- 18 Ekim 2015
- 300
- 309
- 18
Artmış cnm eve çok şükür pazartesi bir daha test istedi merkez...Insallah artmıstır canım. Sonra sende gebe takvımı yap kendine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artmış cnm eve çok şükür pazartesi bir daha test istedi merkez...Insallah artmıstır canım. Sonra sende gebe takvımı yap kendine :)
3. Gün ... Aslında pek umudum da yok tek yumurta tek transfer :) Hayırlısı olsun ..
Artmış cnm eve çok şükür pazartesi bir daha test istedi merkez...
Bugün yataktan kendime göre uydurduğum bir melodiyle ''herşeyin başı sağlık, herşeyin başı sağlık diye kalktım:) ''
Zira 10. gün kanda negatifi aldıktan sonra önüme çıkan bütün herşey sağlığın ne kadar önemli olduğunu, beterin beteri olduğunu gözüme sokarcacına gösteriyordu. Gördüğüm şeyler ise
1-en yakın arkadaşımın görümcesi ikinci çocuğu düşünürken meme kanserine yakalanmıştı ve 2 yıl sonra bugünlerde artık hastalığı son raddesine gelmişti, negatifi aldığım gün dakikasına kalmaz bunu haber almıştım ve beterin beteri olduğunu görmüştüm, bizim negatifi almamız o hastalığın yanında bir hiçti, benim tüp bebek sürecinde kullandığım ilaçlar beni bayabi bunaltmıştı oysa sağlığını kazanabilmek için insanlar yıllarca ne çeşit ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorlardı.
2. si: Her zaman Allahımdan hayırlı sağlıklı bir evlat istemişimdir olmuyorsa elbette bir hayır vardır, yine negatifi aldığım gün bir kadına rastladım bizim yaşlarımızda idi ve yanında maske takmış 4-5 yaşlarında bir çocuk vardı rengi öyle uçuk öyle hastalıklıydıki boynunu büküp ileride koşan çocuklara bakıyordu gözlerim yaşardı yaşardı ağladım aklıma gelince yine ağlıyorum Rabbim o çocuğa şifa, anasınada sabır versin zor durum, bizim durumumuz neki, Rabbimize her halimize Elhamdülillahi ala külli hal, her halimize şükür diyelim.
3. bizde tedavi gören bir kadına rastlarım kadın kanser hastalığının son evresinde bana hikayesini anlattı, dedimya şu bikaç gündür şahit olduğum yaşamlar halime binlerce kez elhamdülillah dedirtti, kadın ana babasının tek evladı, ana baba yıllar önce vefat etmiş. kadın evlenmiş bi sakat çocuğu olmuş, kadının kocasıda bu sıralarda vefat etmiş, şimdi kadın tek başına hiçbir geliri olmadan yaşıyor sakat çocuğu ile, kadının ayakta duracak hali yol birkaç yıldır sürekli kanser tedavisi görüyor, kayınvalidesi bakmıyor evden çıkartmış, sakat çocuğuna kimse bakmıyor zaman zaman hastaneye yatırıyor çocuğunu kendide o hasta haliyle tedaviye gidip geliyor... şimdi bunları yazdıkça kalbimden yüzlerce kez elhamdülillah diyorum, eşim benden çocuk davası görmüyor olursa olur olmazsa olmaz benim için önemli olan sensin diyor Rabbime şükrolsun.
Ama biz sanki dünyanın sonuymuş gibi davranıp emanet bedenimize ve ruhumuza üzüntüyle yeisle en önemlisi şükürsüzlükle işkence ediyoruz.
Her halimize binlerce kez şükürler olsun, Rabbim bu günlerimizi aratmasın, Rabbim iki cihandada yüzümüzü güldürsün, şimdiii negatifi alan arkadaşlarım kendinizi toparlayın, hamile olan arkadaşlarım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah.
Ben bu arada hala adet olmadım transferimin 15. günü. 13. gün tekrar baktırmıştım yine negatifti, adetimi bekliyorum artık, çok şükür daha iyiyim bikaçgünde bu gördüklerim kendimi toparlamama yardımcı oldu.
Bunun icin incir kürü yapma..incir yumurtayi çatlatmak için iyi...senin durumun hormonlarla alakalı. .bunun icin testere dişli aslan pençesi kürü yap..en az 1 ay ic..mümkünse adetin ilk günü başla. Bu kür hormonları normal değerlere getiriyor..adetin ilk günü hem aslan pençesi kürü hemde Bal.tarcin.cörek otu karisimi yap enaz 1 ay ye..bu da yumurtaların icini dolu olmasıni sağlıyorM melekler-engelchen canim endimetriozis,amh düşük ve doğal olarak yumurta kalitesi düşük. Bunun icin incir kürü duydum ama yapmadim. Sen ne önerirsin? Teşekkürler canım
Nerde yaptırdım canım transferini . İnşallah canim ya rabbim emeklerimizi boş koymasın . Her dr a gittiğim de o ultrason fotoları görüyor Bebeklerin asmişlar öyle içim gidiyo ki parçalarını resmen içim rabbim bize de nasip eder insAyyy valla 20 dk oldu kalk dediler hemen kalktım bende. Inşallah yetiyordur o kadar. Bide arabada yol geldim haliyle biraz salladi araba. Inşallah bişey olmaz canım ya
Ben en fazla 5 dakika uzandım.sonra hemşire geldi resmen kovdu.yeter bu kadar dedi. Sırada bir sürü hasta var.artik gidinde sıra digerlerine gelsin dediAyyy valla 20 dk oldu kalk dediler hemen kalktım bende. Inşallah yetiyordur o kadar. Bide arabada yol geldim haliyle biraz salladi araba. Inşallah bişey olmaz canım ya
Canım haırlısıyla sana tutunur inşallah bebişin . Çok heycanlı diymi :)Ayy canim sagol artik rabbime kalmis suan evdeyim dinleniyorum sabirsizla test gününü bekliycez. Allahım ol desin yeter
yok canim ankarada başka bir yerdemirafe seninde bahçeci Fulya'da mı
Aa benimde aynen.
ok,haber veririm yarın;-))çok heyecanlıyım ilk transferim olcak....haberleselim o zaman canım
evet canim ilk denememiz. dondurulmuşlarla deniycez. ekim ayinda dondurma işlemi olmustu şimdide transferi bekliyoruzHayırlısı olur inslh cnm dondurulmuslarlami deniyosun
aynen benimde canım. ekim ayinda tedaviye başladık anca bugune kadar bekledik şimdide transferi bekliyoruz. Hayırlısı bakalım. .heyecan ve stress bol bende. estrofem coraspin folbiol kullanıyorum. yarinda kontrolüm varok,haber veririm yarın;-))çok heyecanlıyım ilk transferim olcak....
5. Gün dün 8. Gün kan tahlilim 53.7 cikti ne dusunecegimi bilemiyorumİnşallah hayırlı sonuclar alirsın canim. Senin kaçıncı gün transferiydi?
Aynen iki gündür çatladımBurasi olmayınca can sknti dan gün geçmedi yaaaa zaten gün geçmiyo teste daha 6 gün varr
Canim niye öyle dedin anlamadım 8.güne göre çok iyi değerin masallah5. Gün dün 8. Gün kan tahlilim 53.7 cikti ne dusunecegimi bilemiyorum