- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
güncellemem mi hay maşallahhh rabbim devamını getirsin inşallahhhhKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güncellemem mi hay maşallahhh rabbim devamını getirsin inşallahhhhKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
masallahKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Sonrası ne oldu peki hamilelegin. 138 güzel bir değer. Hasret kaldim öyle yüksek bir değer görmeye. 2.de benim 45 ile başladı. Hep sıkıntılı ilerledi. Cok şükürdevam etti ama dedigim gibi hep korktuk. Sonra tedavisiz gebelik yasadim arada. O da 45 ile başladı. O da yavas yavas yükseldi ama 2ye katlamadi. Dış gebelik oldu. 2 ay süründüm. Gün aşırı betahcg vermekten. Bu defa da düşsün diye uğraşıyorsun. Herseyin hayırlısı gercekten. Sen kac yaşındasın
Hep dualarimdasiniz....darısı bizlere olsun malimali dua et bize de :)
Maşallah canım Rabbim Devamını getirsin kesesini kalp atışını problemsiz birşekilde duymanıdaKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım ins. İmzami da yaptım. ...Maşallah canım Rabbim Devamını getirsin kesesini kalp atışını problemsiz birşekilde duymanıda
Tebriklerrrrr gözün aydınKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Maşaallah,Allah esirgen ,korusun canımKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canon benim ben sana mesaj yazdım ama görmedin sanırım Almanya oturuyodun demi senin tedavimdemi icsi benimki icsi bu arada dondurulmuşlarlamı yaptın Rabbim emeğini Boşa çıkarmasın eğer pozitif gördüysen şimdiden sevin derimKızlar gününüz aydın olsun.pozitif çıkan arkadaşlarımın degerleri inşaallah kat kat artar.Transfer olupta benim gibi bekleyen arkadaşlarımda pozitif görürler inşaallah,saglıklı sıhhatli evlatlar dogurmayı nasip etsin Allah'ım.unutmayalımki herşeyden önce bu Dünya da bizim için evlatın hayırlısını istiyoruz yaradandan olupta anne,babaya zulüm ettikten sonra acıdan,çileden başka nedirki.Aynısını bende yaşıyorum günler hiç geçmiyor beklemekte olan Anne adayları lütfen aglayıp kendinizi ziyan etmeyin.olmazsa üzülün ama hayata küsmeyin herşeye ragmen hayat yaşamaya deger.olmazsa birdaha deneriz bu Dünyada herkesin imtihanı başka,başka bizimkide evlat.yarın sonuç alacak arkadaşlarımız için seviniyorum lütfen moralli gidin kan verin.bugün benim 13.günüm sabah test yaptım yine.1dakikada çıkan testlerden aldım sonuç pozitif cuma günü dr gidicem seviniyormuyum bilmiyorum dr pozitif çıkana, keseyi görene,kalp atışı duyana kadar bekleyecegim herhalde.benim sabahları özellikle migdem çok bulanıyor.
Kızlar gününüz aydın olsun.pozitif çıkan arkadaşlarımın degerleri inşaallah kat kat artar.Transfer olupta benim gibi bekleyen arkadaşlarımda pozitif görürler inşaallah,saglıklı sıhhatli evlatlar dogurmayı nasip etsin Allah'ım.unutmayalımki herşeyden önce bu Dünya da bizim için evlatın hayırlısını istiyoruz yaradandan olupta anne,babaya zulüm ettikten sonra acıdan,çileden başka nedirki.Aynısını bende yaşıyorum günler hiç geçmiyor beklemekte olan Anne adayları lütfen aglayıp kendinizi ziyan etmeyin.olmazsa üzülün ama hayata küsmeyin herşeye ragmen hayat yaşamaya deger.olmazsa birdaha deneriz bu Dünyada herkesin imtihanı başka,başka bizimkide evlat.yarın sonuç alacak arkadaşlarımız için seviniyorum lütfen moralli gidin kan verin.bugün benim 13.günüm sabah test yaptım yine.1dakikada çıkan testlerden aldım sonuç pozitif cuma günü dr gidicem seviniyormuyum bilmiyorum dr pozitif çıkana, keseyi görene,kalp atışı duyana kadar bekleyecegim herhalde.benim sabahları özellikle migdem çok bulanıyor.
Mrb canım,benimki 4 hücreli 3.gün embriyorusu ve 3 tane transfer olduKızlar bişey sormak istiyorum
Embriyomun üçüncü günü dört hücreli olan ve beşinci güne giden varmı duydunuz mu
Üçüncü gün sekiz hücreli olması gerekir
Giderse cgh yspılacak
imzanı yesinlerAmin canım ins. İmzami da yaptım. ...
Amin canım darısı beklemekte olan arkadaşlaraGözün aydın canımm.. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)