- 13 Kasım 2015
- 74
- 62
- 18
- 35
Kaçıncı gün embriyosuydu? Bu gün bende yapacaktım. Doktorumu aradım kesinlikle çıkmaz dedi. Moralinizi bozmayın lütfen. Bende çok merak ediyorum hatta hastanenin kapısından döndüm ağlaya ağlaya. Hadi tutunsalarda bebişlerimi üzdüysem diye hayıflanıyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin. Kaldı ki bide idrarda bakmışınız. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ile :)Mrb bende bugün idrar testi yaptim sonuç negatif oturup bir güzel ağladım annemde kaldığım için tutuyordu kendimi onları uzmemek için odaya çekilip gizli gizli ağladım çok kötü hissediyorum bugün 8. günüm hiç umudum yok....
3. Gün embriyosyudu canim...Kaçıncı gün embriyosuydu? Bu gün bende yapacaktım. Doktorumu aradım kesinlikle çıkmaz dedi. Moralinizi bozmayın lütfen. Bende çok merak ediyorum hatta hastanenin kapısından döndüm ağlaya ağlaya. Hadi tutunsalarda bebişlerimi üzdüysem diye hayıflanıyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin. Kaldı ki bide idrarda bakmışınız. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ile :)
3. Gün embriyosyudu canim...
Günaydın canım benim hiç üzülme daha erken idrar tahlilinde bakmak için eğer çok istiyosan 11. Günü idrarda bak Yada sabret kanda bak derim gerçekten ben de çok ağladım ozamanlar çünkü insan maddi manevi Çöküş yaşıyo ama anladımki Allahtan başka kimse bana yardım edemez daima dua et daima eminimki sizde Birgün bu duyguyu tadacaksınız Rabbim bu duyguyu sizlerede tattırsın inşallahRabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın. Hikayenizden büyük dersler çıkardım kendime. Sabrınıza hayran kaldım. Bugün 8. Günüm ve ağlayarak hastaneden döndüm. Test yaptırcaktım yaptıramadım. Korktum olumsuz çıkarda yavrularımın benle olmadığını öğrenirsem diye. Çok sabırsızlandım ben. Bana büyük bi ders verdiniz. Yüce rabbim oğluşunuzu size bağışlasın. En yakın zamanda kardeş nasip etsin :)
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]SEBEP[/td]
[td]MERKEZ [/td]
[td]TRANSFER TARİHİ[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kanikey[/td]
[td]26[/td]
[td]erkek infertilitesi[/td]
[td]Doğufertil[/td]
[td]ertelendi[/td]
[td]beklemede [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]echomare[/td]
[td]31[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Ankara Başkent[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]WAW[/td]
[td]27[/td]
[td]PCOS[/td]
[td]bahçeci umut[/td]
[td]11/11/2015 [/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]feridemre[/td]
[td]25[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]novafertil[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysegulsen[/td]
[td]29[/td]
[td]veni vidi diyarbakır h.[/td]
[td]ertelendi[/td]
[td]beklemede[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]flzkhan[/td]
[td]30[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Başkent hastanesil[/td]
[td]12/11/2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek7977[/td]
[td]36[/td]
[td]rezerv azlığı[/td]
[td]bahçeci fulya[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOMYS[/td]
[td]35[/td]
[td]pko,pıhtılaşma,chg,haşimato[/td]
[td]Acıbadem Maslak[/td]
[td]09/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sen_kolıc[/td]
[td]30[/td]
[td]pcos[/td]
[td]Novafertil[/td]
[td]21/11/2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]violet_79[/td]
[td]36[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]bahçeci fulya [/td]
[td].[/td]
[td]beklemede[/td][td][/td]
[tr]
[td]Bebegim44[/td]
[td]27[/td]
[td]Pcos,varikosel[/td]
[td]kayseri hüma[/td]
[td]11/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[/tr]
[/tr]
[td]Malimali[/td]
[td]30[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]
[td]10/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[tr]
[td]bert[/td]
[td]41[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]eurofertil su [/td]
[td].[/td]
[/tr]
[td]elmacıAşkım[/td]
[td]26[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]24/11/2015[/td]
