2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Daha önce de yazmıştım ben toplama sonrası ohss oldum. ertelendi transferim.bu ay regl olmayacaksın dedi doktorum kanaman olacak dedi. acayip bir karın ağrım başladı ya regl sancısı gibi de değil. bu halim bile yoruyor beni ..Allah ım hayırlara çıkarsın. içinizde ohss olan var mı ?

Amin....amin inş.
Yarın tekrar kanda bakacaklar değil mi

Doktora güvenmek çok önemli.ablam da 3. de tuttu,doktoruna gözü kapalı güvendi. Tavsiye edilecek bir doktor bence

Canim inşallah kolaylıkla atlatirsin. Ben olmadim ama zor geçtiğini biliyorum. Rabbim bu çektiklerini unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bu tedavinle.

Kızlar benimde dün 9 yumurtam toplandi 7si olgunmus 5 i döllenmiş inşallah hepsi 5. Gune gelir. Sizlerin kac embiriyosu dollendi.? 5 olduğunu duyunca üzüldüm ama dua etmekten başka çarem yok hepsi sağlam kalır inşallah geri kalanını dondurmak istiyorum

Canım ohs nedir bilmiyorum, ama bu ilaçlardan dolayı yalancı gebelik gibi oluyomuş, ve ılactan sonra regl olunca cok agır gecıyor. Ben 2 agrı kesıcı aldım fayda etmedi dün. Tüm gece agrı cektı . Neysekı bugun cok cok azdı. Moralını bozma oyle oluyormus normalde de. Uzan dinlen yürüyünce cok agrı oldu bende.

ohss ne?

Canım moralini bozma ne guzel 5 yumurta olmuş. Benım sadece 1 yumurtam vardı döllenmese transfer bile olmayacktı neyseki döllendi. O yüzden 5 iyi bir rakam o yuzden kafanı takacak bir durum yok. Transferin de olur dondurulur da insallah

Kızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler

Inşallah canım benim. Ister istemez üzüldüm ağladım birazda bu ilaçlar beni böyle yaptı sanırım. 5 i dollendi deyince panikledim 5. Gune gelir inşallah hepsi. Bunları duyunca icim rahatladı birazda olsa çok sagol

Hiç moralını bozma canım bak beterin beteri var. Ben 1 tane olunca cok uzuldum dollenmezse transfer dahi olmayacaktı. Allahtan döllendi. Embrıyo konuldu malesef tutmadı ılk denememdi. Ama olsun ınsallah dıger seferlerde tutacaktır. Senın sansın daha cok. Aglayacak uzulecek hıcbır sey suan. Daha yolun basındasın moralde onemlı. Hayırlısı olsun

Senin negatif sonucun için üzüldüm canım. Onun vakti saati vardır allah hayirlisini versin hepimiz için. Ikincide tutacaktır insallah

Dondurulmus yumurtadan mi bahsediyorsun dondurulmus embriyo mu?
Tedavide rahim hazir olsa bile bir ay sonrasina dondurulmus embriyo ile transfer bazi dr lar tarafindan rahim dinlendigi icin tercih edilebiliyormus. Basari orani daha mi yuksek tartisilirmis. Ama dondurulmus yumurta olayini bilmiyorum canim senden duydum

Canım ben yanlıs ıfade ettım embrıyodur senın dedıgın gıbı. Bir arkadasımın ablasının 3. Denemede bahcecıde bu sekılde yapılmıs ve tutmus o soyledı. Boyle daha ıyı dıye. Ondan merak ettım. Tabı bellı olmaz onda tutan bende tutmayabılır kısmet bıraz. Cevap için tesekkur ederim canım

Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.
Ama rahim dinleniyo biraz daha kendi degerlerine geliyo diye bazi drlar sirf dondurulnus yapiyor. Bahceci de Erbil Yagmur hep oyle bildigim kadariyla. O da zamaninda gitsem mi acaba diye arastirdigim dr lardan biriydi. Cok kisi memnun
Ben de amma dr arastirmisim :)

TE="Violet_79, post: 43728969, member: 699886"]Ne demek rica ederim. Ben dr uma o konuyu sormustum hatta dondurulmuslarla yapmasini bekliyodum. Taze transfer yapicam deyince daha ustunde durmadim oyle uygun gordu diye.
Ama rahim dinleniyo biraz daha kendi degerlerine geliyo diye bazi drlar sirf dondurulnus yapiyor. Bahceci de Erbil Yagmur hep oyle bildigim kadariyla. O da zamaninda gitsem mi acaba diye arastirdigim dr lardan biriydi. Cok kisi memnun
Ben de amma dr arastirmisim :)[/QUOTE]
Violet_79 bugun nslsın belirtin fln oldu mu cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…