Benimde negatifti sanki buda olmadı diyorum.senin adına okadar sevindimki tadını çıkar kendine dikkat et saglıklı beslen vitamini yüksek besinler yeki minikte saglam olsunİnşallah canim.bu benim 2.denemem diğeri negatif olmuştu o yüzden çok korktum
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.çok sevindim.Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
Gaz oluyor da sen ayaklarını gayet sıcak tut.bir portalda okudum geçen ay bu rahme giden damarlarda kanın kuvvetli akması bebeği daha rahat tutunmasını sağlıyor.ayağını sıcak tut.birde bunun masajı var ama masaj bebiş varken tehlikeli o yüzden üşütmemek gerekli ki kan akışı için.Kizlar dun transferim Oldu bugun gaz problemim çok fazla sizlerdede oluşmuşmuydu??
hayırlı olsun darısı başımızaÇok sevindim. Rabbim size bağışlasın
Ayaklarim ciplak Uzaniyorum yaniyorum çünkü giyineyim hemen bari teşekkürler ederim cnmGaz oluyor da sen ayaklarını gayet sıcak tut.bir portalda okudum geçen ay bu rahme giden damarlarda kanın kuvvetli akması bebeği daha rahat tutunmasını sağlıyor.ayağını sıcak tut.birde bunun masajı var ama masaj bebiş varken tehlikeli o yüzden üşütmemek gerekli ki kan akışı için.
İnş canim cok tesekkurler bol bol dua bekliyorum.Hele kani verdikten sonraki o 2 saatlik bekleyisin son dakikalari....kalbim duracak gibi olurdu....esim bakardi yada tel acar ogrenirdi..rabbim herseyin hayirlisini versin...insallah hayr olan seninle olmalaridir ve insallah guzel haberler gelir....
Aminnnhayırlı olsun darısı başımıza
canim cevabin icin cok teskkur ederim.evet uzun protokol benimde.lh hormonu 5.42 cikti fakat dr biraz yuksek dedi.lucrini fazlalastirdi.yarin kan vericem tekrar.bakalim bi sikinti olmazsa yarin baslaticak heralde ama dusmezse ne olucak bilmiyorum canim.hayirlisi tabiki ama en bastan boyle olunca cok umutsuzluga kapildim. insallah sonu iyi olurCnm seninki de uzun protokoldu herhalde, bana da doktorun adetin ikinci gününe kadar lucrin kullan, adetin ikinci günü gel bir kaç test yapacağız diğer ignelere başlayacağız ama adetinin ikinci günü hafta sonuna gelirse pazartesiye kadar yine lucrini kullanmaya devam et, pazartesi de igneni yap öyle gel dedi. Demekki 4. Gününe sarkmasi bizim gibi uzun protokol yapılanlarda farketmiyor öncesinde de iğne kullandığımız için sanirim
Canim cok sevindim. Saglikla kucagina al insallahKızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
En bu gidisle hamile okdugunu ogrenmeden dogurursun sekiz ay daha sabrettin mi tamam
Canım gõzün aydın inşallah değerin artarak devam ederKızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Bekliycem ben canim ya. Erken yaptirsam da bu sefer artmaya devam ediyo mu stresi olucak. En azindan bi kere stres olurum ya da degerim cok yuksek olmasa bile daha gec stres olurum diye dusunuyorum.@violet seninle bir gün var aramıxda transferimizin. Sen benden 1gün öncesin. Varmı bir duygu yada hissiyat. Beni iyice merak sarmaya başladı. Bekliyecekmisin cumaya kadar
Senin yazında 6. Hafta diye yazınca doktorun söyledi sandım. Benim 12. Gün değerim 481 di 10. Gün 221 di yūkselince birdaha yaptırmana gerek yok dedi.Aynen bende meraktan ölcem kalp atisini duymadım daha benim 12.gün 686 cikmisti sas na gerek yok dedienin kaç çıktı değerin? Hayırlı olsun canim bu arada Rabbim kucaklarimizi boş birakmaz inşallah
DUalarım seninle canïm bence yarın burada güzel haberlerini vereceksinCanım yarın vericem yoksa ararlar hastaneden. Ya korkuyorum aslında sanırım. Şimdi hani bende olduklarını biliyorum ya sonucu görünce uzulmekten yikilmaktsn korkuyorum. Ama korkunun faydası yok yarın yaptircam bakalım. Dualarınizi bekliyorum.
Tesekkurler canimCanim cok sevindim. Saglikla kucagina al insallah
Canım gõzün aydın inşallah değerin artarak devam eder
Tesekkurler canım. Allah herkese nasip etsin dua edicem tüm isteyenlereDUalarım seninle canïm bence yarın burada güzel haberlerini vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?