2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

İyi aklamlar,ilk denememdede 15gün sonra termin verdi ve sadece idrarda baktı negatif çıkınca kan almaya gerek duymadı çünkü eve geldim 2 gün sonra kimyasal gebelik yaşadım onun hatasıydı kanda alması lazımdı fitili bıraktım hemen düştü.bu denememde belirti diyerinden çok farklı yaşıyorum 2.cisi agrılı geçiyor burada inşaallah tedavin hayırlı sonuçlar verir inşaallah.

Bende varım benide eklermisin,bahçeci Fulya Güvenç bey,yaş 36,rezerv az,dondurulmuş tek embriyo aralık ilk hafta transfer olcam

canım ben de sıvı oluştu ama atlattım ileri boyuta gitmeden.transferim de ertelendi haliyle

Merhaba 3. Tüp bebek denememiz pazartesi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bugün kabızlık problemi yaşıyorum ve inanılmaz bacak ağrım var ilk kez bu kadar bacak ağrım oldu ve ellerim şişti bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Canım valla bende Almanya'da yaşıyorum ama ilk defa böyle birşey duydum kana nasıl bakmaz benim gittiğim hastane birincisi en geç 13. Gün kana bakıyo kesinlikle idrar tahlili yapmaz demek senin gittiğin hastane farklı hem sen normal gebe olsan anlayacam idrarda bakmasına hayret ettim tüp bebek merkezimi gittiğin yer doktorun yaptığı hata aslında kabul edilir cinsten değil ama neyse inşallah hamileliğin devam ederde bidaha o yollara gitmessin

Hemen duphalac adlı şurubu alın için. Sordum ve araştırdım hiç bir zararı yok. Ben kullandım. Bi ölçekte rahatlamıştım. Başkada ihtiyaç duymadım. Sakın ıkınmayın ! Geçmiş olsun.

Kızlar bende vArım dogum kontrol hapı kullanıyorum ayın 6da ıgnelere başlıyorum aralık 21 de emrıyoları transfer edıcekler uç kere aşılama yaptırdım sonuç negatıf sebebsız kısırlık
Hayırlı olsun canım bende şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 6 aralıkta bitecek ve regli ile tedaviye başlıcaz inşallah bizde sen neden şuan hap kullanıyorsun acaba

Evet canım karşılıyor bir kısmını eşinden dolayıysa tüp bebek raporu hemen alırsın en fazla 2 ay sürer tahliller falan üniversite hastanesine müracat etmen lazım ben rapor ile özelde yaptırıyorum ilaçlarda falan çok işe yaradı soracak sorun olursa yardımcı olurum

Ben rapor yeni aldım özelde 2700+850 ilaç parası verdimki ilaçlarımı para ile alsam 3700 tl tutuyordu gerçekten çok işe yaradı

nur3357
IVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.

Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok

1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)

Canım eğer sorun eşinde ise aşılama şartı aranmıyor direk tüp bebek raporu için yönlendiriyorlar sen İstanbulda nerede oturuyorsun eğer avrupa yakasında ise çapadan aldım ben sana randevu numarasını falan verebilirim ilk 2 sefer gidişinde randevulu gidiyorsun sonra randevusuz gitsende bakıyorlar aklına takılan birşey olursa sorabilirsin Allah yardımcın olsun seninde canım

Mrb eltimde gecen ay olmustu transfeer onunda 3 tup denemesiydi ve o ikkbgunden kapiz olmystu kuru kayisi yedi sabahlari duzeldi ve cok jarin agrisi bacak agrusi sislik oluodu surekli yatti suan hamile umit veemis gubi olmiyum ama belurtileriniz guzel ins olumlu sonuc alursinz bu arada ay sonu bende baslicam ignelere herjes icin hayurli olsun

Duphalac şurup kahvaltıda 1 ölçek(memorialde kabizlikta icebilirsiniz dedi) iç ve bol sıvı tüket. Yürüyüşler yap . Yormadan sakin bir şekilde. Gecer inşallah. Benim transferin 1.gününde oldu kabızlık. Hiç farkedemedim bile. Cok fazla karin ağrısı ve bacak ağrısı çektim. Duphalac ta alamadim. Öyle ikinaraka ancak cikabildim zor bela. O yüzden sen ilacini al. Kuru kaysi incir tüket. Üzerine bol ılık su iç.

Canım transferden sonra ilk 3 gün kabızlık çektim. Dupalac şurup içtim bir kere ve yetti. Birdaha olmadım. Gaz ağrısı şişkinlik yapıo. Hala gaz oluyor ama ilaca değilde üşütmeme bağlıyorum ben. Bence kullan sonra da rahat edersin.

Merhaba , inşallah cıktıgınız bu yolda amacınıza ulasırsınız ,Allah yardımcımız olsun Benim hikayem ... 6 aylik evliyim . yaşım nedeniyle ( 38 ) birkaç ay denemeden sonra tüp bebek tedavisine başvurdum. 14 kasım 2015 de ignelerime başladım . 4 folikül oluştu. 2 si toplandı . ( 21 Kasım 2015 ) , 1 tanesi dollendi ve 21 kasım 2015 de de transfer oldu . 03 Aralık 2015 de kan testim var ..

Guney Korede yaşıyorum . Acıkcası Doktorumla cat pat anlastıgım icin tedavimin gidişhattını bu forum sayesinde anlayabiliyorum. Onerılerınızi yaşadıklarınızı okumak bana rehber oluyor

kendinize iyi bakın ve güzel haberler verirsiniz inşallah

sevgilerımle

Allah hayırlı sonuclar versın cnm goruma devam et burası ınsana cok ıyı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…