• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

O
canım bebek icin tek embriyo yetiyor . Senin de iyi sayida maşallah. Icini Ferah tut. Allahin izniyle inşallah sana sıkı sıkı tutunacak embriyolarin. Pozitif olalim ki pozitif olsun. Dondurabilecek sayıda olmasini ben de istemistim ama nasip olmadi. Biz de taxelerle gideriz hep. 1 tane olsun beni birakmasin. Fazlasina gerek yok:)))

canim son günlerde bu yöntem uygulanıyor. Cok rastladim. Rahmi hazırlamak icin galiba. Başarısız denemelerden sonra yöntemi degistirmek mantıklı. Bir de az yumurta az embriyoda bir nevi biriktirmek amaçlı yapılıyor galiba. Şansı artirmak icin.
Haklısın aslında biz biraz fazla stres yapıyoruz fazla kuruntuluyuz dogamizda var:) HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK:anneadayı:

Kizlar slm. Bugün öğleden sonra daha yeni baktım. Masallah iniz var yazmış yazmış durmuşsunuz. Kızlar biliyorsunuz benim bugün 14. Günümdu 3. Gun embriyosu 2 adet 10 kasım transferim. 23 kasim da 13. Gundedegerim 68.51 cikmisti.Veee eee bu aksam idrar testinde çıktı. Biraz silik ama çok silik değil. Çok mutlu oldum. Sabah tekrarliyacagim. Bol bol dua edin olurmu...
Olleeeyy :) tebrik ederım canım. Allah saglıkla kucagına alamayı nasip etsın, degerlerin hep katlansın ınsallah :))

Hayırlı olsun hamileliğin kucağından almak nasip olsun inşallah. Kaçıncı denemendi acaba? Ve merkezin nereseydi? BiZimde sebepsiz.

Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...benim 3.deneme donmuş embriyolarim transfer edildi.merkezim bahçeci fulya ama bu tedavimde transfer hazırlığım irenbede kaan bozkurt yaptı çok memnun kaldim

Kızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Bu idrar tahliline hiç takılma canım daha öncede söylemiştim başka forumdan arkadaş kan tahlilinden 1gün idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonucu çok üzülmüştü tahlil günü bizlerin israrı ile gitti kan verdi pozitif sonuç aldı ve ikiz gebelik olmasına rağmen gözükmedi idrarda

Doktora güvenmek çok önemli.ablam da 3. de tuttu,doktoruna gözü kapalı güvendi. Tavsiye edilecek bir doktor bence

Coook Sagoll canimm..aynen bende guvendim druma ve cokda memnun kaldimmm..

Kızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler

Canim cok ilac kullaniyoruz o donemde..ve vucutta yan etkileri oluyor..yumurtaliklarin dinlenmesi..bedenindinlenmesi icin ara veriyorlar...ben 2. De hagif ohss olmusdum..bana 2 ay ara verdiler..ama basladigimda hormon duzeylerimde yumurtaliklarda kivama gelmisdi...

Canım karnımda sıvı birikti ve şişti. ilaçlardn kaynaklı bu ay regl olmayacaksın sadece kanama olacak dedi doktor.ama acayip sancım var kasıklarımda.3. ağrı kesicimi içtim kıvranmaya devam..

Oyyy oyyy oyyy allah yardimcin olsun bu surecde en zorlandigim ve korktugym seydi...ilk opuda baya ohss olmusdum nefes alamiyordum hele geceleri...serum felan verdilerr...2. De hada hafif atlattimm..

Sana tek dicem seyy...boooooll booolll su ic..tek fayda bu..ve protein agirlikli beslenn...

Kızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler
Evet canım bnm dr da öyle yapıo rahim kendini topluyor daha sağlıklı oluyo yumurta geliştirici ilaç lar vucudundan atılıyor o yüzden daha sağlıklı diyo bnm dr yüzden daha artık dedi

