İyi aksamlar arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim 6 transferimi pazartesi gunu oldum hic bise hissetmiyorum neden boyleyim bunuda bilmiyorum dilerim.rabbim.hepimize nasip eder.
allah razı olsun canımm oyle yapıyorumm hep okuyorum rabbimin izniyle:)maşallah canım cok güzel katlamis değerin. Artık darısı kese görmeye ve kalp atışıni duymaya olsun inşallah. Tadını çıkar. Bebisinle konuş sürekli. Bol bol ayetel kursi oku, ellerine üfleyerek karnını sivazla. Bebisine şifa olsun
Hadi bakalim canim hayırlı olsun. Senden süper pozitiffff haber bekliyorum. Yol arkadasim olarak lütfen pozitiffff olsun. Ben de mutlu ve umutlu olarak bekleyeyim. Dualarim seninle. Allaha emanet ol.
canim benim bence tedaviye baslamadan önce bedenini dinlendir. Organik doğal beslenmeye gec(ambalajlı ürünleri birak, tatlı şekerli ürünleri tuketme, sigara içme ve icilen ortamdan uzak dur). Amh değerini wtkileyen yöntemler varmis. Arkadasimda da senin gibi. O 38 yaşında. Bülent beyde 2 defa denedi. 1.de negatif, 2.de yumurta bos çıktı. Doktordan memnun kalmadi. Oneri tavsiye vermedigi, hastaya cok umutsi davrandigi icin. Dogal yollar deneyip tekrat baslayacak tedaviye. Ne olursa olsun sakin denemekten vazgecme. Ancak ne okur pozitiffff olmaya devam et. Bedenine ovulasyonuna en iyi gelen şey pozitiflik, mutluluk. Seni anlıyorum. Ama imtihan bu ve inanıyorum sen cok da güzel bir anne olacaksin. Hayata küsme. Eşine cok yansitma bunları. Huzur ve pozitiflik, bol dua inşallah güzel haberlerini alacağım buradan. Ben samimiyetle inaniyorum. Sen de inan canim benim
cok erken yaptin testi. Testi yaptiktan 5 dakika icinde sonuc gecerli. Sonrası degil canim
rabbim senin de yüzünü güldürsün tez zamanda inşallahh yüreğimle dua ettimAllah'ım bugün ne müjdeli bi gün Gözlerin aydın canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah benimde Pazartesi dondurulmuş transferim olacak dua edersin artık bizlere
amin cnım çok tsşkr ederim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallahMaşallah aekadaşım Allah bozmasın...
:) çok tşkler canım Rabbm hrkesn gönlüne göre versin inşallahmaşallahbereketli bir gün, güzel güzel güzel
seninde mi 309 canım:))) süpermiş ilk testinmii tekrarı mı :)Bugünn 309 lar tesadüfff olamamlı :) tebrik ederim canımmmm :))))
bende 9. günden sonra bi umutsuzluğa kapılmıştım ama hep pozitif ol canım hep hamileyim diye hisset gerçekten işe yarıyorBugün 10. Gündeyim cnm. Bilmiyorum içim bi tuaf nedense...
ben inaniyorum ki yarin pozitif sonucu alacaksin. inan icime oyle doguyor.yarin hayirli haberlerini bekliyorum insallah:)Sabahtan bayagi aglamistim kendimi cok kotu hissedip, biraz da olsa umut oldun canim bana. Insallah guzel haberler verebilirim ben de senin gibi. Yatin tam 12. gunum cok heyecanliyim. Zaten uykularim mahvoldu bakalim bu gece uyuyabilecek miyim?
Canim maşallah çok güzel dollenmisler. İnşallah kaliteli kaliteli embriyolarin olur da sana sıkı sıkı tutunurlar. İnşallah transferin gerçekleşir. Ama olmazsa dahi üzülme bazen özellikle bekletiyorlar. İnşallah gönlüne göre yavrularini kucağına alacağın tedavin bu olur.kızlar on iki tne yumurtam işlem görmüş 9 tanesi döllenmiş inşallah sıvı birikimi olmazda bu ay transferim gerçekleşir
Hayırlı olsun canım. Sen de bekleyenler kervanina katildin. Hormonlar bu bekleyiş zorlu süreç ağrılı işlemler ve bir sürü sey var duygularımızı altüst eden. Hem çok güzel hem de çok zor bu bekleyis. Bir an evet hamileyim diyorsun bir an Hayır degilim diyorsun. İnşallah kolaylıkla atlatirsin ve heyecanini yaşarsın canım. Bol bol dua et. İnşallah pozitiffff kervanina da katilirsin:))))İyi aksamlar arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim 6 transferimi pazartesi gunu oldum hic bise hissetmiyorum neden boyleyim bunuda bilmiyorum dilerim.rabbim.hepimize nasip eder.
