2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Öncelikle rabbim oğlunuzu bağışlasın uzun ömürler versin maceranız epey zor ve uzunmuş bende çok zorluklar yaşadım ilk tüp bebek denenesini 18 yaşında yaptım ve 9 yıldır tüp bebek ile uğraşıyoruz inşallah son olur bu tedavim mutlu son bizi sorunumuzda erkek infertilitesi cevapladığınız için teşekürler

Bugün erken idrar testi yaptim tek çizgi çıktı. 9 . günüm. Pazartesi test günüm. Ama umudum yok

Âmin canım inanıyorumki sizde Birgün bu Mutluluğu tadacaksınız yeterki umudunuzu hiç kaybetmeyin dua et daima ben 10. Senemde aldım kucağıma belki seninde öyle olur busene hamile kalırsın inşallah sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın

Kaç defa yaptınız canm siz? Bizde de sorun erkek infertilitesi :-( benim ilk denemem. Erkek infertilitesi olunca tutmasi daha mi zor oluyor acaba. Sizin son olur inşallah

Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın. Hikayenizden büyük dersler çıkardım kendime. Sabrınıza hayran kaldım. Bugün 8. Günüm ve ağlayarak hastaneden döndüm. Test yaptırcaktım yaptıramadım. Korktum olumsuz çıkarda yavrularımın benle olmadığını öğrenirsem diye. Çok sabırsızlandım ben. Bana büyük bi ders verdiniz. Yüce rabbim oğluşunuzu size bağışlasın. En yakın zamanda kardeş nasip etsin :)

Bugün tüp bebeğe başlayalı 4 gün oldu bizde sorun Sperm sayısı düşüklüğü bnde sorun yok tüp bebek de kadın da sorun yoksa tutma şansı yüksek diyorlar bu konuda tecrübesi bilgisi olan varmı

Mrb bende bugün idrar testi yaptim sonuç negatif oturup bir güzel ağladım annemde kaldığım için tutuyordu kendimi onları uzmemek için odaya çekilip gizli gizli ağladım çok kötü hissediyorum bugün 8. günüm hiç umudum yok....

Umudunu kaybetme canım o testler pek güvenilir değil tek çizgi görüpte hamile olan çok insan tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…