Violet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?
Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:[/QUOTE]
canım ben 2 tüp bebek yaptım .1 ve 2 tüp bebekteki belirtiler aynıydı birı negatifti ama 2.si pozıtıf çıktı.ikisindede test tarihine birkaçgün kala adet olucakmısım gibi oldum.bu belirtilerde hafif kasık ağrıları batmaları.gögüs ağrısı ,göğüs agrısıda zaten transferden önce başlamıştı 2 sindede.birgün bu belirtier varken bazen kaybolabiliyorsu bile.o yüzden belirtilere takılma canım.benim ikisindede benzer hafif belirtiler vardı biri negatif biri pozitif oldu

kızlar herkese günaydın.. Benimde ikinci denemem ve yarın belli olacak herşey.. İki gündür hüngür hüngür ağlıyorum.. İnanırmısınız artık iğneleri bile hissetmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum.. Rüyalarımda kabus gibi oldular artık :( ya ameliyat oluyorum ya bi yerlerden kurtulmaya çalışıyorum.. Sabır versin Rabbim güç versin her birimize.. Yaşadığım süreç zor bunun farkındaydım.. Ama bu kadar mı zordu... Rabbim gönlümüzdekini gerçek eylesin tez vakitte.. Ya varis ya şafii ya mubdi yardımcımız ol..

Canım benimde sıkıntım aynıydı. 4 yumurtam gelişti 2 si döllendi. 5 gün oldu transfer olalı. Bekliyorum. Sakın sıkıntı yapma. Dirençli oluyor yumurtslaramız ama kalitelide oluyolar. En rahat gebe kslınabilecek bi hastalık bizimkisi. Vücudumuzda büyümese bile labratuvar ortamında büyütüyolar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.
canım ya içimi öyle rahatlattın ki sevinç oldum rabbim inşallah bebğini sana bağışlar tutunur sımsıkı hayırlısı olsun adetin kaçıncı gününe kadar sürdü benım bugun adetin 15. günü

kızlar herkese günaydın.. Benimde ikinci denemem ve yarın belli olacak herşey.. İki gündür hüngür hüngür ağlıyorum.. İnanırmısınız artık iğneleri bile hissetmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum.. Rüyalarımda kabus gibi oldular artık :KK43: ya ameliyat oluyorum ya bi yerlerden kurtulmaya çalışıyorum.. Sabır versin Rabbim güç versin her birimize.. Yaşadığım süreç zor bunun farkındaydım.. Ama bu kadar mı zordu... Rabbim gönlümüzdekini gerçek eylesin tez vakitte.. Ya varis ya şafii ya mubdi yardımcımız ol..
günaydın canım nıye ağlıyosun stres yapıyosun dua et inşallah hayırlısı olsun rabbım gönlüne göre versin

Kizlar slm. Bugün öğleden sonra daha yeni baktım. Masallah iniz var yazmış yazmış durmuşsunuz. Kızlar biliyorsunuz benim bugün 14. Günümdu 3. Gun embriyosu 2 adet 10 kasım transferim. 23 kasim da 13. Gundedegerim 68.51 cikmisti.Veee eee bu aksam idrar testinde çıktı. Biraz silik ama çok silik değil. Çok mutlu oldum. Sabah tekrarliyacagim. Bol bol dua edin olurmu...
Cok sevindim canim. Idrarda ciktiysa katlamistir degerini bidik. Bugun kan testini de yapinca icin iyice rahatlasin canim:KK200::nazar:

Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:
canım ben 2 tüp bebek yaptım .1 ve 2 tüp bebekteki belirtiler aynıydı birı negatifti ama 2.si pozıtıf çıktı.ikisindede test tarihine birkaçgün kala adet olucakmısım gibi oldum.bu belirtilerde hafif kasık ağrıları batmaları.gögüs ağrısı ,göğüs agrısıda zaten transferden önce başlamıştı 2 sindede.birgün bu belirtier varken bazen kaybolabiliyorsu bile.o yüzden belirtilere takılma canım.benim ikisindede benzer hafif belirtiler vardı biri negatif biri pozitif oldu[/QUOTE]
Sagol canim hepiniz rahatlatiyorsunuz beni Allah razi olsun. Ya bunlari biliyorum aslinda ama inan bazi anlar geliyo basiretim baglaniyo elimde olmadan sacmaliyorum galiba :(

kızlar herkese günaydın.. Benimde ikinci denemem ve yarın belli olacak herşey.. İki gündür hüngür hüngür ağlıyorum.. İnanırmısınız artık iğneleri bile hissetmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum.. Rüyalarımda kabus gibi oldular artık :KK43: ya ameliyat oluyorum ya bi yerlerden kurtulmaya çalışıyorum.. Sabır versin Rabbim güç versin her birimize.. Yaşadığım süreç zor bunun farkındaydım.. Ama bu kadar mı zordu... Rabbim gönlümüzdekini gerçek eylesin tez vakitte.. Ya varis ya şafii ya mubdi yardımcımız ol..
Canim ya cogumuz ayni durumdayiz psikolojilerimiz bizuldu isyer istemez. Sirf bu tup bebek tefavisi sonucunda olan bisey de degil bu. Hepimiz senelerdir bebeklerimizi bekliyoruz, bazilarimizin etrafinda cevresel baskilar, simdiye kadar normal yoldan olur mu diye her ay umutlanmak ve bunu senelerce ardarda yasamak bile psikolojimizi mahvetmeye yeterken iste tedaviye baslayinca sinirler bosaliyor boyle. Allah yardimcimiz olsun

