• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar test gunu yaklasirken, dogal olarak yaklasan aslinda adetimiz oluyor.
Ben su an deli gibi cikolata yiyorum adet mi olucam ya. Adet olmayacaksam ne bu cikolata krizi? Her adetten once yasarim :(

Ben su an deli gibi cikolata yiyorum adet mi olucam ya. Adet olmayacaksam ne bu cikolata krizi? Her adetten once yasarim :KK43:

Bende kötüyüm tatlım. Bütüngün baş ağrısı çektim.. Adet önceside böyle olur benim. Ruhsal olarakta kötüyüm nedense. Eşim bişeyin mi var deyip duruyor. Ağlayacak gibi duruyorsun diyor bana. Neden bıgün böyleyim anlamadım. 3 gün kaldı inşallah Allah yüzümüzü güldürsün.

Bende kötüyüm tatlım. Bütüngün baş ağrısı çektim.. Adet önceside böyle olur benim. Ruhsal olarakta kötüyüm nedense. Eşim bişeyin mi var deyip duruyor. Ağlayacak gibi duruyorsun diyor bana. Neden bıgün böyleyim anlamadım. 3 gün kaldı inşallah Allah yüzümüzü güldürsün.
Aynen o basagrisi bende de adetten once olur. O yuzden umitlenemiyorum. Bilmiyorum testi beklemekten baska caremiz yok

Selam kızlar ben istanbuldayim tüp bebek çok pahalı diye biliyorum ve 5 yıldır bi umut olur diyordum ama bugun tamamen kesinleşti eşimden dolayı sadece tup bebek olurmus sgk karşılıyormu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? Çok acil... iyi akşamlar

Ben su an deli gibi cikolata yiyorum adet mi olucam ya. Adet olmayacaksam ne bu cikolata krizi? Her adetten once yasarim :KK43:
bozma moralini cnm adet belirtisiyle hamilelik belirtesi aynı diyor herkes, inşallah tutmuştur. test günün ne zaman?

orası oyle de kk da lokal anesteziyle opu topiclerini okudum okumaz olaydm çok acılı falan yazmışlar hep bende kotü oldum
Ya onlari okuma bence hic. Her insanin aci esigi farkli. E senin dr hep lokalle yapiyodu di mi? Beceremese tercih etmez icin rahat olsun. Ne kadar sikayet o kadar tercih edilmemesi anlamina gelir

bozma moralini cnm adet belirtisiyle hamilelik belirtesi aynı diyor herkes, inşallah tutmuştur. test günün ne zaman?
Sirf cikolata degil bas agrilari da adetten once ayni sekilde. Ben hic bas agrisini hamilelik belirtisi olarak okumadim ama adetimin belirtisi oldugunu biliyorum :KK43:
Cuma gunu test gunum, yani bugunu saymazsam bir gun var sadece. ...
Yeminederim afakanlar basiyor beni

Selam kızlar ben istanbuldayim tüp bebek çok pahalı diye biliyorum ve 5 yıldır bi umut olur diyordum ama bugun tamamen kesinleşti eşimden dolayı sadece tup bebek olurmus sgk karşılıyormu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? Çok acil... iyi akşamlar
Evet bazi sartlari var karsilamasi icin en az iki asilama uc senelik evli olma vs... ama maalesef cok detayli bilgim yok canim

cnm eşim sgk da çalışıyor ondan duyduğun kadarıyla eşinin veya senin en az 5 yıllık sigortası olması lazım, en az iki kere iğneli aşılama yaptırman lazım birde 3 yıllık evli olman lazım sanırım. tıp fakültesinde yaptırıyorum ben 2800+ilaçlar

Ya onlari okuma bence hic. Her insanin aci esigi farkli. E senin dr hep lokalle yapiyodu di mi? Beceremese tercih etmez icin rahat olsun. Ne kadar sikayet o kadar tercih edilmemesi anlamina gelir
evet benimki hep lokalle yapıyormış cn, ah bakmadan durabilsem geçenlerde eşim 3 gün boyunca kadınlar kulübünü engelledi giremedim kafayı yedim valla:)

cnm eşim sgk da çalışıyor ondan duyduğun kadarıyla eşinin veya senin en az 5 yıllık sigortası olması lazım, en az iki kere iğneli aşılama yaptırman lazım birde 3 yıllık evli olman lazım sanırım. tıp fakültesinde yaptırıyorum ben 2800+ilaçlar
Aşılama yaptırmadım hiç 5 yıllık ewliyiz eşimin sigortası var bunu tam detaylı olarak nasıl ogrenebilirim peki

Merhaba canım,görmedim msj evet Almanya Bielefed benimkide icsi .malesef dondurulmuşlarım yok çünkü endomeriozis yapışıklık vardı dogumdan sonra oldu amaliyatla açıldı ama yumurta kalitem çok düşük ve sag tarafım tüp kapalı ve yumurtam saglıklı deyil 3tane oluştu 2si döllendi son günde birisi ikiye bölünmüş kendiliginden çok şaşırdık hiç olmaz diyordum çünki yüksek dozajda igneler yapıyordum gelişsin diye 3ünüde istedim sonuç ne bilmiyorum Allah bilir acaba tutundularmı bilmiyorum.birde eşimde sperm yavaş ve düşüktü dr icsi yaparız dedi.seninki nasıl oluyor canım transfer nezaman hayırlısıyle.canım sen Almanya'nın neresindensin?
Canım benim bende bonn unikilinikte yaptım benimde icsi şimdi bu ayın sonunda dondurulmuşlarım var onları transfer edecek tabiki yaşarlarsa inşallah birşey olmazda tedavim hayırlı bir şekilde devam eder.Sana gelince canım benim yüzde yüz hamilesin çok gözlerin aydın diyeyim ama doktorlar herzaman kan tahliline Önem veriyolar senin 13. Gün idrarda çıkmışsa sevin canım takma kafana rahat ol

Back