- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Hormon değerlerini önce normale getir. Sonra tüp yaptirin. Normalr getirmek icin ya hayit otu tableti için..doktorunuza mutlska sorun..yada testere dişli aslan pençesi kürü yapin icin..cok faydali..faydasını görüceksinizKızlar benı de bugun doktor cagırdı gorusmeye. Az once geldım . 3 kere denemeden pes etme dedi. Degerlerin geregi en az 3 kere denemelisin dedi. Yumusak yolla sanki 3 kered olmazsa olmaz gibi konustu. Degerlerim çok kötü fsh 14,5 amh 0,2 , 27 yasındayım. 3 yumurtam toplanıyor 2 tanesi boş çıkıyor. Amh yuzunden yumurtalar bosalıyormuş. 1 tane ardı dollendı transfer oldum, baska zaman belmi o bile olmayacak. Ne yapıcam bilmiyorum. O kadar hayat doluyken pozitifken bir anda bu tüp bebek meselerinden sonra dünyaya küstüm. Her gün aglıyorum. Kusura bakmayın sizin de içinizi şişiriyprum ama sizden baska derdimi anlayacak derman olacak kimsem yok
Neden hastaneye gittin canimKızlar hastaneye geldim doktora. Eğer kendi doktorum yapalım derse yaptırıcam testi ... Şimdi doktoru bekliyorum. Kaç saatte çıkıyor bu gebelik testi..?,
Denicem onları da ama doktor bunlar değişmez dedi. Beyin salgılıyor az salgılıyor gitgide azalır dedi. Seneye daha da düşük olacak ış yani. Bitkisel çözümler bana inandırıcı gelmiyor ama bir umut deneyecegım. Netten omuyorum bu degerler değişmez diyor doktor da dedi. Kafayı yiyecem yakında gercekten. Napcam bilmiyprum. Gözümde hiçbir seyin degeri yok suan.Hormon değerlerini önce normale getir. Sonra tüp yaptirin. Normalr getirmek icin ya hayit otu tableti için..doktorunuza mutlska sorun..yada testere dişli aslan pençesi kürü yapin icin..cok faydali..faydasını görüceksiniz
Bazi doktorlar böyle karamsar..bacim sen beni dinle..pisman olmazsin.en az 1 ay düzenli kullan..yumurtalarin icinin dolu olması için adetin 1 gününden itibaren hergün en az 1 ay boyunca bir kavanoz balun icine biraz tarçın. Biraz kimyon.biraz cörek otu karistir..bunu en az biray sürekli ye..eminimki bana duaci olucaksin..ben yaptim faydasini gördümDenicem onları da ama doktor bunlar değişmez dedi. Beyin salgılıyor az salgılıyor gitgide azalır dedi. Seneye daha da düşük olacak ış yani. Bitkisel çözümler bana inandırıcı gelmiyor ama bir umut deneyecegım. Netten omuyorum bu degerler değişmez diyor doktor da dedi. Kafayı yiyecem yakında gercekten. Napcam bilmiyprum. Gözümde hiçbir seyin degeri yok suan.
maşallah canım cok güzel katlamis değerin. Artık darısı kese görmeye ve kalp atışıni duymaya olsun inşallah. Tadını çıkar. Bebisinle konuş sürekli. Bol bol ayetel kursi oku, ellerine üfleyerek karnını sivazla. Bebisine şifa olsunmerhaba kızlar benimde 11. gün değerim 88 di 13. gün değerm 309 olmuşş :)
Hadi bakalim canim hayırlı olsun. Senden süper pozitiffff haber bekliyorum. Yol arkadasim olarak lütfen pozitiffff olsun. Ben de mutlu ve umutlu olarak bekleyeyim. Dualarim seninle. Allaha emanet ol.Kızlar doktora bile sormadım verdim şimdi tahlili. 2 saat sonra dedi hemşire. Rabbim hayırlısono versin artık. Bekleyemedim daha fazla Allahım inşallah yüzümü güldürsün. Kafayı yeme derecesine geldim ben bu beklemeden...
