- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- 63
Haydi
Haydi hayirlisi :) sakin korkma aci olmuyor. 10 dk suruyor max. Goruyorsun embriyoyu ekrandan :) bugun dinlen. Umarim guzel haberler aliriz
inş hepimiz güzel haberler alırız canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi
Haydi hayirlisi :) sakin korkma aci olmuyor. 10 dk suruyor max. Goruyorsun embriyoyu ekrandan :) bugun dinlen. Umarim guzel haberler aliriz
yok canim suan hastanedeyim.malum muayene sirasi bekliyorum:) benim uzun protokol olacak.o yuzden bugun daha yeni basliycam sanirim.tabii bi aksilik olmazsa...canim transfer icin en kolayi diyolar.hayirlisiyla atlatacaksin insallah ve guzel haberlerinide alacagiz.artik stres falan yok rahat olmaya calis ki bebisler rahat rahat tutunsun.yumurtalar nasilmis peki?
allahim gonlune gore versin insallah:)klay gelsin canım . 20 yumurta toplamışlardı 10 tane yumurta döllenmiş galiba yarın gitcem artık dondurma işlemlerinide orda konuşcaz.
Meraba canim. Ben de dun sabah toplatmistim yumurtalarimi. Sen ne zaman toplattin taze transfer mi olacak yoksa dondurulmus mu belli oldu mu? Benim doktorum taze transfer olacak demis doktora birakmak en uygunu heralde. Yumurta toplattiktan sonra da gorusemedim icim kipir kipir. Cuma ctesi ya da pazar transfer olabilir hazir olun demis esime.klay gelsin canım . 20 yumurta toplamışlardı 10 tane yumurta döllenmiş galiba yarın gitcem artık dondurma işlemlerinide orda konuşcaz.
bende aynı şekilde kimseye söylememeye çalışıyorm ama ister istemez söylememiz gerekenler oldu ben maraştaym canm antepte yaptrcam eurofertildeahh o çevre yokmu... ben kimseye söylemiyorum. aşılamayı da söylememiştim. böyle daha rahat oluyo insanın kafası. söylesek birsürü soru. sorular yetmezmiş gibi "aaa görüyonmu çocuğu olmuyomuş tüp bebek yaptırıyomuş" diye yüzüme gülünüp arkamdan edilen laflar.kaldırabilecek psikolojim olmadığı için hiç bulaşmadım o işlere:):) peki sen nerede yaptırıyosun canım? allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.pozitif sonuç almak değil sadece allah kucağımıza almamızıda nasip eder inşallah:)
eveeeet gun itibariyle tedaviye baslamis bulunuyorum resmen.. guzel haberlerini bekliyoruz:) buarada flzkhan cim istedigin zaman hocaya ulasabildinmi telden? sorularini falan cevapliyomu?klay gelsin canım . 20 yumurta toplamışlardı 10 tane yumurta döllenmiş galiba yarın gitcem artık dondurma işlemlerinide orda konuşcaz.
eveeeet gun itibariyle tedaviye baslamis bulunuyorum resmen.. guzel haberlerini bekliyoruz:) buarada flzkhan cim istedigin zaman hocaya ulasabildinmi telden? sorularini falan cevapliyomu?
canım benimde taze olacak ama dondurulacak embriyolar varsa onlar dondurulacak hayırlısı haberleşelim canım sen nerde yptırodunMeraba canim. Ben de dun sabah toplatmistim yumurtalarimi. Sen ne zaman toplattin taze transfer mi olacak yoksa dondurulmus mu belli oldu mu? Benim doktorum taze transfer olacak demis doktora birakmak en uygunu heralde. Yumurta toplattiktan sonra da gorusemedim icim kipir kipir. Cuma ctesi ya da pazar transfer olabilir hazir olun demis esime.
