24 kasim yani .
Başka çocuğun varmı senin bu arada senin doktorun benim Karşımda olsaydı valla paralardım ne demek ya ben bu Süreci nasıl zor geçiriyorum farkındamısınız derdim derhal kendine başka bi doktor bul Yada akşamları doğum hastanelerine gidip kanamam var söyle onlar direk korkup kan alır bakarlar yarın Rabbim göstermesin birşey olsa gerçekten keşke gitseydim dememek için önlemini al belki fitilin az geliyodur Vücuduna fazlalaştırır benim arkadaş öyle oldu ilk 3 ay kanama yaşıyordu ara ara doktor daima fitil fazlalaştırdı şimdi sağlıklı bi şekilde Bebeğini kucağına aldı Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasınÇok teşekkürler canım,Dr'a dedim kanama yaşıyorum kan deyerlerime bakılsamı diye gerek yok bekleyecegiz dedi çok canımı sıktı bir şeyde yapamıyorum.3 tane konuldugu için belki biri yaşamını yitirmiş olabilir dedi.Dikkat et dedi zaten yapıyoruz böyle kirli bazende açık pembe Ben ya acile gidicem yarında geçmezse yada pazartesi kendi kadın dr yaptıracagım yapmıyor anlamıyorum okadar rahatki hcg degerim nedir bilmiyorum ultrason randevüsu 2 hafta sonra canım benim iki hamileligimdede 2 hafta yerleşme kanaması yaşadım belki vücud yapımdır.Şimdiden migdem bulanıyor herşey kokmaya başladı birde kasıklarım transferimin 4.gününden buyana hep agrıyor.Pazartesi seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canımsın sagol.
Kizlar ben de baktim. Kan değeri. 15.7. Benim de olmadi. Kimyasal gebelik. Herseyde vardir bir hayır. Kendinize iyi bakin. Selamlar
Duam hepinize rabbim herkeze nasip etsin Can'ımSenin adına çok sevindim canım inşallah Rabbim Değerlerini katbe kat arttırsın sorunsuz bi şekilde yavrularını kucağına almayıda nasip etsin bizlerede duacı ol lütfen
Ateş bi gelio bi gidi lo baş ağrısı sürekli ama acaba progestan iğne yapar mı
Evet canım 9ve6 yaşında iki oglum var normal yolla ikiside okul çocugu çok şükür.Senin dedigini yapıcam yarın gidicem çok sancım birde kanamam var diye inan bende yerimde duramıyorum haberdar ederim sagol canım yardımcı oldugun içinBaşka çocuğun varmı senin bu arada senin doktorun benim Karşımda olsaydı valla paralardım ne demek ya ben bu Süreci nasıl zor geçiriyorum farkındamısınız derdim derhal kendine başka bi doktor bul Yada akşamları doğum hastanelerine gidip kanamam var söyle onlar direk korkup kan alır bakarlar yarın Rabbim göstermesin birşey olsa gerçekten keşke gitseydim dememek için önlemini al belki fitilin az geliyodur Vücuduna fazlalaştırır benim arkadaş öyle oldu ilk 3 ay kanama yaşıyordu ara ara doktor daima fitil fazlalaştırdı şimdi sağlıklı bi şekilde Bebeğini kucağına aldı Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasın
Kizlar ben de baktim. Kan değeri. 15.7. Benim de olmadi. Kimyasal gebelik. Herseyde vardir bir hayır. Kendinize iyi bakin. Selamlar
Bana niye yazmıosunuz transferin 3.günü ateşim çok fazla uçuk çıktı atesten başım çok agrio normal mi bu bo zararı olur mu ateşin kafayı yicem
Gözünüz aydın darısı isteyenlerin başınaKızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Canım üzme kendini . Normalde 5 in üstü hamile oluyır benim elimdeki tahlil kağıdında öyle yazıyor. Önemli olan yükselmesi.. lütfen ümidini kaybetme . Ben sana şimdi onun fotoğrafını çejer gönderirim cnm..
canım benim ya herşeyde vardır bir hayır. vakti zamanı değilmiş. dualarım seninle. rabbim en kısa zamanda inşallah ama inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. Allahıma emanet ediyorum seni. inanıyorum sen anne olacaksın, hiç pes etme lütfen
@Violet_ 79 canim ne desem bos , bende yasadim biliyorum. Sabir ve icinin rahatlamasini diliyorum. Birkac gun sonra insan kabulleniyor , hayat devam ediyor bir sekilde, kalinan yerden en iyi nasil devam ederim cabasi icine giriyorsun. Bu seferde degil belki ama baska sefer tutacak insallah..
