Insallah bebislerin sana tutunur canim. Benim de korktugum gibi degilmis tup bebek tedavisi hassas gogusler ve kalcadan yapilan ignelerin agrisi disinda bir sikayetim yok Allaha sukur. Ben de kismet olursa 2-3 gun icinde transfer olucam. Insallah hepimiz guzel haberler veririzKızlar hepınıze ayrı ayrı tedavınızın hayırla sonuclanması ıcın dua edıyorum ; Allah hocbırımızın emeklerını bosuna cıkarmasın ; benımde 11inde opum yapıldı dün saat 15.00de de transferimdi ; iki embrıyo transfer edıldı ; inşallah hayırlısyla tutar Kayseride yaptırdım ; çok heycanlıyım sırt ustu yatıyorum sırtım bıraz agrıyor arada bır yan taraflarıma donuyorum ; Cenabı Allah hepımıze yasatsın annelık duygusunu; ben cok korkuyodum tup bebekten ama ben bıle hıc korkulacak bısey yok dıyorsam sız hıc vesveseye kapılmayın ; hepımızı Allah muaffak etsın;Eabbım analı babalı saglıkla buyutecgmz evltlr versn verıp ımtıhan etmesın Allah teala
bende ilaçları kullanırken 47 kiloydum (hala bu kilodayım ) sevinmiştim biraz kilo alaırım diye malaesef hiç bi etkisi olmadı seninde tansiyonunu eşitler belki iyi olur :)benim tansiyon hep düşük inş. yükselir benimdevalla içimi rahatlatıyorsunuz
bu kesinlikle psikolojiyle alakalı bişey rahim filmi çekilmemi istedi doktorum insanlar neler neler yazmış ağrılı diye ben çektirmeye gittim işlem bitti pazara gittim alışverişe nasıl düşünürsen ilaçlar seni öyle etkiliyo iyi düşünelim iyi olsun inşallah her aşamamızBen asilamada klomen ve ovitrelle kullandim. Ne haller ne haller menopoza girer gibi sikintilar ates basmalari karinda adiri siskinlik. Valla tup bebekte tonla ilac kullandim Allaha sukur bi farklilik hissetmedim ama tonla ilac kullanmaya o kadar iyi hissetmemede anlam veremedim :)
hayırlı olsun inş bebeklerin tutunur canm sakıncası yoksa sorabilirmiyim yaşın kaç şu yüzden soruyorum yasalara göre 35 yaş altına çift embriyo transferi yasakmış ama benim bi arkadışıma 29 yasşında çift transfer yapıldı ve bende çift istiyorum o yüzden merak ettimKızlar hepınıze ayrı ayrı tedavınızın hayırla sonuclanması ıcın dua edıyorum ; Allah hocbırımızın emeklerını bosuna cıkarmasın ; benımde 11inde opum yapıldı dün saat 15.00de de transferimdi ; iki embrıyo transfer edıldı ; inşallah hayırlısyla tutar Kayseride yaptırdım ; çok heycanlıyım sırt ustu yatıyorum sırtım bıraz agrıyor arada bır yan taraflarıma donuyorum ; Cenabı Allah hepımıze yasatsın annelık duygusunu; ben cok korkuyodum tup bebekten ama ben bıle hıc korkulacak bısey yok dıyorsam sız hıc vesveseye kapılmayın ; hepımızı Allah muaffak etsın;Eabbım analı babalı saglıkla buyutecgmz evltlr versn verıp ımtıhan etmesın Allah teala
Evet ben de rahim filmiyle alakali okuduklarimdan sonra rahim filmi cekecegim gunun onceki gecesi uyuyamamistim. Herkesin aci esigi farkli ama benimki de cok rahat gecmisti.bu kesinlikle psikolojiyle alakalı bişey rahim filmi çekilmemi istedi doktorum insanlar neler neler yazmış ağrılı diye ben çektirmeye gittim işlem bitti pazara gittim alışverişe nasıl düşünürsen ilaçlar seni öyle etkiliyo iyi düşünelim iyi olsun inşallah her aşamamız
canim nasil gecti transfer? guzel haberlerini bekliyoruzklay gelsin canım . 20 yumurta toplamışlardı 10 tane yumurta döllenmiş galiba yarın gitcem artık dondurma işlemlerinide orda konuşcaz.