Canim ya cogumuz ayni durumdayiz psikolojilerimiz bizuldu isyer istemez. Sirf bu tup bebek tefavisi sonucunda olan bisey de degil bu. Hepimiz senelerdir bebeklerimizi bekliyoruz, bazilarimizin etrafinda cevresel baskilar, simdiye kadar normal yoldan olur mu diye her ay umutlanmak ve bunu senelerce ardarda yasamak bile psikolojimizi mahvetmeye yeterken iste tedaviye baslayinca sinirler bosaliyor boyle. Allah yardimcimiz olsun

Amin canım.. Hala bir umut taşıyorum içimde Rabbime güveniyorum.. Ama son derece yıpranmış durumdayım.. Belirti aramaktan yoruldum.. Sonucu düşünmekten de öyle.. Yarın için sabırsız olmalıydım aslında.. Ama keşke uyusam bir yıl sonra uyandırsalar modundayım.. Kaçmak istiyorum.. Yüzleşmek istemiyorum..

Arkadaşlar birşey sorucam, ben transfer sonrası progestan kullanıyorum vajinadan fitil olarak atıyorum ama yarım saat yatsamda sonra geri geliyor. Sizde de böyle oluyor mu?

Arkadaşlar birşey sorucam, ben transfer sonrası progestan kullanıyorum vajinadan fitil olarak atıyorum ama yarım saat yatsamda sonra geri geliyor. Sizde de böyle oluyor mu?
Merhaba canım, bende de fitil var.kendim yaptığımda içeri hazneye tam itemeyebiliyorsun..bence yapacak biri varsa ya da eşinden yardım iste canım..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canim benim ya seni cok iyi anliyorum. İnşallah cok güzel olavak hersey. Yasadiklarimiz ilaclar bedenimiz psikolojimiz altüst oldu. Ama cok normal bunlar . Asljnda transfer sonrasi evde mesgil olacak seyler yapmalıyız. Dışarıda sosyal faaliyetelr. Stres atamadigimiz icin de böyle oluyor. Kendini dinlemek zorunda kaliyorusn. Az kaldı artik. Kitap oku, film seyret. Azıcık kaldi. Rabbim gönlümüzdekini hayirla sağlıkla nasip etsin inşallah

canim benim ya seni cok iyi anliyorum. İnşallah cok güzel olavak hersey. Yasadiklarimiz ilaclar bedenimiz psikolojimiz altüst oldu. Ama cok normal bunlar . Asljnda transfer sonrasi evde mesgil olacak seyler yapmalıyız. Dışarıda sosyal faaliyetelr. Stres atamadigimiz icin de böyle oluyor. Kendini dinlemek zorunda kaliyorusn. Az kaldı artik. Kitap oku, film seyret. Azıcık kaldi. Rabbim gönlümüzdekini hayirla sağlıkla nasip etsin inşallah

Çalışmaya başladım zaten canım.. Ama aklım fikrim sonuçta.. Düşünmekten öyle yoruluyor ki insan.. Eminim hepiniz beni çok iyi anlıyorsunuz.. Test yapmaya bile cesaretim yok.. Sen tekrarladın mı testi canım?

canım ya içimi öyle rahatlattın ki sevinç oldum rabbim inşallah bebğini sana bağışlar tutunur sımsıkı hayırlısı olsun adetin kaçıncı gününe kadar sürdü benım bugun adetin 15. günü
15 gün sürdü benimde canım. Hatta topladıkları ilk gün döllenmedi benim yumurtalarım. O gün büyüttüler biraz daha. 2. Gün döllendi ve 2 günlükken 8 hücreye bölünmüşlerdi :) hocamız bizi biraz uğraştırdı ama hızlı bölünmeye başladı dedi. İnşallah arkadaşım. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın.

Back