2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hic korkma..bi uyanacaksin hersey bitmiss...bebeklerine bi adim daha yaklasacaksinn...[/QUOTE]

Ne kadar kolay oldugunu sasirip amaan ben bunun icin mi korkmusum diyeceksin bak gor

ay canm allah kolaylık versin inşallah istediğin gibi olur biran evvel alırsın bebğini kucağına

Uyandım kızlar. Şimdi odada dinlendiriyorlar... iyiyim ama. Hiçbirşey hissetmedim. Şimdi çok az adet olacakmışım gibi kasıklarda çok az bir ağrı gibi hissiyat var. Çok şükür buda bitti. İnşallah iyidir yumurtalarım. Rabbim yardımcımız olsun.. hepinize teşekkür ederim..

Hic korkma..bi uyanacaksin hersey bitmiss...bebeklerine bi adim daha yaklasacaksinn...

Uyandım kızlar. Şimdi odada dinlendiriyorlar... iyiyim ama. Hiçbirşey hissetmedim. Şimdi çok az adet olacakmışım gibi kasıklarda çok az bir ağrı gibi hissiyat var. Çok şükür buda bitti. İnşallah iyidir yumurtalarım. Rabbim yardımcımız olsun.. hepinize teşekkür ederim..[/QUOTE]
Insallah guzel guzel yumurtalarin olur seker. Ben su an meraktan catliyorum benim yumurtalar dollendi ama insallah kaliteli olarak devam ediyolardir

Ben asilamada klomen ve ovitrelle kullandim. Ne haller ne haller menopoza girer gibi sikintilar ates basmalari karinda adiri siskinlik. Valla tup bebekte tonla ilac kullandim Allaha sukur bi farklilik hissetmedim ama tonla ilac kullanmaya o kadar iyi hissetmemede anlam veremedim :)

Hadi gecmis olsun..simdiden sonra heycanli bekleyisler..kac yumos toplandi..kaci dollendi..3..gunu..5 gunu derken bi bakmissin bebeklerin sana transfer oluyor...rabbim sana bagislasin insallah evlatlarini...

benim tansiyon hep düşük inş. yükselir benimde valla içimi rahatlatıyorsunuz

Benim de yumurta toplamadan önce son kontrolümdü bugün. 4 yumurta olgunlaştı, bu gece çatlatma iğnesi yapılıp cumartesi toplama işlemi yapılacak. Bu süreçte yoğun meme ağrısı, ishal, bacak ağrısı, sürekli idrar varmış hissi ve kasıkta batma yaşadım. Hiç tecrübesi olmayanlara ışık tutabilir belki.

Allah kolaylık versin canım cumartesi günü inş. bebişininde haberini verirsin bize

Arkadaşlar bugün doktora gittim adetini üçüncü gunu östrojen hormonununa bakıldı tedavi ye Devam mı değil mi dıye sonuca göre arayacaklar ya endişelenmeyin gerek varmı korktum

Arkadaşlar bugün doktora gittim adetini üçüncü gunu östrojen hormonununa bakıldı tedavi ye Devam mı değil mi dıye sonuca göre arayacaklar ya endişelenmeyin gerek varmı korktum
strese girme inş. bişey çıkmaz benimde pazar günü bakılacak

Kızlar hepınıze ayrı ayrı tedavınızın hayırla sonuclanması ıcın dua edıyorum ; Allah hocbırımızın emeklerını bosuna cıkarmasın ; benımde 11inde opum yapıldı dün saat 15.00de de transferimdi ; iki embrıyo transfer edıldı ; inşallah hayırlısyla tutar Kayseride yaptırdım ; çok heycanlıyım sırt ustu yatıyorum sırtım bıraz agrıyor arada bır yan taraflarıma donuyorum ; Cenabı Allah hepımıze yasatsın annelık duygusunu; ben cok korkuyodum tup bebekten ama ben bıle hıc korkulacak bısey yok dıyorsam sız hıc vesveseye kapılmayın ; hepımızı Allah muaffak etsın;Eabbım analı babalı saglıkla buyutecgmz evltlr versn verıp ımtıhan etmesın Allah teala

Amin inşallah canlarım hepimizin bu tedavı sonucunda yüzleri güler çok heyecanlı yım ya şimdi gonal f 450 ünite ye baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…