canim benim bence tedaviye baslamadan önce bedenini dinlendir. Organik doğal beslenmeye gec(ambalajlı ürünleri birak, tatlı şekerli ürünleri tuketme, sigara içme ve icilen ortamdan uzak dur). Amh değerini wtkileyen yöntemler varmis. Arkadasimda da senin gibi. O 38 yaşında. Bülent beyde 2 defa denedi. 1.de negatif, 2.de yumurta bos çıktı. Doktordan memnun kalmadi. Oneri tavsiye vermedigi, hastaya cok umutsi davrandigi icin. Dogal yollar deneyip tekrat baslayacak tedaviye. Ne olursa olsun sakin denemekten vazgecme. Ancak ne okur pozitiffff olmaya devam et. Bedenine ovulasyonuna en iyi gelen şey pozitiflik, mutluluk. Seni anlıyorum. Ama imtihan bu ve inanıyorum sen cok da güzel bir anne olacaksin. Hayata küsme. Eşine cok yansitma bunları. Huzur ve pozitiflik, bol dua inşallah güzel haberlerini alacağım buradan. Ben samimiyetle inaniyorum. Sen de inan canim benimKızlar benı de bugun doktor cagırdı gorusmeye. Az once geldım . 3 kere denemeden pes etme dedi. Degerlerin geregi en az 3 kere denemelisin dedi. Yumusak yolla sanki 3 kered olmazsa olmaz gibi konustu. Degerlerim çok kötü fsh 14,5 amh 0,2 , 27 yasındayım. 3 yumurtam toplanıyor 2 tanesi boş çıkıyor. Amh yuzunden yumurtalar bosalıyormuş. 1 tane ardı dollendı transfer oldum, baska zaman belmi o bile olmayacak. Ne yapıcam bilmiyorum. O kadar hayat doluyken pozitifken bir anda bu tüp bebek meselerinden sonra dünyaya küstüm. Her gün aglıyorum. Kusura bakmayın sizin de içinizi şişiriyprum ama sizden baska derdimi anlayacak derman olacak kimsem yok
cok erken yaptin testi. Testi yaptiktan 5 dakika icinde sonuc gecerli. Sonrası degil canimDayanamayip Bu sabah idrar testi yaptim kizlar negatif cikti ama simdi testte hayalet cizgi görür gibiyim eger beynim bana oyun oynamiyorsa ben o cizgiyi görebiliyorum allahim ne olur olsun yarin sabah ilk isim yeniden testi yapmak eger o cizgi gercekse yarin daha net görmem gerekir değil mi
Insallah Cnm yaa boyle silik cizgi fln degil ama bildigin hayaletCanım o hayalet çizgi öyle kolay kolay görünmüyor.. Beynin oyun oynamıyordur bence :)
Doktoruna guvensen de bikac dr la gorus canim. Bence yine de yasindan dolayi belki bi ay yumurtan zar zor cikacak ama diger ay iyi olur. Umidini kesme. Ben de bitkisel kurlere inanmiyorum acikcadi ama tip direk cozum sunamiyorsa bazi seylere zarari olmadiktan sonra kullanilabilir diye dusunuyorum. Hos benim bu psikolojiyle sana bunlari soylememi sacma buluyorsundur belki... Bir de bu durumda denemelerin arasini cok acmamaya calis canim.Kızlar benı de bugun doktor cagırdı gorusmeye. Az once geldım . 3 kere denemeden pes etme dedi. Degerlerin geregi en az 3 kere denemelisin dedi. Yumusak yolla sanki 3 kered olmazsa olmaz gibi konustu. Degerlerim çok kötü fsh 14,5 amh 0,2 , 27 yasındayım. 3 yumurtam toplanıyor 2 tanesi boş çıkıyor. Amh yuzunden yumurtalar bosalıyormuş. 1 tane ardı dollendı transfer oldum, baska zaman belmi o bile olmayacak. Ne yapıcam bilmiyorum. O kadar hayat doluyken pozitifken bir anda bu tüp bebek meselerinden sonra dünyaya küstüm. Her gün aglıyorum. Kusura bakmayın sizin de içinizi şişiriyprum ama sizden baska derdimi anlayacak derman olacak kimsem yok
