• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Sizleri çok iyi anlıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.Bol dua edin isyan etmeyin.Rabbim en hayırlısını verecektir size.
bende 3 kasımda dondurulmuş transferi oldum.Şimdi 6 haftalık hamileyim.İlk denememdi.Pkoluyum.5.gün 1.kalite tek embriyo transferi oldum.Takiplerim samsunda işlemlerim ankara Anatolia hastanesinde oldu
Allahım bizlerede o güzel duyguyu tattirir inşallah Allah büyüktür diyorum herzaman dua ediyorum zaten. Sende inşallah hayirlisyla kucağına alırsın bebeğini

qaraqiz qaraqiz canım bize bilgi berebılır mısın kaçıncı denemen degerlerın nasıldı ve hamgi merkez acaba ? Allah bebısını sag salım kucagına almayı nasip etsin
yaşım 37, eşimin bir süre çocuk için direnmesi inadını kırıp ağustost 2014 te hastaneye gittik. sperm sayısı hareketi az, morfoloji kötüydü (sayı 17 milyon, ileri hareket %25 morfoloji 0). takviye kullanmaya başladı. kasım ayındaki kontrolde baya düzelme olmuştu. sayı 73 milyon, ileri hareket 45 morfoloji 4. ama yaştan dolayı ve rezerv az olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi.
ilk denememi ocak 2015 te yaptım. fsh 19 e2 20 nin altında di. amh da 0,54. 14 gün iğne kullanıldı 300 lük dozla. zorla 2 yumurta oluştu. 2 si de döllendi ve transfer oldu ama kimyasal sonuçlandı. ikinci deneme için nisanda gittim fsh 28 küsür oldu amh yine yerlerde. bu defa yumurtalar hiç büyümedi ve tedavi iptal oldu. kendimi çok iyi bi bakıma aldım. bitkisel takviyelere, otlara çöplere ağırlık verdim ve yürüyüş yapmaya başladım. temmuz sonundaki adetimde fsh 9, amh 26 küsü çıktı hemen tedaviye başladık. 5 yumurta oldu 3 ü döllendi 2si transfer oldu ve biri tuttu çok şükür. kısaca anlattım arkadaşlar. isteyene durumu benzeyene detaylı yazabilirim de.

yaşım 37, eşimin bir süre çocuk için direnmesi inadını kırıp ağustost 2014 te hastaneye gittik. sperm sayısı hareketi az, morfoloji kötüydü (sayı 17 milyon, ileri hareket %25 morfoloji 0). takviye kullanmaya başladı. kasım ayındaki kontrolde baya düzelme olmuştu. sayı 73 milyon, ileri hareket 45 morfoloji 4. ama yaştan dolayı ve rezerv az olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi.
ilk denememi ocak 2015 te yaptım. fsh 19 e2 20 nin altında di. amh da 0,54. 14 gün iğne kullanıldı 300 lük dozla. zorla 2 yumurta oluştu. 2 si de döllendi ve transfer oldu ama kimyasal sonuçlandı. ikinci deneme için nisanda gittim fsh 28 küsür oldu amh yine yerlerde. bu defa yumurtalar hiç büyümedi ve tedavi iptal oldu. kendimi çok iyi bi bakıma aldım. bitkisel takviyelere, otlara çöplere ağırlık verdim ve yürüyüş yapmaya başladım. temmuz sonundaki adetimde fsh 9, amh 26 küsü çıktı hemen tedaviye başladık. 5 yumurta oldu 3 ü döllendi 2si transfer oldu ve biri tuttu çok şükür. kısaca anlattım arkadaşlar. isteyene durumu benzeyene detaylı yazabilirim de.
Hangi hastane de yaptın cnm

Ayy canım inşallah esimde korktu beni öyle görünce bembeyaz olmuşum sancidan.transferden sonra sadece 20 dk yatırdılar hastanede sonra hemen çıktık 2 saat yol geldik ben arkada uzandım uyumusum bile. Inşallah herşey olumlu olur
Hayırlı olsun canim ya ama niye 20 dk beklentiler çok az bi süre bide yolculuk yapmışım 2 saat yatırmaları lazım di.bn iki saat kaldım ilk 1 saati hiç kaldirmasilar hatta ıdrari ilk bi saat hemşire altıma kaç kere sürgü getirdi ona yaptim:confused: sonra bn kendim kalktım iki saatin içinde kaç kere tuvalete gittim:KK8:

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Sizleri çok iyi anlıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.Bol dua edin isyan etmeyin.Rabbim en hayırlısını verecektir size.
bende 3 kasımda dondurulmuş transferi oldum.Şimdi 6 haftalık hamileyim.İlk denememdi.Pkoluyum.5.gün 1.kalite tek embriyo transferi oldum.Takiplerim samsunda işlemlerim ankara Anatolia hastanesinde oldu

Amin canım. Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Anatolia da Hakan Yaralı da mı tedavi oldun acaba.

Amin canım bizim erkek faktörü ve bu benim yedinci denemem kadın veya erkek faktörü deilde sorunun ne kadar ciddi olduğu önemli mesela bizde oligozosperm dendi şiddetli erkek kısırlığı hiç döllenme olmadı allah sizede bebek nasip etsin
Sağol canım benim inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. 7 denemenin hiçbirinde mi döllenme olmadı yoksa döllenme oldu da tutmadı mı sizinki ?

