• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım sıtrese gırme adetın ıkıncı gunu gıtmen senı muayene ıcın eşinle işi yok ; eşin yumurta toplama gunu gıdecek sen opudayken oda ornek verıcek takma kafana atmaz bır sonrakı aya cnm bnm raht ol sana ıgne başlıyck ıkıncıgun ıns
onun değerleri için tahlil yapycakmı yani daha önce hç tahlil yapmadı bu klinik

yani bu klinikte yapılmadı
Eger bi sene icerisindeyse ve guvenilir bir laboratuarda yapilmissa istemiyorlar genelde. Adetin erken gelebilir ya da gecikebilir tam dort gun nasil ayarliycak esin muneccim degil ya. Bence yarin ara konus bi yanlis anlasilma vardir belki. Yumurta toplama gunu verecegi ornek icin konusmuslardir belki

Eger bi sene icerisindeyse ve guvenilir bir laboratuarda yapilmissa istemiyorlar genelde. Adetin erken gelebilir ya da gecikebilir tam dort gun nasil ayarliycak esin muneccim degil ya. Bence yarin ara konus bi yanlis anlasilma vardir belki. Yumurta toplama gunu verecegi ornek icin konusmuslardir belki
en iyisi öyle yapayım içim rahatlasn tesekkür ederim cevapların için :)

Evet ben de rahim filmiyle alakali okuduklarimdan sonra rahim filmi cekecegim gunun onceki gecesi uyuyamamistim. Herkesin aci esigi farkli ama benimki de cok rahat gecmisti.
Ya su transfer yapanlarin sonucunu cok merak ediyorum :) test gunu gelse de bize guzel haberler verseler ya konus konus nereye kadar :))

Kalcadan vurulan igneler demissin ne vuruluyorsun canim progestanmi...??

Cnm benım durumum bıraz farklı; ben cok kıloluyum gercı tedavıye basladm baslaylı bı 4kılo verdm ama bunyemde bellı bıle degıl ;hatta suan kılomu soylmktn bıle utanyrm ;doktorum garantı olsn dıye ıkı bıraktı sanrm yasım 27 cnm doktor onu duruma gore ayrlyr ; ınsallah gonlune gore olur ;dua edın bana mujde vereyım haftaya cumrtesı ıns
Hayirli olsun arkadasimmm...benimde dun transferim yapildi...valla bugun zor gecti 10 gun nasil gececek bilmiyorumm..darlandim icee...vee bende kiloluyumm...gebelik baslarsa hemen diyetisyene gitmeyi dusunuyprum..az almam lazimm..tedavi sirasinda 6..7 kilo aldim bende...

Kalcadan vurulan igneler demissin ne vuruluyorsun canim progestanmi...??

Hayirli olsun arkadasimmm...benimde dun transferim yapildi...valla bugun zor gecti 10 gun nasil gececek bilmiyorumm..darlandim icee...vee bende kiloluyumm...gebelik baslarsa hemen diyetisyene gitmeyi dusunuyprum..az almam lazimm..tedavi sirasinda 6..7 kilo aldim bende...
Evet yumurtaa toplama islemi yapildigi gun basladim progestana gebelik testine kadar devam edicekmisim. Ama o kadar agri yapiyor ki ustuste ayni yerlerden 15 gun boyunca nasil igne olucam bilemiyorum. Yatakta yan donerken uykudan uyandiriyor :KK43:

Evet yumurtaa toplama islemi yapildigi gun basladim progestana gebelik testine kadar devam edicekmisim. Ama o kadar agri yapiyor ki ustuste ayni yerlerden 15 gun boyunca nasil igne olucam bilemiyorum. Yatakta yan donerken uykudan uyandiriyor :KK43:
Aynen bende yaaa...bitmis haldeyim gece uyurken saga sola donunce uyaniyorum..buguntransfeeimin ilk gunuydu..evden cikamadim..kendim yaptim bacagima..bu aksamda bacagim fena yurudukce canim yaniyor...baska kullanan yokmu diyordumki seni gordummm..

Hayirli olsun..benimde dun oldu transfer..hic bisi hissediyormusunuz...?? Kimisinde agrilar sizilar..bende tik yok :)

Size de hayirli olsun :) valla bende de hic bir durum yok. Hic agri yok. Agri oluyorsa da bos bos oturmaktan ayaklarim fln agriyor :) insallah iyi sonuclar aliriz 23 kasimda kan testine gidecegim.

Aynen bende yaaa...bitmis haldeyim gece uyurken saga sola donunce uyaniyorum..buguntransfeeimin ilk gunuydu..evden cikamadim..kendim yaptim bacagima..bu aksamda bacagim fena yurudukce canim yaniyor...baska kullanan yokmu diyordumki seni gordummm..

Bende hic igne yok. Jel var onu rahme sikiyorsun, bi de hapim var . Niye can acitan igne vermisler ki :/

Back