Test gunum yarin. Hic belirtim yok canim ya. Yani adet oncesi bas agrilarim olur o da olunca artik kestim umidimi. Agliyorum, bombos oluyorum ama umitlenemiyorum. Bakalim artik...Merhaba
Neden umutsuzsun ki? Test günün ne zaman
Denicem canım, adetim suan baslayayım çörek otu alıp. Cok tesekkur ederim insallah faydası olur.Bazi doktorlar böyle karamsar..bacim sen beni dinle..pisman olmazsin.en az 1 ay düzenli kullan..yumurtalarin icinin dolu olması için adetin 1 gününden itibaren hergün en az 1 ay boyunca bir kavanoz balun icine biraz tarçın. Biraz kimyon.biraz cörek otu karistir..bunu en az biray sürekli ye..eminimki bana duaci olucaksin..ben yaptim faydasini gördüm
Benim tedavim adanada oldu cnm. Ben metsinde oturuyorum. Mersindeki doktoeumun yanına gelmiştim ilaç yazdırmak için ama dayanamDım . Verdim tahlili. Galiba 1 saat sonra belli olacak...Neden hastaneye gittin canim
İnşallah güzel haberler verirsin canım lütfen moralini bozma en önemli şey sağlık huzur. Haberlerini bekliyorumDoktoruna guvensen de bikac dr la gorus canim. Bence yine de yasindan dolayi belki bi ay yumurtan zar zor cikacak ama diger ay iyi olur. Umidini kesme. Ben de bitkisel kurlere inanmiyorum acikcadi ama tip direk cozum sunamiyorsa bazi seylere zarari olmadiktan sonra kullanilabilir diye dusunuyorum. Hos benim bu psikolojiyle sana bunlari soylememi sacma buluyorsundur belki... Bir de bu durumda denemelerin arasini cok acmamaya calis canim.
Test gunum yarin. Hic belirtim yok canim ya. Yani adet oncesi bas agrilarim olur o da olunca artik kestim umidimi. Agliyorum, bombos oluyorum ama umitlenemiyorum. Bakalim artik...
Hayir canim benim, test yapmadigimdan dolayi aslinda hala bi umut var ben de bu yuzden seni okuyunca simariklik yapiyorum gibi geliyo kendimi kotu hissediyorum daha negatifi gormedim sonucta. Cok kolay isler degil yipraniyoruz.@Violet_79 doktorum öbur ay baslayabılırsın dedi ama ben de 2-3 ay sonra istiyprum. O da cok bekleme degerler cabuk degişiyor azalıyor dedi ama gücüm yok. Bunları yazarekn utanıyorum aramızda 3 kere 5 kere deneyenler var. Belki kızıyorlar 1 kere denemiş boyle dıyor diye ama inanın elimde degil. Durumum da kritik biraz belki aranızda en düşük ihtimalli olanlardan biriyim ondan bu karamsarlıgım. 2-3 once deneyecek gücüm yok kısacası. Biraz kendimi toparlayıp kendimi hazır hissedince baslıcam. Suan saglıklı olsam bu psikolojiyle yine hamile kalamam bırakın tüp bebeği. Bu arada bal tarcın çörek otu karısımı deneyecegim, incir kürünü de yapacagım. Ben de bunların bir zararının oldugunu düşünmüyorum biraz okudum da yapacagım. İncir ve bal sonucta ne bilim. Umıtsuzluk insana herseyi yaptırıyor. Alternatif tıpı hiç tasvip etmezdim basa gelince insan herseyi yapıyor işte. Kimseyi hiçbir şeyi kınamamak büyük konusmamak lazım.
Sen de psikolojini rahat tut, kusura bakma senı de uzuyorum boyle, yarın insallah senden güzel haberler bekliyorum. Dualarım seninle. Hersey umarım cok güzel olur hepimiz için.
Arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun. Yaşın çok genç daha. Lütfen mutlu ve umutlu ol. Sen pozitif olduğun sürece her şey çok güzel olacak inan. Dualarımdasın sende.Denicem onları da ama doktor bunlar değişmez dedi. Beyin salgılıyor az salgılıyor gitgide azalır dedi. Seneye daha da düşük olacak ış yani. Bitkisel çözümler bana inandırıcı gelmiyor ama bir umut deneyecegım. Netten omuyorum bu degerler değişmez diyor doktor da dedi. Kafayı yiyecem yakında gercekten. Napcam bilmiyprum. Gözümde hiçbir seyin degeri yok suan.
boyun kaç cnm 66 kilo çok deil ama niye öyle diyorki ben de 64 kiloyum boyum da 1.62 tedirgin oldum şimdiCnm çok sevindim gözün aydın darısı başımıza.Peki doktoruna sordun mu devam etmek gerekiyor mu diye?Bana da sürekli kilo ver diyor doktorum gebeliğin devamı için insülin direncinin düşmesi önemliymiş.66 kiloyum ben de
Hayir canim benim, test yapmadigimdan dolayi aslinda hala bi umut var ben de bu yuzden seni okuyunca simariklik yapiyorum gibi geliyo kendimi kotu hissediyorum daha negatifi gormedim sonucta. Cok kolay isler degil yipraniyoruz.
Bence kendini psikolojik anlamda daha iyi hissetmek icin hersryi yap. Kendini biraz hazir hissettiginde bol bol sosyalles hobilerinle ugras hobin yoksa hobi edin. Bak tiyatro sezonu basladi coktan bol bol oyunlara git. O arada da bitkisel cozumleri kullan. Mumkun oldugunca arayi acma. 40 li yaslarda olsan ve degerlerin bu olsa hak veririm belki ama henuz yasin cok genc mutlaka guzel yumurtalar olusturacaksin.
Alternatif tip tartisilir bir konu. Kullandiginiz ilaclarda kimyasal hepsinin hammaddesi dogada. Cok bilinmedik bisey olduktan sonra bence dene hepsini. Pek bilinmeyen seylerin denenmesine karsiyim sonucta nasil bi etki yapacagini bilemeyiz dedigim gibi kimyasal biseyler iceriyolar sonucta. Ama bu bahsettigin seyler senin de dedigin gibi gundelik yasamimizda tuketmemizin zarari olmadigi seyler.
Yeter ki umutsuz olma canim benim
Arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun. Yaşın çok genç daha. Lütfen mutlu ve umutlu ol. Sen pozitif olduğun sürece her şey çok güzel olacak inan. Dualarımdasın sende.
boyun kaç cnm 66 kilo çok deil ama niye öyle diyorki ben de 64 kiloyum boyum da 1.62 tedirgin oldum şimdi
Yoga guzel bi fikir bir de nefes egzersizlerini arastir derim. Oncelikli hedef psikoloji sonra gerisi hallolur.Evet canım, aynen soyledıgın gibi. Kafamı tamamen uzaklastırmam lazım. Tiyatroya gidiyprum, arkadaslarımla gorusuyorum ama kafam hep bu olaylarda olunca onlardan da bısey anlamıyorum. Kafamı uzaklastırmam lazım önce. Eşim Yogaya yazılmamı öneriyor bakalım belki yogaya yazılcam. Kendi kendimize hükmetmemiz lazım. Oyle dusunmem gerektıgını bılıyorum ama dusunemıyorum.kendimle Basbasa kalınca hep kafamda bu konular. Artık bır sekılde kurtulucam umarım. Bazen duygu patlaması yasıyorum boyle işte. Umut çok önemli. O bitince hersey biter, onu yitirmemek lazım.
Cok tesekkur ederim öpüyorum.
Insallah canım hepimiz için. Umuyorum bir gün bu zor günler gecer.
canım cok tebrik ederim.değerin gayet güzel çıkmış.kimyasal falan düşünme sakın.benimde 1. tüp bebek negatif olmuştu. olumsuz hiç birsey düşünmek yok tamammı.Canım 5. gün embriyosuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?