Amin canım darısı tüm yürekten isteyen güzel Anne'lere sagol canımRabbim kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Canım 3 kez denedim ilkinde negatif sonuç aldıktan 5 gün sonra, ikinci tüp bebekte ise günüm gelmeden adet oldum... 3. İse ptesi transfer oldum hayırlısıyla beklemedeyim
Canım 3 ke
Insallah hayirli pozitif sonuc alirsin Rabbimin izniyleCanım 3 kez denedim ilkinde negatif sonuç aldıktan 5 gün sonra, ikinci tüp bebekte ise günüm gelmeden adet oldum... 3. İse ptesi transfer oldum hayırlısıyla beklemedeyim
Amin insallahAmin canım darısı tüm yürekten isteyen güzel Anne'lere sagol canım
Aminn canım hepimiz inşallah en kısa zamanda anne oluruzInsallah hayirli pozitif sonuc alirsin Rabbimin izniyle
Kızlar slm ,gününüz hayırlı olsun.Dr randevusundan yeni geldim hamileyim çok şükür birdahaki ultrason randevusu 11.12'de kalp atışı ve keseyi görebilmek için ama dün gece kanamam başladı az koyu renk yerleşme kanamasımı deniliyor olmadı diye sabaha kadar yatamadım şükürler olsun dua ediyorum kanamam dursun diyeü
Canım benim çok çok gözlerin AydınViolet canım lütfen üzülme negatifi hepimiz yaşadık hayırlısı deyilmiş inşaallah birdahaki denemende hayırlı sonucu alırsın.Bende akşam kanama oldu adetimin 6 gün geçti ve eyvah olmadı dedim ama adet kanaması gibi deyil umudum bitmişti şöyle düşündüm hakkıma hayırlısı deyilmiş dedim çünki öyle dua etmiştim ama sabah dr gözünüz aydın diyene kadar umut sıfırdı çok tuhaf hala inanamıyorum kanamam durur inşaallah bende korkuyorum yerleşme kanamasıymış
Gözün aydın Allah devamını getirsin saglıklı, sıhhatli,hayırlı evlatlar dogurmayı nasip etsin İnşaallahKızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Ay bitanem ne durumda olduğunu şuan çok iyi anlayabiliyorum bak şimdi şöyle düşün büyük bi Sınavdan geçiyosun bu defa olmadı bi dahikine kesin olacak Gözüyle bak benim 7 tane negatifim var duyduğum zamanlar çok kötü oluyodum ama kendimi hem maddi hem manevi toparlayıp umudumu kaybetmeden tekrar tedavi oluyodum rabbine sığın vallahi ondan başka senin sesini duyan olmaz Rabbim cümlemizin sesini duysunda negatif olan kardeşlerimizde sende bende inşallah görecez o pozitifi yeterki inanarak devam etYok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik
Senin adına çok sevindim canım inşallah Rabbim Değerlerini katbe kat arttırsın sorunsuz bi şekilde yavrularını kucağına almayıda nasip etsin bizlerede duacı ol lütfenKızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Çok teşekkürler canım,Dr'a dedim kanama yaşıyorum kan deyerlerime bakılsamı diye gerek yok bekleyecegiz dedi çok canımı sıktı bir şeyde yapamıyorum.3 tane konuldugu için belki biri yaşamını yitirmiş olabilir dedi.Dikkat et dedi zaten yapıyoruz böyle kirli bazende açık pembe Ben ya acile gidicem yarında geçmezse yada pazartesi kendi kadın dr yaptıracagım yapmıyor anlamıyorum okadar rahatki hcg degerim nedir bilmiyorum ultrason randevüsu 2 hafta sonra canım benim iki hamileligimdede 2 hafta yerleşme kanaması yaşadım belki vücud yapımdır.Şimdiden migdem bulanıyor herşey kokmaya başladı birde kasıklarım transferimin 4.gününden buyana hep agrıyor.Pazartesi seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canımsın sagol.Canım benim çok çok gözlerin Aydınkan testi yaptılarmı sana yoksa idrar testimi yaptı sana şunu söyleyeyim lütfen herne renkte olursa olsun kanaman lütfen doktora görünmeyi ihmal etme benim eltim geçenlerde hafif koyu kahve kanama Yaşadı doktora gitmen lazım dedim ve gitti salak doktor bunu eve yolladı bebekle alakası yok diye iki gün ara ara kahve lekesi artık kırmızıya dönünce doktora yine gitti ve bebeği ne yazıkki düştü bunu sana söylememin sebebi yani Yerleşme kanaması diyip evde oturma doktoruna söyle sonuçta biz bu bebekleri ne zorluklarla yapıyoruz hem maddi hem manevi Çöküş oluyo dikkatli ol lütfennnn
Sagol canım hepberaber saglıklı evlatlar dünyaya gelir.Dua ediyorum inşallah kesilir.vajinal fitil kullanıyorum 3 defa başka birşey kullanmıyorumHayırlı olsun cnm. Az az kanamalar olabiliyormuş cnm. Bence telaş yapma. Ama çoğalırsa muhakak doktorunu ara. . Bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsun tatlım.
Canim enfeksiyon kapmis olabilirisn. Bu kadar bariz ates olmaz. B3ndw ates abasmais plurdu ama böyle degil. Doktora görün canımBana niye yazmıosunuz transferin 3.günü ateşim çok fazla uçuk çıktı atesten başım çok agrio normal mi bu bo zararı olur mu ateşin kafayı yicem
Ateş olmasının sebebi hormonlardır herhalde ama bende üşütme oluyor sıcak su torbasından dolaşıyorumBana niye yazmıosunuz transferin 3.günü ateşim çok fazla uçuk çıktı atesten başım çok agrio normal mi bu bo zararı olur mu ateşin kafayı yicem
Canım seninki erken deyilmi umudunu kesme birdaha test yaptır lütfenKizlar ben de baktim. Kan değeri. 15.7. Benim de olmadi. Kimyasal gebelik. Herseyde vardir bir hayır. Kendinize iyi bakin. Selamlar
Sagol canim ya ne enfeksiyonu kapmış olurum kiCanim enfeksiyon kapmis olabilirisn. Bu kadar bariz ates olmaz. B3ndw ates abasmais plurdu ama böyle degil. Doktora görün canım
Ateş bi gelio bi gidi lo baş ağrısı sürekli ama acaba progestan iğne yapar mıAteş olmasının sebebi hormonlardır herhalde ama bende üşütme oluyor sıcak su torbasından dolaşıyorum
Benimde başımda agrıyor vajinal fitil yapıyor ama hap içmiyorum seninkide ondandırAteş bi gelio bi gidi lo baş ağrısı sürekli ama acaba progestan iğne yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?