Bu arada degerin dusuk degil. Ben de 5 in uzeri iyi diye biliyorum. 2 gun sonra yine bak bence. Mesela benim 0,7 cikti sonra baktim 0.1 yani 1 bile degil. Gebelik kesin yok. Ama sende bir yukseklik var. Bilmiyorum tabi doktorun daha iyi bilir umutlanmakta kotu. Ama icini ferah tut. Baska sefer olacak insallah. Hepimiz ayni durumdayiz. Bir gun bizde buarada hamile haberi vericez umarim. V Violet_79
Merhaba arkadaşim bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp çok şükür oğlumu kucağıma aldım yazamadan gecemedim rast geldi öylesine o günlere dönmek istedim ondan topige girdim. İçinde bir umut ışığı var lütfen 2 gün sonra tekrar kan verir misin moralini bozup ışığını kaybetme lütfen
Sevgiler...
Heyecanla seni bekledim canım, çoküzgünüm, vardır bunda da bir hayır, benim sonuçla aynı çıkmış seninkide! Allahın vardır bildiği bizler için
Violet 79 uzuldum ya
Canim bu hamile değilsin demek değil lütfen bozma hemen moralini bir daha test yaptir yoksa da zamanı değildir seni çok iyi anliyorum rabbim bize sabır versin ins
Canım inan çok üzüldüm şuan ne desem boş seni çok iyi anlıyoruz burda çoğumuz bu acıları yaşadık daha bu mart ayinda benimde 9.gün değerim 3 cikmisti dr un odasinda dr a ne sitemler ettim ne agladim istanbuldan hamile olarak döncem diye ucak biletimiz hazirdi yani kendime zor geldim hep icin icin agladim rabbim sabrini ver diye dua ettim...Rabbim hayirlisini versin elbetteki dualarimiz karsiliksiz kalmiyacak sen hep güçlü kal biz diğer annelerden daha güçlüyüz sakin pes etme...
Cnm Lutfen üzülme hem sonucuna negatif diyemeyiz belki iki gün sonra katlayacak bilemezsin onun icin test yapmayi sakin ihmal etme lütfen
canimm cok uzgunumm..ama hemen druna bildir..ilaclarini sak8n kesme..2 gun sonra bidaha yaptir...5 in ustunde degerin..tutunmus melegin..ama gucu tam yetmemis demekki..yoksa 0.. cikardi...2 gun sonra yine yaptir belki yukselir...yukselmezse kimyasal gebelik sayilir..
Rabbim yuregine serinlik versin..su gecen 12 gun ne duygular yasiyoruz..onun patlamasi oluyor..nasibi gelince hicbisi engel olamicak gelmesine...sen simdi sakin yipratma kendini ve 2 gun sonra yine yaptir..belki gec tutunma oluyor..eger oyleyse onun guce ihtiyaci vardir belkide...kesin yukselir deyip umutlandirmak istemiyorum..ayni seyleri yasadim cunku...ama yukselme ihtimalide var..yoksa 0..cikardi degerin...
Canim gozun aydinn..insallah kat kat artar...rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsinn..
Canım demek hayırlısı böyleymiş yıpratma kendini tamam mı... şuan en önemli şey senin sağlığın iyi bak kendine.
ah canım üzülme rabbim hayırlısını versin inş.
bebek_dostuu hiç keyfim kaldı yaw... V Violet_79 da kaldı aklım yaa... şu resmide becerip ekliyemedim.. inşallah iyidir.
