2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

İyi aksamlar arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim 6 transferimi pazartesi gunu oldum hic bise hissetmiyorum neden boyleyim bunuda bilmiyorum dilerim.rabbim.hepimize nasip eder.

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerini alurız buradan. Hoşgeldin bu arada..

allah razı olsun canımm oyle yapıyorumm hep okuyorum rabbimin izniyle:)

benim belirtilerim de kasıklarıma kramplar sızlamalar girmesi. yanlarımın sızlaması göbeğimin sızlaması alt tarafıma basınç vardı zonkluyodu böyle:)
Bugün 10. Gündeyim cnm. Bilmiyorum içim bi tuaf nedense...
bende 9. günden sonra bi umutsuzluğa kapılmıştım ama hep pozitif ol canım hep hamileyim diye hisset gerçekten işe yarıyor

Sabahtan bayagi aglamistim kendimi cok kotu hissedip, biraz da olsa umut oldun canim bana. Insallah guzel haberler verebilirim ben de senin gibi. Yatin tam 12. gunum cok heyecanliyim. Zaten uykularim mahvoldu bakalim bu gece uyuyabilecek miyim?
ben inaniyorum ki yarin pozitif sonucu alacaksin. inan icime oyle doguyor.yarin hayirli haberlerini bekliyorum insallah:)

kızlar on iki tne yumurtam işlem görmüş 9 tanesi döllenmiş inşallah sıvı birikimi olmazda bu ay transferim gerçekleşir
Canim maşallah çok güzel dollenmisler. İnşallah kaliteli kaliteli embriyolarin olur da sana sıkı sıkı tutunurlar. İnşallah transferin gerçekleşir. Ama olmazsa dahi üzülme bazen özellikle bekletiyorlar. İnşallah gönlüne göre yavrularini kucağına alacağın tedavin bu olur.
İyi aksamlar arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim 6 transferimi pazartesi gunu oldum hic bise hissetmiyorum neden boyleyim bunuda bilmiyorum dilerim.rabbim.hepimize nasip eder.
Hayırlı olsun canım. Sen de bekleyenler kervanina katildin. Hormonlar bu bekleyiş zorlu süreç ağrılı işlemler ve bir sürü sey var duygularımızı altüst eden. Hem çok güzel hem de çok zor bu bekleyis. Bir an evet hamileyim diyorsun bir an Hayır degilim diyorsun. İnşallah kolaylıkla atlatirsin ve heyecanini yaşarsın canım. Bol bol dua et. İnşallah pozitiffff kervanina da katilirsin:))))

Canımm gözün aydın, sağlıklı bir şekilde al kucağına inşallah.Duaların bizimle olsun..

Canım öncelikle hissiyatını anlıyorum, üzülmemek elde değil..ben de her gece rüyalarımda görüyorum.elimde testler, iğneler, yumurtalarım..Çok zor..Allah ım sabır versin, ve lütfen sen de O'na sığın..Sanırım en erken bir dahaki ay regl olduğun zman kontrole başlayıp dondurulmuş embr. transferini yaptırabilirsin.Demem o ki, hiç erteleme arkadaşım hemen yaptır zaman kaybetme derim ben kendimce..

Birde eşinin hız problemini önceden de biliyor mudunuz?Aşılama sürecinden bu yana?..

Bende 3 tane evde test yspmıştım cnm . Üstelik bşri bu sabah yapmıştım. Ama silik çizgi bile çıkmamıştı.
Canım benim gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin topiğimize büyük bi maşşallah diyeyim

Ahh canım ahh..Ne şişirmesi..Bunu ancak yaşayan bilir.Sen doktorun söylediğine yorum katmışşsın, 3 kere de olmazsa bidaha olmaz diye bir şey kabul görür bir şey değil..Ancak ve ancak onu Yaradan bilir.Baksana hepimiz imtihan içindeyiz.kimimiz öyle kimimiz böyle.Asi olmak ve pes etmek yok.Ha bunları söylemek ne kadar kolay geliyor dile di mi? İnan bana olumsuz her neticede buradaki herkes aynı ruh haline bürünüyor.Sana tavsiyem asi olmadan, Allah'a sonsuz güven içinde 3. denemeni kendiini ne zaman hazır hissedersen başla canım..Allah yolunu, yolumuzu açık etsin.Rabb'im alnımızın akıyla bu imtihndan çıkmamaızı tez zamanda nasip etsin, bizleri mahcup etmesin inşallah.Amin

Kızlar hani kabızlık için bir ilaç adı yazmıştınız o neydi ? Ben salı yumurta toplamadan gectim 2gundur kabızlık yasiyorum. Ne kullanayım

Canım benim gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin topiğimize büyük bi maşşallah diyeyim

Maşallah cnm maşallah arkası gelen olsun sırada daha çok kişi var. Çok şanslı ve güzel bir topik oldu burası. Rabbim bozmasın. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…