Sagol canım bılgıler ıcın, durumumuz benzer fsh ve amh olarak, ben de bal tarcın karısımına basladım. Incır kuru de yapıcam. Şubatta dıger tedavıye baslama kararı aldım. O ay daha da dıkkat edıcem yedıgıme ıctıgıme. Bakalım ınsallah herkes guzel sonuclar alır. Bize de dua et.

kızlar ben bu sabah adet oldum ama sanırım progestan fitil birikme yapmış önce beyaz tortu şeklinde oldu sonra baya koyu bir şekilde parça parça geldi ama daha tam kanama başlamadı. sizce normal mi. böyle birşey yaşayan oldu mu daha önce yeni denemede progestan fitil kullanmasam iğnesini mi kullansam acaba

kızlar herkese günaydın, bol haberlerle geldim bugün :)

Dün yumurtalar toplandı. 11 tane toplandı fakat 4 tanesi döllenmiş. Bugün sabah erkenden arayıp bilgisini verdiler. Sayısı nasıl sizce. Şimdi bölünmesini bekliycez sanırım hergün . Bu durum fazlasıyla heyecanlı.

Şimdi ben şunu merak ediyorum. Sormaya unuttum. Bilen varsa yardımcı olsun bana :)
4 tane döllenen yumurtanın kaç tanesi çoğalır sağlıklı kalır. Bu oran nasıl oluyor. Hiçbirininde çoğalma ihtimali olamaması gibi bir durum olabilirmi ?

Hayırlı olsun canim ya ama niye 20 dk beklentiler çok az bi süre bide yolculuk yapmışım 2 saat yatırmaları lazım di.bn iki saat kaldım ilk 1 saati hiç kaldirmasilar hatta ıdrari ilk bi saat hemşire altıma kaç kere sürgü getirdi ona yaptim:confused: sonra bn kendim kalktım iki saatin içinde kaç kere tuvalete gittim:KK8:
Ayyy valla 20 dk oldu kalk dediler hemen kalktım bende. Inşallah yetiyordur o kadar. Bide arabada yol geldim haliyle biraz salladi araba. Inşallah bişey olmaz canım ya

Bugün yataktan kendime göre uydurduğum bir melodiyle ''herşeyin başı sağlık, herşeyin başı sağlık diye kalktım:) ''
Zira 10. gün kanda negatifi aldıktan sonra önüme çıkan bütün herşey sağlığın ne kadar önemli olduğunu, beterin beteri olduğunu gözüme sokarcacına gösteriyordu. Gördüğüm şeyler ise
1-en yakın arkadaşımın görümcesi ikinci çocuğu düşünürken meme kanserine yakalanmıştı ve 2 yıl sonra bugünlerde artık hastalığı son raddesine gelmişti, negatifi aldığım gün dakikasına kalmaz bunu haber almıştım ve beterin beteri olduğunu görmüştüm, bizim negatifi almamız o hastalığın yanında bir hiçti, benim tüp bebek sürecinde kullandığım ilaçlar beni bayabi bunaltmıştı oysa sağlığını kazanabilmek için insanlar yıllarca ne çeşit ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorlardı.
2. si: Her zaman Allahımdan hayırlı sağlıklı bir evlat istemişimdir olmuyorsa elbette bir hayır vardır, yine negatifi aldığım gün bir kadına rastladım bizim yaşlarımızda idi ve yanında maske takmış 4-5 yaşlarında bir çocuk vardı rengi öyle uçuk öyle hastalıklıydıki boynunu büküp ileride koşan çocuklara bakıyordu gözlerim yaşardı yaşardı ağladım aklıma gelince yine ağlıyorum Rabbim o çocuğa şifa, anasınada sabır versin zor durum, bizim durumumuz neki, Rabbimize her halimize Elhamdülillahi ala külli hal, her halimize şükür diyelim.
3. bizde tedavi gören bir kadına rastlarım kadın kanser hastalığının son evresinde bana hikayesini anlattı, dedimya şu bikaç gündür şahit olduğum yaşamlar halime binlerce kez elhamdülillah dedirtti, kadın ana babasının tek evladı, ana baba yıllar önce vefat etmiş. kadın evlenmiş bi sakat çocuğu olmuş, kadının kocasıda bu sıralarda vefat etmiş, şimdi kadın tek başına hiçbir geliri olmadan yaşıyor sakat çocuğu ile, kadının ayakta duracak hali yol birkaç yıldır sürekli kanser tedavisi görüyor, kayınvalidesi bakmıyor evden çıkartmış, sakat çocuğuna kimse bakmıyor zaman zaman hastaneye yatırıyor çocuğunu kendide o hasta haliyle tedaviye gidip geliyor... şimdi bunları yazdıkça kalbimden yüzlerce kez elhamdülillah diyorum, eşim benden çocuk davası görmüyor olursa olur olmazsa olmaz benim için önemli olan sensin diyor Rabbime şükrolsun.
Ama biz sanki dünyanın sonuymuş gibi davranıp emanet bedenimize ve ruhumuza üzüntüyle yeisle en önemlisi şükürsüzlükle işkence ediyoruz.
Her halimize binlerce kez şükürler olsun, Rabbim bu günlerimizi aratmasın, Rabbim iki cihandada yüzümüzü güldürsün, şimdiii negatifi alan arkadaşlarım kendinizi toparlayın, hamile olan arkadaşlarım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah.
Ben bu arada hala adet olmadım transferimin 15. günü. 13. gün tekrar baktırmıştım yine negatifti, adetimi bekliyorum artık, çok şükür daha iyiyim bikaçgünde bu gördüklerim kendimi toparlamama yardımcı oldu.

Back