- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
hayirli olsun arkadasim.guzel haberlerini bekliyoruz:)Kizlar..benim bugun transferim oldu..bakalim simdi yine bekleyisdeyiz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun arkadasim.guzel haberlerini bekliyoruz:)Kizlar..benim bugun transferim oldu..bakalim simdi yine bekleyisdeyiz...
insallah canim.basladik bakalim hayirlisi olur insallah hepimiz icin.ayy az kalmis seninde:)hayırlı olsun canm darısı başıma benimde 3 günüm kaldı başlmaya
Yumurta toplama isleminden 36 saat once vurulnustum ben. Hatta saati onemli. Umarim aciklayici olmustur
Canim 5 yildir bu forumda bu konulardayim..sorunu gorup bilen varaa cvplandirirdi....ayni soruyu yillar icinde bicok kez cvplamis insanlar var..belkide 1 sayfa oncesinde..igneyi anlatan topikler bile var..sitem etme..gormemislerdir..
Ben bildigimi diyeyim..ignelere basladiktan sonra 10. Gun civari son ignenle sana catlama igneni veriyorlar..ve vurulma saatini soyluyorlar..cunku yumurta toplama saatini belirliyorlar..dedikleei saatte vuruluyorsun..ve 36 saat sonra merkezde topluyorlar..[/Q
Bilgi için teşekkür ettim..
arkadaslar defne bade adli arkadasimizin dediklerinden coguna katiliyorum.mesela benim tup bebek tedavimi esim ben ve annem haricinde kimse bilmiyor.paylasmiyorum.bu nedenle tanidigim tup bebek yaptirmis kisiler dahi olsa soru soramiyorum.(zaten 2,5senedir evli olup cocuk olmayinca soru isaretleri basliyo desmenin anlami olmuyo sorularla)ve ilk denemeyse hele, aklinizda binbir soru, heyecan, tedirginlik hepsi birarada oluyo. o sorularada forum sitelerinden cevap bulmaya calisiyoruz. fakat her hocanin tedavi sekli farkli oldugu icin kafadaki sorulara tam cevap bulunamayabiliyor. ben bu konuda arastirma yaparken kafamdaki bi cok soruya net cevap bulamadigim icin elimden geldigince tedaviye basladigim dr ve bana uygulanan tedaviyle ilgili tum detaylari yazmaya calisicam.
arkadaslar, ben ankara baskent universitesi hulusi beyde tedavi goruyorum. oncelikle dr umdan simdilik memnunum fakat memnunluk derecem bebegimin tutup tutmamasiyla azalip veya artabilir:)))) bana uzun protokol tedavi uygulaniyor suanda. tedaviye baslamadan adetimin 14.gununde dr um ofis gerekirse yapicam demisti fakat cok sukur ki gerekmedi ve bana yapilmadi ofis.bugun basladik ignelere.bugun sabah hastaneye gittim ve progestan tahlili istediler.onun sonucuna ve ultrasonla bakildiktan sonra tedaviye baslanabilir dediler.kullandigim igne lucrin.hergun sabah vurulacakmisim.dozunu size gore ayarliyorlar o nedenle doz belirtmiyorum. tedaviye tam anlamiyla bugun basladim fakat tedaviye baslamadan once teatrio, ace sel, polivit c kullaniyorum.d vit ampulu bir seferlik kullandim ayrica. adetimin 2.gunune kadar dr a gitmiycem. oyuzden simdilik yazacaklarim bu kadar. fakat tekrar diyorum bu yazdiklarim benim tedavi gordugum hastaneyle ilgili. bu hastanede tedaviye baslamak isteyen veya baslayacak olan kisilere detay olsun diye yaziyorum.diger merkezlerdeki dr larin tedavi sureci cok farkli olabilir.yasadiklarim dogrultusunda elimden geldigince baskentle ilgili detaylari paylasmaya calisicam.umarimki yardimci olabilirim.
amin arkadasim.ben daha baslangictayim ama simdiden korkuyorum.allahim hepimizin gonlune gore versin insallah.sende merak etme hersey guzel olacak:))Hayırlı sonuçlar olsun hepimize inşallah..Çok zor geçiriyorum psikolojik anlamda..Hiçbir şeye tahammülüm kalmadı..Rabb'im hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bize..Benim de yarın kontrölüm var, c.tesi ya da pazar toplanacak inşallah..
Biliyorum soylemesi kolay ama mumkun oldugunca kendini rahatlatmaya calis. Kitap oku hobilerinle ugras. Ben de cok stresliydim doktor secimi ayri stres adeti beklemesi ayri stres, geciken adetimi nihayet gordugumde kocamin boynuna atlayip oleey hadi dr a gidiyoruz diye sevindim baya :). Ben adet olup tedaviye baslayinca daha rahatladim nedense heyecanim da azaldi artik yola ciktim diye heralde.Hayırlı sonuçlar olsun hepimize inşallah..Çok zor geçiriyorum psikolojik anlamda..Hiçbir şeye tahammülüm kalmadı..Rabb'im hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bize..Benim de yarın kontrölüm var, c.tesi ya da pazar toplanacak inşallah..
