilio o anlarda.. Ama sürekli bir ağrı yok bende kuzum.. Off ne zor işler.. Rabbim yardımcımız olsun.. Nasıl gidicem dr a korka korka bilemiyorumm :(

8.günüm bugün hiç belirtir yok çok üzülüyorummmm:KK43::KK43:
ben de hiçbir belirti yoktu bugüne kadar,bugun çok az bir bel ağrısı var ,hayırlısı dıyorum. bel ağrısını iyiye de kötüye de yorabılırız,ben iyiye yormayı tercıh ediyorum.Üzülmek yok arkadaşım,test gunune kadar pozitif düşünmek var ,anlaştık mı? :)

Dünden beri aşırı baş dönmesi mide bulantısı var tek tesellim ikizden teke düşmüş olması degerlerimin o yüzden yukselmemistir
Yarını zor bekliyorum benim için dua edin arkadaşlar degerlerim yükselmiş olsun
Çok üzgünüm

ben de hiçbir belirti yoktu bugüne kadar,bugun çok az bir bel ağrısı var ,hayırlısı dıyorum. bel ağrısını iyiye de kötüye de yorabılırız,ben iyiye yormayı tercıh ediyorum.Üzülmek yok arkadaşım,test gunune kadar pozitif düşünmek var ,anlaştık mı? :)
Doğru söylüyon canım rabbim emeğimizi boş koymasın ne diyimm bizde pozitif sonucu aliriz ins beklemek zor

Dünden beri aşırı baş dönmesi mide bulantısı var tek tesellim ikizden teke düşmüş olması degerlerimin o yüzden yukselmemistir
Çok üzgünüm
Ah canım nedir bu çektiğimiz yine de çok şükür halimize .allah yüzünü güldürsun ins

Çok üzgünüm
Üzülmenin hiç bi faydası yok,zararı var,lütfen üzmemeye çalış kendini,herşey çok güzel olacak diye düşün,hamile olan ve doğum yapan birçok arkadaşımız burada yaşadıklarını anlatmışlar,birçok olumsuzluk yaşayanlar bile pozitif sonucu almış,o yuzden bence kendini üzüp yıpratma.Hayırlısıyla yarın da bize güzel haber verirsin inşallah.

Doğru söylüyon canım rabbim emeğimizi boş koymasın ne diyimm bizde pozitif sonucu aliriz ins beklemek zor
Şu an beklemekten başka yapacağımız yok,2.transferim bu,düşünmemeye çalışıyorum,kolay değil tabi ki düşünmemek özellikle de hergun iğne yaptırırken ,bi sürü ilaç içerken.Kafamda sureklı bu konuyla meşgul değil,olumlu dusunuyorum,dua edıyorum,herşey guzel olacak ınşallah hepimiz için :)

İyi geceler kızlar umarim aranizda uyumayanlar vardır zira şuan fikirlerinize ihtiyacim vr. 24 kasımda 5. Gun rmbriyo transferi yaptirmistim ama 4. Gunkanamam oldu ve araliklarla bu güne kadar devam etti kanamam, kanama dedigim kahverengi ve bazen biraz pembelesen akintı, bu aksam yine gelince adet olacagimi dusunup beta hcg baktirdim az evvel ve 50 çıktı doktor pozitif dedi ama bundan sonrasi için dua edeceksiniz demeyide ihmal etmedi. Ne diyorsunuz kızlar 7-8. Güne göre sayı çok mu düşük?
Günaydın Prenses :)
aynı gun transfer olmuşuz,test gunun 6 Aralık sanırım,ben öncesinde test yaptırmayı moralım bozulur dıye hıc dusunmedim,yaşadığın bu kanamalar yerleşme kanaması olabılır,ayrıca dr un da pozitif demiş,bence bozma moralini,şoyle düşün pozitif sonucu alsak da 9 ay boyunca endişelerimiz hiç bitmeyecek zaten,o yuzden kendini üzme ,bence bebişin sana tutunmaya çalışıyor,guzel haberlerini alacağız hayırlısıyla .

Şekercim Öncelikle hepimizin tedavisi sağlıklı sıhhatli bebişlerle sonuçlanır inşallah... Bana transfer öncesi estrofem crinone jel antibiyotik elevit vitamin omega 3 coraspin ve prednol hap verdi doktorum. Antibiyotiği ve prednolu 5 gün kullandım, diğerlerini halen devam ediyorum ( transferim 23 kasım , 8 aralık test günüm )
Bende prednol kullanıyorum onu yazmayı unutmusdum çok iğrenç tadı vmar bende cuma gününe kadar kulanicam prednol antibiyotiği oburler sonrada devam edicekinsllh hayırlı haberler alırız Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inslh benim kizim var 3.5 yasinda kardeş istiyoruz inslh

Back