Kızlarrrr; teyzeler ; bugun ıdrarda cıktı gebelıgım cok sukur ; hatırlıyomsnz transferın sekızncı gunu bakmıstım cıkmadı ; hıc umudunuzu ıdrar testıne baglamayın hepınız hepımız sag dalım kucagımıza alalım yavrumuzu carsamba kesemızı gormeye gıdıcez ınsallah
Arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum. dün kötü bir haber aldım malesef. 2 aşılamam ve 1 tüp bebek denemem var. bu ilk tüp bebek denememdi. sorun eşimde hareket sorunuydu. 20 yumurta toplandı bunlardan 12 si döllendi ve sağlıklı bir şekilde 5. güne kadar 9 tanesi ulaştı. 2 tane transfer edildi. dün test günümdü ve malesef şok oldum. herşey çok güzel embriyoların gelişimi çok iyi olmasına rağmen negatif sonuç aldım. yaşadığım hayal kırıklığının kelimelerle tarifi yok. tüm gece uyku girmedi gözüme. neden neden oldu diye kendimi yedim bitirdim. şimdi dondurulmuş embriyolarım var onları ne zaman transfer ettirmeliyim. bi akıl verin. nasıl bir yol izlemeliyim.
Arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum. dün kötü bir haber aldım malesef. 2 aşılamam ve 1 tüp bebek denemem var. bu ilk tüp bebek denememdi. sorun eşimde hareket sorunuydu. 20 yumurta toplandı bunlardan 12 si döllendi ve sağlıklı bir şekilde 5. güne kadar 9 tanesi ulaştı. 2 tane transfer edildi. dün test günümdü ve malesef şok oldum. herşey çok güzel embriyoların gelişimi çok iyi olmasına rağmen negatif sonuç aldım. yaşadığım hayal kırıklığının kelimelerle tarifi yok. tüm gece uyku girmedi gözüme. neden neden oldu diye kendimi yedim bitirdim. şimdi dondurulmuş embriyolarım var onları ne zaman transfer ettirmeliyim. bi akıl verin. nasıl bir yol izlemeliyim.
Canım benim gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin topiğimize büyük bi maşşallah diyeyimBende 3 tane evde test yspmıştım cnm . Üstelik bşri bu sabah yapmıştım. Ama silik çizgi bile çıkmamıştı.
Kızlar benı de bugun doktor cagırdı gorusmeye. Az once geldım . 3 kere denemeden pes etme dedi. Degerlerin geregi en az 3 kere denemelisin dedi. Yumusak yolla sanki 3 kered olmazsa olmaz gibi konustu. Degerlerim çok kötü fsh 14,5 amh 0,2 , 27 yasındayım. 3 yumurtam toplanıyor 2 tanesi boş çıkıyor. Amh yuzunden yumurtalar bosalıyormuş. 1 tane ardı dollendı transfer oldum, baska zaman belmi o bile olmayacak. Ne yapıcam bilmiyorum. O kadar hayat doluyken pozitifken bir anda bu tüp bebek meselerinden sonra dünyaya küstüm. Her gün aglıyorum. Kusura bakmayın sizin de içinizi şişiriyprum ama sizden baska derdimi anlayacak derman olacak kimsem yok
Ay bilmiyorum bugun fkkm umit oldu bana biraz. Insallah guzel haber verebilirim kizlar yaben inaniyorum ki yarin pozitif sonucu alacaksin. inan icime oyle doguyor.yarin hayirli haberlerini bekliyorum insallah:)
Canım benim gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin topiğimize büyük bi maşşallah diyeyim
Duphalac cnm.Kızlar hani kabızlık için bir ilaç adı yazmıştınız o neydi ? Ben salı yumurta toplamadan gectim 2gundur kabızlık yasiyorum. Ne kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?