Insallah bebislerin sana tutunur canim. Benim de korktugum gibi degilmis tup bebek tedavisi hassas gogusler ve kalcadan yapilan ignelerin agrisi disinda bir sikayetim yok Allaha sukur. Ben de kismet olursa 2-3 gun icinde transfer olucam. Insallah hepimiz guzel haberler veririz
hayırlı olsun inş bebeklerin tutunur canm sakıncası yoksa sorabilirmiyim yaşın kaç şu yüzden soruyorum yasalara göre 35 yaş altına çift embriyo transferi yasakmış ama benim bi arkadışıma 29 yasşında çift transfer yapıldı ve bende çift istiyorum o yüzden merak ettim
Amin inşallah canlarım hepimizin bu tedavı sonucunda yüzleri güler çok heyecanlı yım ya şimdi gonal f 450 ünite ye baslıcam
inşallah müjdeli haberlerini alırız haftaya allahım emeklerimizi boşa çıkarmasn teşekür ederim cevapladığın içinCnm benım durumum bıraz farklı; ben cok kıloluyum gercı tedavıye basladm baslaylı bı 4kılo verdm ama bunyemde bellı bıle degıl ;hatta suan kılomu soylmktn bıle utanyrm ;doktorum garantı olsn dıye ıkı bıraktı sanrm yasım 27 cnm doktor onu duruma gore ayrlyr ; ınsallah gonlune gore olur ;dua edın bana mujde vereyım haftaya cumrtesı ıns
dimi ya bizede moral olur hiç değilse :)Evet ben de rahim filmiyle alakali okuduklarimdan sonra rahim filmi cekecegim gunun onceki gecesi uyuyamamistim. Herkesin aci esigi farkli ama benimki de cok rahat gecmisti.
Ya su transfer yapanlarin sonucunu cok merak ediyorum :) test gunu gelse de bize guzel haberler verseler ya konus konus nereye kadar :))
Insallah canim. Idrara sikisik olunca bikac saat dinlendiriyorlar ya o sira da kalkmada beze yapiyorsun degil mi? Acaba yanima hasta bezi alsam mi. Her yerde verirler mi bilemedimCnm rahat ol tek skntı ıdarar sksk olmak hemsıre bez bagldı saolsn bıttı gttı rastgele ınsallah
Sonra da sira bize gelsindimi ya bizede moral olur hiç değilse :)
Benim esim yumurta toplandigi gun ornek verdi, hep oyle yapiliyor zannediyorum, dr da diyor ki su gunden itibaren perhiz yapsin. Seninkisi neden simdi veriyor ki?arkadaşlar lütfen bilgisi olan cevaplasın çok sıkıntı yaptm şu an ben normalde ayın 14 üne hasta olup öyle başlıycaktm tedaviye kısmete bakki bugün başladı hastalığım cumartesine randevu aldm gidecem merkeze eşimin de perhizli gelmesi söylendi 4 günlük bu erken hastalık herşeyi alt üst etti eşim cumartesine tam 1 haftalık perhizimiz olacak bu sonucu kötü etkilermı yada doktor bi sonraki aya atarmı
Hadi insallahCnm benım durumum bıraz farklı; ben cok kıloluyum gercı tedavıye basladm baslaylı bı 4kılo verdm ama bunyemde bellı bıle degıl ;hatta suan kılomu soylmktn bıle utanyrm ;doktorum garantı olsn dıye ıkı bıraktı sanrm yasım 27 cnm doktor onu duruma gore ayrlyr ; ınsallah gonlune gore olur ;dua edın bana mujde vereyım haftaya cumrtesı ıns
inşallah müjdeli haberlerini alırız haftaya allahım emeklerimizi boşa çıkarmasn teşekür ederim cevapladığın için
Insallah canim. Idrara sikisik olunca bikac saat dinlendiriyorlar ya o sira da kalkmada beze yapiyorsun degil mi? Acaba yanima hasta bezi alsam mi. Her yerde verirler mi bilemedim
Benim esim yumurta toplandigi gun ornek verdi, hep oyle yapiliyor zannediyorum, dr da diyor ki su gunden itibaren perhiz yapsin. Seninkisi neden simdi veriyor ki?
arkadaşlar lütfen bilgisi olan cevaplasın çok sıkıntı yaptm şu an ben normalde ayın 14 üne hasta olup öyle başlıycaktm tedaviye kısmete bakki bugün başladı hastalığım cumartesine randevu aldm gidecem merkeze eşimin de perhizli gelmesi söylendi 4 günlük bu erken hastalık herşeyi alt üst etti eşim cumartesine tam 1 haftalık perhizimiz olacak bu sonucu kötü etkilermı yada doktor bi sonraki aya atarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?