Violet canım lütfen üzülme negatifi hepimiz yaşadık hayırlısı deyilmiş inşaallah birdahaki denemende hayırlı sonucu alırsın.Bende akşam kanama oldu adetimin 6 gün geçti ve eyvah olmadı dedim ama adet kanaması gibi deyil umudum bitmişti şöyle düşündüm hakkıma hayırlısı deyilmiş dedim çünki öyle dua etmiştim ama sabah dr gözünüz aydın diyene kadar umut sıfırdı çok tuhaf hala inanamıyorum kanamam durur inşaallah bende korkuyorum yerleşme kanamasıymış
Kizlar o kadar enerjim bitti ki hepinizi coklu alintiliyorum.Ay bitanem ne durumda olduğunu şuan çok iyi anlayabiliyorum bak şimdi şöyle düşün büyük bi Sınavdan geçiyosun bu defa olmadı bi dahikine kesin olacak Gözüyle bak benim 7 tane negatifim var duyduğum zamanlar çok kötü oluyodum ama kendimi hem maddi hem manevi toparlayıp umudumu kaybetmeden tekrar tedavi oluyodum rabbine sığın vallahi ondan başka senin sesini duyan olmaz Rabbim cümlemizin sesini duysunda negatif olan kardeşlerimizde sende bende inşallah görecez o pozitifi yeterki inanarak devam et
Ateş ölçeği yok ama uçuk çıkacak kadar var yani yarın bi ateş ölçer alayım ya bide yanında baş ağrısı var yaCanım ateşini ölçtün mü kaç derece çıkıyor?
Kötü bişe olmaz ins iyi birseydir bebeğim yapiodur ins parol al dedi hemşire iyi gibiyim şimdi birazCanım bende uçuk çıkardım bu 12 gün içinde hemde iki üç sefer çıkardım cnm. Ateş basmaları az sayıda birkaç kez oldu ama 5 dakika filan sürmüştü. Ateşin sürekli çok yüksekse bir doktora gözükmende yarar var cnm..
Bence ilac içmeyin. Ne kadar zarari yok dese bile doktor sonucta ilac ve dogal degil.Kaç ölçek içeyim sence cnm
Ateş tüm vücuttaysa ılık bir duş alın. .sadece alın kismindaysa alin kismina sirkeli bez birakin..dudaktaki ucuk icinde bal sürünAteş ölçeği yok ama uçuk çıkacak kadar var yani yarın bi ateş ölçer alayım ya bide yanında baş ağrısı var yains bişe olmaz bebisime
canım üzülme desem bomboş cümleler ve kelimeler kurmuş olucam. ama bildiğim kadarıyla hamile olmayanların değerleri 1'in altında oluyor. bence sen testini pzt günü tekrarla.Yok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik
Hormon ilaçlari ypar böyle. Eğer transfer yapulmadiysa bir bardaga bi limon sıkıp sonra bardaga sıcak su ve seker atıp icin..grip başlangıcı da olabilir..önlemiş olursun..grip olursan tedavinin fayda vermezBenim transferim olmadı dha ve yanaklarım kızardı şiş gibi ilaçlar ypar mı böyle.yanıyor yanaklarım kıpkırmızı
canım benimde gecikmişti adetim 1-2 gündü sanırım. lucrinin öyle bir özelliği varmış. ama 1 haftaya kadar normal sayılıyor diye biliyorum canım ben.cnm sende benim gibi uzun protokol tedavisi olduğun için bir şey soracagm, adetimin 21. günü lucrin e başladık, adetn ikinci günü tahll için gel dedi doktorum ama ben hala adet olmadım 3 gün geçti hiç geçmezdi benimki çok düzenli adet olurum. acaba bu iğne mi geciktiriyor diye düşündüm sende de böyle bir durum oldu mu
Ümidini yitirme canım.Kizlar ben de baktim. Kan değeri. 15.7. Benim de olmadi. Kimyasal gebelik. Herseyde vardir bir hayır. Kendinize iyi bakin. Selamlar
hayırlı olsun canım. değerlerin katlanarak gider inşallah:) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Tmm cnm çok teskurAteş tüm vücuttaysa ılık bir duş alın. .sadece alın kismindaysa alin kismina sirkeli bez birakin..dudaktaki ucuk icinde bal sürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?