• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.
Ama rahim dinleniyo biraz daha kendi degerlerine geliyo diye bazi drlar sirf dondurulnus yapiyor. Bahceci de Erbil Yagmur hep oyle bildigim kadariyla. O da zamaninda gitsem mi acaba diye arastirdigim dr lardan biriydi. Cok kisi memnun
Ben de amma dr arastirmisim :)
Sagol canım, arkadasımın doktoru da fulyadaymıs ismi güvenç bey. Bakalım ikisine de bir gideyim olmazsa görüşmeye.

TE="Violet_79, post: 43728969, member: 699886"]Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.
Ama rahim dinleniyo biraz daha kendi degerlerine geliyo diye bazi drlar sirf dondurulnus yapiyor. Bahceci de Erbil Yagmur hep oyle bildigim kadariyla. O da zamaninda gitsem mi acaba diye arastirdigim dr lardan biriydi. Cok kisi memnun
Ben de amma dr arastirmisim :)
Violet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?[/QUOTE]
Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :(

Sagol canım, arkadasımın doktoru da fulyadaymıs ismi güvenç bey. Bakalım ikisine de bir gideyim olmazsa görüşmeye.
Evet onu da cok methediyorlar.
Benim kendim adina arastirip iclerinden birisine gidecegim listesi yaptigim drlar;
Prof Engin Oral (benim dr um)
Prof Mustafa Bahceci (bahceci fulya. 2 arkadasim orada hamile kaldi)
Prof Aydin Arici (Anadolu saglik merkezi)
Prof Yuksel Karaman (Bruksel tup bebek merkezi)
Guvenc Karlikaya (bahceci fulya)
Erbil Yagmur (bahceci fulya )
Selen Sezginsoy (bahceci umut. Wawin dr u)
Aret Kamar (istanbul tup bebek merkezi)

Oturdum okudum videolarini seyrettim bi noktada artik icinden geceni yapiyorsun Bence hepsi de iyi dr lar. Umarim herkes bebegine vesile olacak dr u secsin bi sekilde.
Cunku bence en streslilerden biri de dr secimi

Violet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?
Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:[/QUOTE]

Canım bu kadar dinleme kendini diyeceğim ama bende yapamıyorum. Bak benimde kasıklarım ağrıyoo ona huzursuz oluyorumm. İnşallah güzel haberlerimiz olsunda bu sıkıntıların hepsi biter.....

Evet onu da cok methediyorlar.
Benim kendim adina arastirip iclerinden birisine gidecegim listesi yaptigim drlar;
Prof Engin Oral (benim dr um)
Prof Mustafa Bahceci (bahceci fulya. 2 arkadasim orada hamile kaldi)
Prof Aydin Arici (Anadolu saglik merkezi)
Prof Yuksel Karaman (Bruksel tup bebek merkezi)
Guvenc Karlikaya (bahceci fulya)
Erbil Yagmur (bahceci fulya )
Selen Sezginsoy (bahceci umut. Wawin dr u)
Aret Kamar (istanbul tup bebek merkezi)

Oturdum okudum videolarini seyrettim bi noktada artik icinden geceni yapiyorsun Bence hepsi de iyi dr lar. Umarim herkes bebegine vesile olacak dr u secsin bi sekilde.
Cunku bence en streslilerden biri de dr secimi
Evet canım tüp bebegın her adımı stressli doktor secımı de bunlardan biri. İnsallah dogru secımler yaparız. Liste için tesekkurler yol gösterici oldu.

Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:[/QUOTE]
Canım niye aglıyorsun lütfen yapma. Birçok insanda hiç belirti olmuyor ki, olan belirtinin çoguna da ilaçtan dıyorlar. Sakın oyle dusunme. Test gununu bekle insallah guzel haber verıceksın bize :anneadayı:

Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:

Canım bu kadar dinleme kendini diyeceğim ama bende yapamıyorum. Bak benimde kasıklarım ağrıyoo ona huzursuz oluyorumm. İnşallah güzel haberlerimiz olsunda bu sıkıntıların hepsi biter.....[/QUOTE]
Ya kasiklarim agrisa mutlu olacak durumdayim belirti cunku o da. Sadece gogus sizlamasi var o da en basindan beri. Bilmiyorum cok gel gitlerim oluyor. Hakkimizda hayirlisi ... Insallah guzel haberler verebiliriz. Gun yaklastikca daha da stres oluyorum

Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:
Canım niye aglıyorsun lütfen yapma. Birçok insanda hiç belirti olmuyor ki, olan belirtinin çoguna da ilaçtan dıyorlar. Sakın oyle dusunme. Test gununu bekle insallah guzel haber verıceksın bize :anneadayı:[/QUOTE]
Insallah ya icimden hicbisey gecmiyor ya da kesin olmayacak diyorum. Insanin elinde degil iste :(

Canım niye aglıyorsun lütfen yapma. Birçok insanda hiç belirti olmuyor ki, olan belirtinin çoguna da ilaçtan dıyorlar. Sakın oyle dusunme. Test gununu bekle insallah guzel haber verıceksın bize :anneadayı:
Insallah ya icimden hicbisey gecmiyor ya da kesin olmayacak diyorum. Insanin elinde degil iste :KK43:[/QUOTE]
Evet elinde olmuyor biliyorum. Ama insallah guzel haber vereceksin içini ferah tut.

Insallah ya icimden hicbisey gecmiyor ya da kesin olmayacak diyorum. Insanin elinde degil iste :KK43:
Evet elinde olmuyor biliyorum. Ama insallah guzel haber vereceksin içini ferah tut.[/QUOTE]
Insallah bekleyip gorucez artik. Bu arada dr larin isimlerinden birini yanlis yazmisim yuksel diil yucel karaman :)

Ya demin yine agladim hicbise yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:[/QUOTE]
Ya ağlamayın lütfen :( hepimiz stres içindeyiz.ama ne yaşarsak Allahtan.biz duamızı edelim gerisi Allaha kalmış.musmutlu hamişler oluruz inşallah

Canim inşallah kolaylıkla atlatirsin. Ben olmadim ama zor geçtiğini biliyorum. Rabbim bu çektiklerini unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bu tedavinle.

Canım Allah razı olsun, amiiinn inşallah.. Şu an da bile kıvranarak yazıyorum. Rabb'im bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu zorlu ol bizi feraha çıkarsın inş.

Ya demin yine agladim hicbise yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok :KK43:
Ya ağlamayın lütfen :KK43: hepimiz stres içindeyiz.ama ne yaşarsak Allahtan.biz duamızı edelim gerisi Allaha kalmış.musmutlu hamişler oluruz inşallah[/QUOTE]
Insallah canim. E o kadar hormon yuklemesiyle iyi bile dayaniyoruz :p
Progesteronuydu ostrojeniydi derken saatli bombaya donduk. Allah eslerimize kolaylik versin :)

Canım ohs nedir bilmiyorum, ama bu ilaçlardan dolayı yalancı gebelik gibi oluyomuş, ve ılactan sonra regl olunca cok agır gecıyor. Ben 2 agrı kesıcı aldım fayda etmedi dün. Tüm gece agrı cektı . Neysekı bugun cok cok azdı. Moralını bozma oyle oluyormus normalde de. Uzan dinlen yürüyünce cok agrı oldu bende.

Canım karnımda sıvı birikti ve şişti. ilaçlardn kaynaklı bu ay regl olmayacaksın sadece kanama olacak dedi doktor.ama acayip sancım var kasıklarımda.3. ağrı kesicimi içtim kıvranmaya devam..

Back