Amin..Allah'ın izniyle inşallah canım..amin arkadasim.ben daha baslangictayim ama simdiden korkuyorum.allahim hepimizin gonlune gore versin insallah.sende merak etme hersey guzel olacak:))
Ben de başladığım ilk etapta bir rahatlık gelmişti üzerime..Sanırım ya sonlara yaklaştığım için ya da iğnelerin etkisinden mi bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi..Bir şey yapasım gelmiyor..Benim doktorum adaçayı vb. bitki çayları içmemi istemedi..Parol dışı ilaç kesinlikle istemedi.Malum havalar da soğuk, grip almış başını gidiyor..Hasta olmamak adına dışarıya da çıkmak istemiyorum..Yarın muayenem var, sanırım artık çatlatma iğnesi vurulma zamanım geldi..C.tesi ya da pazar alınacak..Ondan sonra bekleme daha da sabır işi..Rabb'im bizi duyar elbet..Biliyorum soylemesi kolay ama mumkun oldugunca kendini rahatlatmaya calis. Kitap oku hobilerinle ugras. Ben de cok stresliydim doktor secimi ayri stres adeti beklemesi ayri stres, geciken adetimi nihayet gordugumde kocamin boynuna atlayip oleey hadi dr a gidiyoruz diye sevindim baya :). Ben adet olup tedaviye baslayinca daha rahatladim nedense heyecanim da azaldi artik yola ciktim diye heralde.
Valla ben hergun duzenli cikiyorum disari. Ev islerimi bitirdikten sonra hergun kendime disarida is cikariyorum. Transfere kadar boyle yapmayi dusunuyorum. Sakinan goze cop batarmis havaya gore giyinip atiyorum disari kendimi cok iyi geliyor.Ben de başladığım ilk etapta bir rahatlık gelmişti üzerime..Sanırım ya sonlara yaklaştığım için ya da iğnelerin etkisinden mi bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi..Bir şey yapasım gelmiyor..Benim doktorum adaçayı vb. bitki çayları içmemi istemedi..Parol dışı ilaç kesinlikle istemedi.Malum havalar da soğuk, grip almış başını gidiyor..Hasta olmamak adına dışarıya da çıkmak istemiyorum..Yarın muayenem var, sanırım artık çatlatma iğnesi vurulma zamanım geldi..C.tesi ya da pazar alınacak..Ondan sonra bekleme daha da sabır işi..Rabb'im bizi duyar elbet..
Hem de uc boyutlu mu?Programla kendi fotograflarinizda 3 boyutlu denemeler yapabiliyorsunuz arkadaslar.
... Sifresi: ...
Cok sagol..onceki merkezim eurofertildi...simdiki bahceci umut...hayirlisi bakalim..Masallah yumurtalarin kaliteliymis ki 5. 6. gunu gormusler, bu sefer hersey yolunda gider umarim ve bebegini kucagina alirsin. Her tup bebekte ayni heyecan degil mi?
Umarim su gibi akar gunler test gunune kadar ve coook guzel haberlerle donelrsin.
Merkez degisikligi ugurlu gelir
Onceki ve simdi ki merkez neresi
cok sagoll..insallah guzel olur haberler.hayirli olsun arkadasim.guzel haberlerini bekliyoruz:)
Şuan hastane odasındayım kızlar yumurta toplama işlemi için bekliyorum. Hazırlığımı yaptılar birazdan çağıracaklar. Heyecan ve korku bastı...
Ne kadar kolay oldugunu sasirip amaan ben bunun icin mi korkmusum diyeceksin bak gorŞuan hastane odasındayım kızlar yumurta toplama işlemi için bekliyorum. Hazırlığımı yaptılar birazdan çağıracaklar. Heyecan ve korku bastı...
heyecandan duramıyorum zaten biran önce hasta olmak isteycegm aklıma gelmezdi :)insallah canim.basladik bakalim hayirlisi olur insallah hepimiz icin.ayy az kalmis seninde:)
ay canm allah kolaylık versin inşallah istediğin gibi olur biran evvel alırsın bebğini kucağınaŞuan hastane odasındayım kızlar yumurta toplama işlemi için bekliyorum. Hazırlığımı yaptılar birazdan çağıracaklar. Heyecan ve korku bastı...
ben aynı iğneleri aşılamadada kulladm çok fazla kilo aldırıyo tüylenme yapıyo dediler ama bende hiç bişey olmadı 1 kilo dahi almadm tüylenmede olmadı sadece tansiyonum sürekli yüksekti bazen ayağa kalkmakta bile zorlanıyodm ama kişiden kişie değişio sanırım kullanıp görücez tekrardan bakalımbenimde iğnelere başlamama 2 gün kaldı yan etkisi varmı tüylenme vs