Sagol canım, arkadasımın doktoru da fulyadaymıs ismi güvenç bey. Bakalım ikisine de bir gideyim olmazsa görüşmeye.Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.
Ama rahim dinleniyo biraz daha kendi degerlerine geliyo diye bazi drlar sirf dondurulnus yapiyor. Bahceci de Erbil Yagmur hep oyle bildigim kadariyla. O da zamaninda gitsem mi acaba diye arastirdigim dr lardan biriydi. Cok kisi memnun
Ben de amma dr arastirmisim :)
Violet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?[/QUOTE]TE="Violet_79, post: 43728969, member: 699886"]Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.
Ama rahim dinleniyo biraz daha kendi degerlerine geliyo diye bazi drlar sirf dondurulnus yapiyor. Bahceci de Erbil Yagmur hep oyle bildigim kadariyla. O da zamaninda gitsem mi acaba diye arastirdigim dr lardan biriydi. Cok kisi memnun
Ben de amma dr arastirmisim :)
Evet onu da cok methediyorlar.Sagol canım, arkadasımın doktoru da fulyadaymıs ismi güvenç bey. Bakalım ikisine de bir gideyim olmazsa görüşmeye.
Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yokViolet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?
Evet canım tüp bebegın her adımı stressli doktor secımı de bunlardan biri. İnsallah dogru secımler yaparız. Liste için tesekkurler yol gösterici oldu.Evet onu da cok methediyorlar.
Benim kendim adina arastirip iclerinden birisine gidecegim listesi yaptigim drlar;
Prof Engin Oral (benim dr um)
Prof Mustafa Bahceci (bahceci fulya. 2 arkadasim orada hamile kaldi)
Prof Aydin Arici (Anadolu saglik merkezi)
Prof Yuksel Karaman (Bruksel tup bebek merkezi)
Guvenc Karlikaya (bahceci fulya)
Erbil Yagmur (bahceci fulya )
Selen Sezginsoy (bahceci umut. Wawin dr u)
Aret Kamar (istanbul tup bebek merkezi)
Oturdum okudum videolarini seyrettim bi noktada artik icinden geceni yapiyorsun Bence hepsi de iyi dr lar. Umarim herkes bebegine vesile olacak dr u secsin bi sekilde.
Cunku bence en streslilerden biri de dr secimi
Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yokViolet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?
Umut tüp bebekte selen hanım,allah Gönlünüze göre versin inşAcaba ablanızın doktoru kimdi ?
Ya demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok
Cok tesekkurler insallUmut tüp bebekte selen hanım,allah Gönlünüze göre versin inş
Canım niye aglıyorsun lütfen yapma. Birçok insanda hiç belirti olmuyor ki, olan belirtinin çoguna da ilaçtan dıyorlar. Sakın oyle dusunme. Test gununu bekle insallah guzel haber verıceksın bizeYa demin yine agladim hicbisey yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok
Insallah ya icimden hicbisey gecmiyor ya da kesin olmayacak diyorum. Insanin elinde degil isteCanım niye aglıyorsun lütfen yapma. Birçok insanda hiç belirti olmuyor ki, olan belirtinin çoguna da ilaçtan dıyorlar. Sakın oyle dusunme. Test gununu bekle insallah guzel haber verıceksın bize
Evet elinde olmuyor biliyorum. Ama insallah guzel haber vereceksin içini ferah tut.[/QUOTE]Insallah ya icimden hicbisey gecmiyor ya da kesin olmayacak diyorum. Insanin elinde degil iste
Ya demin yine agladim hicbise yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yokViolet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?
Canim inşallah kolaylıkla atlatirsin. Ben olmadim ama zor geçtiğini biliyorum. Rabbim bu çektiklerini unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bu tedavinle.
Ya ağlamayın lütfenYa demin yine agladim hicbise yok diye. Sabah sadece belimde uzun suren bi kas segirmesi oldu ki hic olmadi hayatimda sonra gecti. Oyle bi belirti de yok zaten kendimi dinlemekten deliye dondum. Yarin 10. gunum olacak ama hala bi belirti yok
Geçmiş olsun. Bol su icCanım Allah razı olsun, amiiinn inşallah.. Şu an da bile kıvranarak yazıyorum. Rabb'im bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu zorlu ol bizi feraha çıkarsın inş.
Canım ohs nedir bilmiyorum, ama bu ilaçlardan dolayı yalancı gebelik gibi oluyomuş, ve ılactan sonra regl olunca cok agır gecıyor. Ben 2 agrı kesıcı aldım fayda etmedi dün. Tüm gece agrı cektı . Neysekı bugun cok cok azdı. Moralını bozma oyle oluyormus normalde de. Uzan dinlen yürüyünce cok agrı oldu bende.
ohss ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?