- 2 Kasım 2014
- 173
- 191
- 23
Amin....amin inş.Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..
Bugun 12. Gunum...deger ..501 cikmiss
Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..
Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Doktora güvenmek çok önemli.ablam da 3. de tuttu,doktoruna gözü kapalı güvendi. Tavsiye edilecek bir doktor benceArkadaskar...ben burda cok kisiyle agladim cok kisiyle sevindimm..rabbim hepinize pozitif haber vermeyi nasip etsinn..gonulden duam bu...cok aratmasin...eger nasibe daha varsaa o vakte kadar sabir versin..serinlik versinn...
Benim bu 4. Transferimdi oncesindede hem asilama hem dogal gebelik icin cook ugrasdik..6.5 yillik evliyim..
Ilk 3 gun hic bisi hissetmedimm...ama hic...evdeydim yattim dinlendim..hep kendimi dinledimm..hatta 3 sabahda uyaninca agladimm...hicmi bi sizi olmaz rahim cekilde asagi dogru bi sizi olur en azindan diye...
Goguslerim oncesindede hassasdi kullandigim ilaclardann...
4. Gunu aksama dogru adet sancim basladi...
5. Gun dahada cogaldi ..1...2 kere bicak batan gibi sancim oldu..hatta bi islaklik akintim oldu adet oldum diye wc gittim..ama yok..
6. Gun durgundu ortalik...hafifden adet sancisi geldi gitti...
7. Gunde ayni...
8..9 daha sakindi..evde sakin gecirdim zaten bi basima..
Ayaga kalkip bisilerle ugrasinca hafif sancim oluyordu...
10..11 de ayni..bugun 12. Gun bugunde baya sanci var..
Asla lekelenme felan olmadi..ne cok kafaya takardim oncekilerdede...oyle bas donmesi..nide bulantisi felan hic bisi yok...
Rabbim insallah devaminida nasip ederr...
Muhakkak merkezinizi arasdirin labaratuarin cok onemi var..tekrar negatiflerden dolayi ek ilac ve tedavilerim oldu bu sonuncuda onunda etkisi olabilir..nasip simdiymis hepsi bahane..
Onlar nelerdii...
Transfer oncesi e2..degerimin 200 un ustu olmasi gerekiyormus estrofem bana etki etmiyormus ilk tedavim iptal oldu yukselmedi diye..oysaki rahim gayet iyiydi..ama drum yapmadi e2 dusuk beslenemez dedi...sonra bantlarla denedik oldu sukur...
Embriyolarimda cgh den dolayi tiraslama yapilip dis kabuguna delik acilmisdi..bazen embriyolar dis kabugu catlaniyormus...
Transfer oncesi prednoll..monodok..kullanildi..
Sonrasinda sizlerden farkki olarak deltacortril adinda bagisiklik sistemi baskilayici bi ilac kullandumm..bebegi yabanci madde gorup atmasin diye..
Ayriyeten kullandigim ilaclar..estrofem gunde 2...previt vitamin...folbiol folikasit...corasprin...crinone jel...progestan igne...ve can sulandirici igne..
Aklima gelen bunlar..baska bisi varsa soru cvplarim..seve seve..
Canim inşallah kolaylıkla atlatirsin. Ben olmadim ama zor geçtiğini biliyorum. Rabbim bu çektiklerini unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bu tedavinle.Daha önce de yazmıştım ben toplama sonrası ohss oldum. ertelendi transferim.bu ay regl olmayacaksın dedi doktorum kanaman olacak dedi. acayip bir karın ağrım başladı ya regl sancısı gibi de değil. bu halim bile yoruyor beni ..Allah ım hayırlara çıkarsın. içinizde ohss olan var mı ?
Daha önce de yazmıştım ben toplama sonrası ohss oldum. ertelendi transferim.bu ay regl olmayacaksın dedi doktorum kanaman olacak dedi. acayip bir karın ağrım başladı ya regl sancısı gibi de değil. bu halim bile yoruyor beni ..Allah ım hayırlara çıkarsın. içinizde ohss olan var mı ?
ohss ne?Daha önce de yazmıştım ben toplama sonrası ohss oldum. ertelendi transferim.bu ay regl olmayacaksın dedi doktorum kanaman olacak dedi. acayip bir karın ağrım başladı ya regl sancısı gibi de değil. bu halim bile yoruyor beni ..Allah ım hayırlara çıkarsın. içinizde ohss olan var mı ?
