• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tedaviye basladiktan sonra soğan kürü yapmasan daha iyi olur sanki. Rahim üzerinde etkisi var bu kürün. Inceltici etki diye biliyorum. Bence bekle artik. Tedavi suresince kuru incir yiyebilirsin. Benim de cikolata kisti. Ekstra birsey yapmadim. Insallah tedavini kolaylıkla ve pozitiffff sonucla tamamlarsin canim inşallah cnm sen de tüp bebek tedavisi mi gördün
canim 1 ay sonra da baslanabiliyor. 1-2 ay ara verip başlayabilirsin. Problem olmuyor[/QUOTE

qaraqiz qaraqiz canım bize bilgi berebılır mısın kaçıncı denemen degerlerın nasıldı ve hamgi merkez acaba ? Allah bebısını sag salım kucagına almayı nasip etsin

Kızlar bugün transferim oldu hiç bişey hissetmiyorum. Fakat yolda eve gelirken çok sıkıstım esim bana tuvalet bulana kadar çok feci ağrım oldu kasiklarim patliycak sandım inşallah sıkıntı olmaz.2 tane 5. Gün embriyosu insallah bana tutunur birakmazlar

Kızlar bugün transferim oldu hiç bişey hissetmiyorum. Fakat yolda eve gelirken çok sıkıstım esim bana tuvalet bulana kadar çok feci ağrım oldu kasiklarim patliycak sandım inşallah sıkıntı olmaz.2 tane 5. Gün embriyosu insallah bana tutunur birakmazlar
Insallah canım hayırlı olsun. Su içtigin için sıkısmıssındır onun agrısı oluyor. Hiçbir şey olmaz merak etme. İyi dinlenmeler :)

Kaç defa yaptınız canm siz? Bizde de sorun erkek infertilitesi :-( benim ilk denemem. Erkek infertilitesi olunca tutmasi daha mi zor oluyor acaba. Sizin son olur inşallah
Amin canım bizim erkek faktörü ve bu benim yedinci denemem kadın veya erkek faktörü deilde sorunun ne kadar ciddi olduğu önemli mesela bizde oligozosperm dendi şiddetli erkek kısırlığı hiç döllenme olmadı allah sizede bebek nasip etsin

Insallah canım hayırlı olsun. Su içtigin için sıkısmıssındır onun agrısı oluyor. Hiçbir şey olmaz merak etme. İyi dinlenmeler :)
Ayy canım inşallah esimde korktu beni öyle görünce bembeyaz olmuşum sancidan.transferden sonra sadece 20 dk yatırdılar hastanede sonra hemen çıktık 2 saat yol geldik ben arkada uzandım uyumusum bile. Inşallah herşey olumlu olur

Evet canm benim ertelendi.doktorum istersen bundan sonraki regl dönemi sonrası başlayabiliriz istersen ocak dedi.ben kendimi iyi hissediyorum aralık da regl olduğumda yapalım dedim.bakalım inşallah hayırlısı canım..Güzel şeylerle imtihana tabii tutulalım inşallah.Kendini koyvermemeye çalış, umut fakirin ekmeği misali, onsuz olmuyor.İnşallah olacak hepimizin

İnşallah canım. Burda pozitif gören arkadaşlar da dua etsin bize. en iyi onlar bilir umut ne demektir. Bizlerde bir gün hamile kalırız inşallah.

İnşallah Allahm hepimizin dualarini kabul eder hepimiz anne oluruz.bende tüp bebek tedavisine yeni başladım daha şimdiden cok takiyorm kafama

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Sizleri çok iyi anlıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.Bol dua edin isyan etmeyin.Rabbim en hayırlısını verecektir size.
bende 3 kasımda dondurulmuş transferi oldum.Şimdi 6 haftalık hamileyim.İlk denememdi.Pkoluyum.5.gün 1.kalite tek embriyo transferi oldum.Takiplerim samsunda işlemlerim ankara Anatolia hastanesinde oldu

Back