- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Amin inşallah canim ..darısı isteyenlerin başınahayırlı olsun arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canim ..darısı isteyenlerin başınahayırlı olsun arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
Amin inşallah canim. InşallahTebrikler hayırlı olsun canım Allah tamamına erdrsn. Darısı da başımıza inşallah :)
Kendi adima ruh sagligim okusam da gitti okumasam da :)okuyup okuyup korkudan ağıyordum o da engelledi çocuk yapacaz derken ruh sağlığın gidecek diye:)
rica ederim, bana uzun protokol tedavi uygulanıyor 8 gün oldu tedaviye başlayalı şimdilik iyi cnmTeşekkürler cnm senin tedavi nasıl gidiyor
aynen cnm ya hepimiz öyle, korksam da okumak garip bir şekilde iyi geliyor topicleri:)Kendi adima ruh sagligim okusam da gitti okumasam da :)
Sicak süt ic..çikolata krizune iyi gelirKizlar test gunu yaklasirken, dogal olarak yaklasan aslinda adetimiz oluyor.
Ben su an deli gibi cikolata yiyorum adet mi olucam ya. Adet olmayacaksam ne bu cikolata krizi? Her adetten once yasarim
Yarısını karşılıyor diye biliyorum.Selam kızlar ben istanbuldayim tüp bebek çok pahalı diye biliyorum ve 5 yıldır bi umut olur diyordum ama bugun tamamen kesinleşti eşimden dolayı sadece tup bebek olurmus sgk karşılıyormu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? Çok acil... iyi akşamlar
Ins kavusursun bebisine cnmrica ederim, bana uzun protokol tedavi uygulanıyor 8 gün oldu tedaviye başlayalı şimdilik iyi cnm
Peki şartlarını biliyormusunYarısını karşılıyor diye biliyorum.
Artik cok gec :))Sicak süt ic..çikolata krizune iyi gelir
Sigortadan öğrenin.yada herhangi bir özel olmayan tüp bebek bölümünü arayip sorunAşılama yaptırmadım hiç 5 yıllık ewliyiz eşimin sigortası var bunu tam detaylı olarak nasıl ogrenebilirim peki
inşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsinIns kavusursun bebisine cnm
cnm bana tıp fakültesin de devlet karşılayınca 2400, karşılamayınca 2800 aradaki fark 400 lira sadece dediler. başka yerlerde nasıldır bilmiyorum belki fakültede sadece böyledirPeki şartlarını biliyormusun
Bu arada normalde kan testi 12 Yada 13. Günde Yapılıyo normalde seninki biraz geç vermişler kan randevunu ama olsun sen bügünde yapmışsın çıkmış Bukadar uzun sürmez ilaç etkisi bence hamilesindir diye çıkmıştır ben mesela daha önceki hamileliğimde 11. Gün evde test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 125 falan çıktı Şimdi aynı serüvene yine girdim bakalım ben 13 senelik Evliyim 10. Senemde Rabbim o duyguyu yaşattı Mucizemi kucağıma aldım Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin şimdi dondurulmuşlarla yine deneyecem bakalım Allah kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canımBurada saglık ocagı yok,Eczanelerde yapmıyor normal yolla hamile kalsan evde test yapıp sonra kadın dr gidiyorsun test yaptım pozitif çıktı diyorsun oda daha erken diyip iki hafta yada bir aysonra bakıyor kan yine en son iş gibi burada biraz pahalı kan aldırma ancak dr isterse neyse iki günümüz kaldı hayırlısı
Çok çok gözlerin aydın senin adına çok sevindim ay inanamıyorum bu topik çok hayırlı topik inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda bir an önce hamile haberlerini burdan duyururlar bizlerede dua et canımAllahıma milyonlarca şükürler olsun. ..
Ben de hayırlısıyla hamileyim..darısı isteyenlerin başına
Çok teşekkürlercnm bana tıp fakültesin de devlet karşılayınca 2400, karşılamayınca 2800 aradaki fark 400 lira sadece dediler. başka yerlerde nasıldır bilmiyorum belki fakültede sadece böyledir
Çok teşekkürler cnmTam bilmiyorum.kimlik fotokobisi. Ve esinizin en az 2 spermiyogram sonucu.benim bildiklerim bunlar. Dogtu bilgiyi sogortadan yada tüp bebek merkezlerinden arayip ögrenin
benim 28 Kasım c.tesi. bakalim belki cumadan yaparim diye düşünüyorum. Hayirlisiyla saglikla inşallah pozitifff sonucumuzu alırız hep beraberSagol canım inşaallah hep beraber senin test günün nezaman hayırlısıyla
aminnn canım inşallah. Belirtilere takilmamaya çalışıyorum çünkü bende tikkk yok. Adet olacakmış duygusu da geçti. 3.günden sonra olan belirtiler sanki daha olumlu görünüyor. Ancak 2-3 gün içerisinde embriyo yerleşir. Belirtiler sobra başlar diye düşünüyorum. İnşallah hamilesindir canımMerhaba arkadaşlar. Yeni gördüm topigi.4. transferim.7.gunundeyim.30 Kasım test tarihim. Bende düne kadar hiçbirşey hissetmiyordum. Bugün sanki kasılma gibi bişeyler oluyor.rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatıni versin inşallah. Amin