[tr]
[tr]
[td]Artemis88[/td]
[td]27[/td]
[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]
[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]
[td]10/11/2015[/td]
[td]Umudumuz var[/td][td][/td]
[/tr]
[td]gzdedz[/td]
[td]32[/td]
[td]çikolata kist[/td]
[td]medicana[/td]
[td]ertelendi[/td]
[/tr]
[td]galariel80[/td]
[td]35[/td]
[td]Antalya [/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]bebisimgel[/td]
[td]36[/td]
[td].[/td]
[td]13/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rosella[/td]
[td]28[/td]
[td]Çikolata kist,morfoloji,yumurta rezerv azlığı[/td]
[td]Necmettin Erbakan üni.[/td]
[td]beklemede [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavili33[/td]
[td]33[/td]
[td]Prolaktin yüksekliği[/td]
[td]Eurofertil İstanbul[/td]
[td]10/11/2015[/td]
[td]Umudumuz var [/td][td][/td]
[/tr]
[td]nursela09[/td]
[td]30[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]bahçeci fulya[/td]
[td]03/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[tr]
[td]Ozlemehmet06[/td]
[td]26[/td]
[td]Pcos[/td]
[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]
[td]20/11/2015[/td]
[/tr]
[td]Birmur[/td]
[td]37[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Medipol [/td]
[td]11/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[tr]
[td]Ayfat2013[/td]
[td]31[/td]
[td]tüpler tıkalı[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]30/11/2015[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/td][/table][td]
hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar[/td]
Kan için dr.istem kağıdı gerekli bildiğim kadarıyla.yoksa bayağı pahalı yapıyorlar.Gunaydin Kizlar 7 günümde inatla hergun tekrarladigim idrar testim artik cok daha net ikinci cizgi yarin ignemi yaptirmak icin acile gittigimde eger kabul ederlerse kan testi yaptirmayi dusunuyorum
Kan için dr.istem kağıdı gerekli bildiğim kadarıyla.yoksa bayağı pahalı yapıyorlar.
Benimde öyle canım. 8. Günde çıkması neredeyse imkansız. Boş yere üzülüyosun.3. Gün embriyosyudu canim...
3. Gün ... Aslında pek umudum da yok tek yumurta tek transfer :) Hayırlısı olsun ..Senin 5.gün embriyosu mu canım?
Ben dr. İsteği ile 31 tl ye yaptırıyorum.yani 4 tl için birde benden 45 tl dr parası aldılar.Hey Allah ım.Özel hastaneler 35 tl ye yapıyor kızlar..
çok teşekkür ederimCanim Rabbim yardımcın olsun. Cok zor şeyler yaşamissin. İnşallah hayirla saglikls inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur. İnşallah bir daha böyle seyler yasamazsin. Ciddi seyler atlatmissin canim. Şifa ile inşallah
Canım ben idrar testlerini arastırmıstım, ıdrarda cıkmıyor, önce kana karısıyor sonra ıdrarda. Yani kan kesin sonuc ama o da 10. Gunden sonra ancak. Hele 3. Gun embrıyosuysa daha gec sonuc verıyormus. Bu forumda okudum kaç kişide idrarda cızgı cıkmamıs ertesi gun gitmiş kanda pozitif. Bosuna kendılerını uzmelerıyle kalmıslar. Bir kişi vardı gitmiş kanda pozitifi gormus aynı gun eve gelınce ıdrar da yapmıs ıdrarda cıkmamıs. Yani kan testi vermeden bosuna kendını uzme.Mrb bende bugün idrar testi yaptim sonuç negatif oturup bir güzel ağladım annemde kaldığım için tutuyordu kendimi onları uzmemek için odaya çekilip gizli gizli ağladım çok kötü hissediyorum bugün 8. günüm hiç umudum yok....
Bunu ben de çok meraK ediyorum bilgisi olan paylasabilir mi kızlar: )?Bugün tüp bebeğe başlayalı 4 gün oldu bizde sorun Sperm sayısı düşüklüğü bnde sorun yok tüp bebek de kadın da sorun yoksa tutma şansı yüksek diyorlar bu konuda tecrübesi bilgisi olan varmı
Merhaba benım de 1,5 mm cıkolata kistim ve rezerv azlıgım var. Sanırım durumumuz benzer. Umarım guzel haberlerınızı duyacagız :) . Kac yumurtanız toplandı acaba ve kacı dollendı , bir de hamgi merkezde tedavı goruyordunuz ? Tesekkurlermerhaba ben de yas 31 kasım 19 da transfer oldum beklemedeyım cıkolata kıstı vardı bende rezervlerımı azaltmıs inşallah hepımız ıstedığımızi buluruz Rabbim isteyen herkese annelik nasip etsin hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?