Acaba ablanızın doktoru kimdi ?Doktora güvenmek çok önemli.ablam da 3. de tuttu,doktoruna gözü kapalı güvendi. Tavsiye edilecek bir doktor bence
Canım moralini bozma ne guzel 5 yumurta olmuş. Benım sadece 1 yumurtam vardı döllenmese transfer bile olmayacktı neyseki döllendi. O yüzden 5 iyi bir rakam o yuzden kafanı takacak bir durum yok. Transferin de olur dondurulur da insallahKızlar benimde dün 9 yumurtam toplandi 7si olgunmus 5 i döllenmiş inşallah hepsi 5. Gune gelir. Sizlerin kac embiriyosu dollendi.? 5 olduğunu duyunca üzüldüm ama dua etmekten başka çarem yok hepsi sağlam kalır inşallah geri kalanını dondurmak istiyorum
ben düşünüyorum acıbadem veya Turan Çetin iyi diyorlar benim bir arkadaşım Turan Çetinde 2.denemede tuttu oğlu 4 yaşında filan daha önce de İstanbul acıbademde yaptırmış ama 6 denemede 2 çocuğu varArkadaşlar tedavisini Adanada olan varmı acaba..
Inşallah canım benim. Ister istemez üzüldüm ağladım birazda bu ilaçlar beni böyle yaptı sanırım. 5 i dollendi deyince panikledim 5. Gune gelir inşallah hepsi. Bunları duyunca icim rahatladı birazda olsa çok sagolCanım moralini bozma ne guzel 5 yumurta olmuş. Benım sadece 1 yumurtam vardı döllenmese transfer bile olmayacktı neyseki döllendi. O yüzden 5 iyi bir rakam o yuzden kafanı takacak bir durum yok. Transferin de olur dondurulur da insallah
Hiç moralını bozma canım bak beterin beteri var. Ben 1 tane olunca cok uzuldum dollenmezse transfer dahi olmayacaktı. Allahtan döllendi. Embrıyo konuldu malesef tutmadı ılk denememdi. Ama olsun ınsallah dıger seferlerde tutacaktır. Senın sansın daha cok. Aglayacak uzulecek hıcbır sey suan. Daha yolun basındasın moralde onemlı. Hayırlısı olsunInşallah canım benim. Ister istemez üzüldüm ağladım birazda bu ilaçlar beni böyle yaptı sanırım. 5 i dollendi deyince panikledim 5. Gune gelir inşallah hepsi. Bunları duyunca icim rahatladı birazda olsa çok sagol
Senin negatif sonucun için üzüldüm canım. Onun vakti saati vardır allah hayirlisini versin hepimiz için. Ikincide tutacaktır insallahHiç moralını bozma canım bak beterin beteri var. Ben 1 tane olunca cok uzuldum dollenmezse transfer dahi olmayacaktı. Allahtan döllendi. Embrıyo konuldu malesef tutmadı ılk denememdi. Ama olsun ınsallah dıger seferlerde tutacaktır. Senın sansın daha cok. Aglayacak uzulecek hıcbır sey suan. Daha yolun basındasın moralde onemlı. Hayırlısı olsun
Dondurulmus yumurtadan mi bahsediyorsun dondurulmus embriyo mu?Kızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler
Senin negatif sonucun için üzüldüm canım. Onun vakti saati vardır allah hayirlisini versin hepimiz için. Ikincide tutacaktır insallah
Canım ben yanlıs ıfade ettım embrıyodur senın dedıgın gıbı. Bir arkadasımın ablasının 3. Denemede bahcecıde bu sekılde yapılmıs ve tutmus o soyledı. Boyle daha ıyı dıye. Ondan merak ettım. Tabı bellı olmaz onda tutan bende tutmayabılır kısmet bıraz. Cevap için tesekkur ederim canımDondurulmus yumurtadan mi bahsediyorsun dondurulmus embriyo mu?
Tedavide rahim hazir olsa bile bir ay sonrasina dondurulmus embriyo ile transfer bazi dr lar tarafindan rahim dinlendigi icin tercih edilebiliyormus. Basari orani daha mi yuksek tartisilirmis. Ama dondurulmus yumurta olayini bilmiyorum canim senden duydum
Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.Canım ben yanlıs ıfade ettım embrıyodur senın dedıgın gıbı. Bir arkadasımın ablasının 3. Denemede bahcecıde bu sekılde yapılmıs ve tutmus o soyledı. Boyle daha ıyı dıye. Ondan merak ettım. Tabı bellı olmaz onda tutan bende tutmayabılır kısmet bıraz. Cevap için tesekkur ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?