2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Insallah bebislerin sana tutunur canim. Benim de korktugum gibi degilmis tup bebek tedavisi hassas gogusler ve kalcadan yapilan ignelerin agrisi disinda bir sikayetim yok Allaha sukur. Ben de kismet olursa 2-3 gun icinde transfer olucam. Insallah hepimiz guzel haberler veririz

bu kesinlikle psikolojiyle alakalı bişey rahim filmi çekilmemi istedi doktorum insanlar neler neler yazmış ağrılı diye ben çektirmeye gittim işlem bitti pazara gittim alışverişe nasıl düşünürsen ilaçlar seni öyle etkiliyo iyi düşünelim iyi olsun inşallah her aşamamız

hayırlı olsun inş bebeklerin tutunur canm sakıncası yoksa sorabilirmiyim yaşın kaç şu yüzden soruyorum yasalara göre 35 yaş altına çift embriyo transferi yasakmış ama benim bi arkadışıma 29 yasşında çift transfer yapıldı ve bende çift istiyorum o yüzden merak ettim

Saol cnm. 8 yumurta toplanmış ama sanırım 6 sında işlem yapabilirler çünkü muaynemde 2 sinin küçük oşduğunı söylemişti doktor. Yarın ararlar artık bilgi vermek için. İnşallah durumları iyidir.. Hepimize mutlu haberler verdirsin rabbim inşallah. Ezan okunuyor şuan duakarımız hayırlısıyla kabul olur inşallah..

Evet ben de rahim filmiyle alakali okuduklarimdan sonra rahim filmi cekecegim gunun onceki gecesi uyuyamamistim. Herkesin aci esigi farkli ama benimki de cok rahat gecmisti.
Ya su transfer yapanlarin sonucunu cok merak ediyorum :) test gunu gelse de bize guzel haberler verseler ya konus konus nereye kadar :))

Cnm rahat ol tek skntı ıdarar sksk olmak hemsıre bez bagldı saolsn bıttı gttı rastgele ınsallah

Cnm benım durumum bıraz farklı; ben cok kıloluyum gercı tedavıye basladm baslaylı bı 4kılo verdm ama bunyemde bellı bıle degıl ;hatta suan kılomu soylmktn bıle utanyrm ;doktorum garantı olsn dıye ıkı bıraktı sanrm yasım 27 cnm doktor onu duruma gore ayrlyr ; ınsallah gonlune gore olur ;dua edın bana mujde vereyım haftaya cumrtesı ıns

inşallah müjdeli haberlerini alırız haftaya allahım emeklerimizi boşa çıkarmasn teşekür ederim cevapladığın için

dimi ya bizede moral olur hiç değilse :)

arkadaşlar lütfen bilgisi olan cevaplasın çok sıkıntı yaptm şu an ben normalde ayın 14 üne hasta olup öyle başlıycaktm tedaviye kısmete bakki bugün başladı hastalığım cumartesine randevu aldm gidecem merkeze eşimin de perhizli gelmesi söylendi 4 günlük bu erken hastalık herşeyi alt üst etti eşim cumartesine tam 1 haftalık perhizimiz olacak bu sonucu kötü etkilermı yada doktor bi sonraki aya atarmı

Cnm rahat ol tek skntı ıdarar sksk olmak hemsıre bez bagldı saolsn bıttı gttı rastgele ınsallah
Insallah canim. Idrara sikisik olunca bikac saat dinlendiriyorlar ya o sira da kalkmada beze yapiyorsun degil mi? Acaba yanima hasta bezi alsam mi. Her yerde verirler mi bilemedim

Benim esim yumurta toplandigi gun ornek verdi, hep oyle yapiliyor zannediyorum, dr da diyor ki su gunden itibaren perhiz yapsin. Seninkisi neden simdi veriyor ki?

Hadi insallah

Benim esim yumurta toplandigi gun ornek verdi, hep oyle yapiliyor zannediyorum, dr da diyor ki su gunden itibaren perhiz yapsin. Seninkisi neden simdi veriyor ki?

Canım sıtrese gırme adetın ıkıncı gunu gıtmen senı muayene ıcın eşinle işi yok ; eşin yumurta toplama gunu gıdecek sen opudayken oda ornek verıcek takma kafana atmaz bır sonrakı aya cnm bnm raht ol sana ıgne başlıyck ıkıncıgun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…