Benim doktor disaridan Engin Oral. Bahceci Fulyanin laboratuarini kullaniyor ve operasyonlar orda oluyor. Bugun embriyologlar aradi 16 yumurta toplanmis 13 u olgunmus ve 13 u de dollenmis Sllaha sukur.canım benimde taze olacak ama dondurulacak embriyolar varsa onlar dondurulacak hayırlısı haberleşelim canım sen nerde yptırodun
hayirli olsun gulum. Nasil gecti rahat miydin? Insallah tutar ve ilk mujdeli haber verenlerden biri olursun. Biraz detay vermen de sakinca var mi? Yumurta sayin dollenen sayisi kaliteleri vs.Kizlar..benim bugun transferim oldu..bakalim simdi yine bekleyisdeyiz...
Ne soru sormustun canim. Yani gozden kacabiliyo bazen. Ya da o anda cevap veremeyip unutabiliyoruz donmeyi. Yoksa herkes birbirine elinden geldigince yardim etmeye calisiyo.Yahu bir soru sordum Allah'ın bir kulu da cevap vermedi.. Ne denir ki..Tüp bebek sürecine giren çoğu kimse çevresiyle paylaşamıyor, paylaşmıyor.Dolayısıyla forum sitelerinde paylaşımlarla cevap buluyor bazen sorulara. Çünkü doktorundan başka kimseye soru soramıyorsun en ufak bir şey için de doktoru arayamayız. Süreç aynı olsa da herkesim ruh hali aynı olmayabilir buradan bunu anlıyorum.. Ne olursa olsun herkes kendisini düşünüyormuş.
Yumurta toplama isleminden 36 saat once vurulnustum ben. Hatta saati onemli. Umarim aciklayici olmusturBu süreçte çatlatma iğnesi vurulacak mıyız ya..Artık düşünemez oldum :)
Tabikide..elimden geldigince..hayirli olsun gulum. Nasil gecti rahat miydin? Insallah tutar ve ilk mujdeli haber verenlerden biri olursun. Biraz detay vermen de sakinca var mi? Yumurta sayin dollenen sayisi kaliteleri vs.
Canim 5 yildir bu forumda bu konulardayim..sorunu gorup bilen varaa cvplandirirdi....ayni soruyu yillar icinde bicok kez cvplamis insanlar var..belkide 1 sayfa oncesinde..igneyi anlatan topikler bile var..sitem etme..gormemislerdir..Yahu bir soru sordum Allah'ın bir kulu da cevap vermedi.. Ne denir ki..Tüp bebek sürecine giren çoğu kimse çevresiyle paylaşamıyor, paylaşmıyor.Dolayısıyla forum sitelerinde paylaşımlarla cevap buluyor bazen sorulara. Çünkü doktorundan başka kimseye soru soramıyorsun en ufak bir şey için de doktoru arayamayız. Süreç aynı olsa da herkesim ruh hali aynı olmayabilir buradan bunu anlıyorum.. Ne olursa olsun herkes kendisini düşünüyormuş.
Masallah yumurtalarin kaliteliymis ki 5. 6. gunu gormusler, bu sefer hersey yolunda gider umarim ve bebegini kucagina alirsin. Her tup bebekte ayni heyecan degil mi?Tabikide..elimden geldigince..
Benim 4. Tup..3 tup baska merkezdeydi..
2 embriyo teansfer edildi..2 taneyi genetik teste gondermisdik temiz cikti..sabah gelisimleri bozulmadan cozulmus..transfer gerceklestirildi..
28 yumurtam toplanmisdi...13 tane kaldi...yarisi 5. Gun..digerleri 6. Gun embriyosu..
Simdi son asamada beklemelerdeyizz...
hayırlı olsun canm darısı başıma benimde 3 günüm kaldı başlmayaeveeeet gun itibariyle tedaviye baslamis bulunuyorum resmen.. guzel haberlerini bekliyoruz:) buarada flzkhan cim istedigin zaman hocaya ulasabildinmi telden? sorularini falan cevapliyomu?