• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım karnımda sıvı birikti ve şişti. ilaçlardn kaynaklı bu ay regl olmayacaksın sadece kanama olacak dedi doktor.ama acayip sancım var kasıklarımda.3. ağrı kesicimi içtim kıvranmaya devam..
Kac yumurtan toplanmisti canim? Ohss icin yumurtaliklarin fazla uyarilmis olmasi gerekiyor bildigim kadariyla. Allah kolaylik versin

Kızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler
Canım benimkilerde dondurulduğu için bi araştırma içinegirdim..Google abi sağolsun :) Dondurulan yumrutada gebe olma ihtimali yüksek yazıyor açıklamasını unuttum şimdi..yazıverde oku bi.ama mantık kuramadım ben. diğeri taze taze :)) daha iyi olmaz mı ki..

Dondurulmus yumurtadan mi bahsediyorsun dondurulmus embriyo mu?
Tedavide rahim hazir olsa bile bir ay sonrasina dondurulmus embriyo ile transfer bazi dr lar tarafindan rahim dinlendigi icin tercih edilebiliyormus. Basari orani daha mi yuksek tartisilirmis. Ama dondurulmus yumurta olayini bilmiyorum canim senden duydum
Yumurta döllenip dondurulursa embriyo oluyor işte canım

Canım benimkilerde dondurulduğu için bi araştırma içinegirdim..Google abi sağolsun :) Dondurulan yumrutada gebe olma ihtimali yüksek yazıyor açıklamasını unuttum şimdi..yazıverde oku bi.ama mantık kuramadım ben. diğeri taze taze :)) daha iyi olmaz mı ki..
Ben de bir okuyim canım :) tabi herkesin durumu farklı kimine iyi gelır belki kimine fark yaratmaz bu yöntem. Doktorlara güvenmek lazım bu noktada.

C
Kızlar benimde dün 9 yumurtam toplandi 7si olgunmus 5 i döllenmiş inşallah hepsi 5. Gune gelir. Sizlerin kac embiriyosu dollendi.? 5 olduğunu duyunca üzüldüm ama dua etmekten başka çarem yok hepsi sağlam kalır inşallah geri kalanını dondurmak istiyorum
canım benim 10 yumurtam toplanmıştı ve 6sı olgundu bunlardan sadece 3 tanesi döllendi benimde çok moralim bozuldu ama yapacak birşey yoktu üç yumurtadan sadece biri güzeldi Onuda 5. Günde transfer ettiler diğerleri dondurulcak kalitede değildi. Sadece tek embriyo kalmıştı hep şükrettim ya oda olmasaydı transfer bile edilemeseydi. Tutacaksa o Birtanede tutar dedim. Senin 5 tane döllenmiş eminim içinden güzel olanları çıkar moralini bozma şimdiden

Kizlar slm. Bugün öğleden sonra daha yeni baktım. Masallah iniz var yazmış yazmış durmuşsunuz. Kızlar biliyorsunuz benim bugün 14. Günümdu 3. Gun embriyosu 2 adet 10 kasım transferim. 23 kasim da 13. Gundedegerim 68.51 cikmisti.Veee eee bu aksam idrar testinde çıktı. Biraz silik ama çok silik değil. Çok mutlu oldum. Sabah tekrarliyacagim. Bol bol dua edin olurmu...

C
canım benim 10 yumurtam toplanmıştı ve 6sı olgundu bunlardan sadece 3 tanesi döllendi benimde çok moralim bozuldu ama yapacak birşey yoktu üç yumurtadan sadece biri güzeldi Onuda 5. Günde transfer ettiler diğerleri dondurulcak kalitede değildi. Sadece tek embriyo kalmıştı hep şükrettim ya oda olmasaydı transfer bile edilemeseydi. Tutacaksa o Birtanede tutar dedim. Senin 5 tane döllenmiş eminim içinden güzel olanları çıkar moralini bozma şimdiden
Inşallah canım ne güzel yazmissin oyle:) sende beklemedesin sanırım inşallah güzel haberlerini ali caz takipteyim:anneadayı:

Inşallah canım ne güzel yazmissin oyle:) sende beklemedesin sanırım inşallah güzel haberlerini ali caz takipteyim:anneadayı:
Cuma günü test günüm inşallah tüm bekleyenler güzel haberleri alırız. Allah kimseyi bu yolda bekletmesin inşallah tez vakitte kavuştursun bizi evlatlarımıza

O
Kızlar benimde dün 9 yumurtam toplandi 7si olgunmus 5 i döllenmiş inşallah hepsi 5. Gune gelir. Sizlerin kac embiriyosu dollendi.? 5 olduğunu duyunca üzüldüm ama dua etmekten başka çarem yok hepsi sağlam kalır inşallah geri kalanını dondurmak istiyorum
canım bebek icin tek embriyo yetiyor . Senin de iyi sayida maşallah. Icini Ferah tut. Allahin izniyle inşallah sana sıkı sıkı tutunacak embriyolarin. Pozitif olalim ki pozitif olsun. Dondurabilecek sayıda olmasini ben de istemistim ama nasip olmadi. Biz de taxelerle gideriz hep. 1 tane olsun beni birakmasin. Fazlasina gerek yok:)))

Kızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler
canim son günlerde bu yöntem uygulanıyor. Cok rastladim. Rahmi hazırlamak icin galiba. Başarısız denemelerden sonra yöntemi degistirmek mantıklı. Bir de az yumurta az embriyoda bir nevi biriktirmek amaçlı yapılıyor galiba. Şansı artirmak icin.

Back