Ne kadar kolay oldugunu sasirip amaan ben bunun icin mi korkmusum diyeceksin bak gor
ay canm allah kolaylık versin inşallah istediğin gibi olur biran evvel alırsın bebğini kucağına
Zannetmem sonucta kadinlik hormonlari veriliyor.benimde iğnelere başlamama 2 gün kaldı yan etkisi varmı tüylenme vs
Hic korkma..bi uyanacaksin hersey bitmiss...bebeklerine bi adim daha yaklasacaksinn...
Ben asilamada klomen ve ovitrelle kullandim. Ne haller ne haller menopoza girer gibi sikintilar ates basmalari karinda adiri siskinlik. Valla tup bebekte tonla ilac kullandim Allaha sukur bi farklilik hissetmedim ama tonla ilac kullanmaya o kadar iyi hissetmemede anlam veremedim :)ben aynı iğneleri aşılamadada kulladm çok fazla kilo aldırıyo tüylenme yapıyo dediler ama bende hiç bişey olmadı 1 kilo dahi almadm tüylenmede olmadı sadece tansiyonum sürekli yüksekti bazen ayağa kalkmakta bile zorlanıyodm ama kişiden kişie değişio sanırım kullanıp görücez tekrardan bakalım
Hadi gecmis olsun..simdiden sonra heycanli bekleyisler..kac yumos toplandi..kaci dollendi..3..gunu..5 gunu derken bi bakmissin bebeklerin sana transfer oluyor...rabbim sana bagislasin insallah evlatlarini...Uyandım kızlar. Şimdi odada dinlendiriyorlar... iyiyim ama. Hiçbirşey hissetmedim. Şimdi çok az adet olacakmışım gibi kasıklarda çok az bir ağrı gibi hissiyat var. Çok şükür buda bitti. İnşallah iyidir yumurtalarım. Rabbim yardımcımız olsun.. hepinize teşekkür ederim..
İNŞ. dediğin gibi olur bi başlasa şu iş kafam rahatlasa hayırlısıylaZannetmem sonucta kadinlik hormonlari veriliyor.
benim tansiyon hep düşük inş. yükselir benimdeben aynı iğneleri aşılamadada kulladm çok fazla kilo aldırıyo tüylenme yapıyo dediler ama bende hiç bişey olmadı 1 kilo dahi almadm tüylenmede olmadı sadece tansiyonum sürekli yüksekti bazen ayağa kalkmakta bile zorlanıyodm ama kişiden kişie değişio sanırım kullanıp görücez tekrardan bakalım
Canım naptın transfer nasıl gecti :)benimde transferim yarın olacak canım bende testi 24 kasım da yaptırcam inşş hepimizin pozitif olur
Allah kolaylık versin canım cumartesi günü inş. bebişininde haberini verirsin bizeBenim de yumurta toplamadan önce son kontrolümdü bugün. 4 yumurta olgunlaştı, bu gece çatlatma iğnesi yapılıp cumartesi toplama işlemi yapılacak. Bu süreçte yoğun meme ağrısı, ishal, bacak ağrısı, sürekli idrar varmış hissi ve kasıkta batma yaşadım. Hiç tecrübesi olmayanlara ışık tutabilir belki.
İnşallah hepimize canım, teşekkür ederim.Allah kolaylık versin canım cumartesi günü inş. bebişininde haberini verirsin bize
strese girme inş. bişey çıkmaz benimde pazar günü bakılacakArkadaşlar bugün doktora gittim adetini üçüncü gunu östrojen hormonununa bakıldı tedavi ye Devam mı değil mi dıye sonuca göre arayacaklar ya endişelenmeyin gerek varmı korktum
oh çok şükür hadi bi adım daha yaklaştın :)Şimdi hemşire aradı bişey çıkmamış tedavıye devam
Gözünüz aydın. Devamı da iyi olsun inşallah.Şimdi hemşire aradı bişey çıkmamış tedavıye devam
Evet çok heyecanlı yım yaoh çok şükür hadi bi adım daha yaklaştın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?