2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım insallah sende pozitif bir haber verceksin bize dualarım seninle

Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
Çok sevindim arkadaşım,heyecanın sınırı yok.maaşallah devamı gelir inşaallah

B birmur Merkezin istediği tarih YARİN benimde 13. Gun yarın. Ama diyom versem mi vermesem mi?
Ver bence.varsa zaten çıkıyor. Bence pozitif olucak bak goruceksin.insan beklerken Son günler çok stres oluyor varmı yolu diye.benim 11.günümdü bugün. Ama baktım çok stres oluyorum bi cesaret yaptırdım. Allahım şükürler olsun ki pozitif sonucu gördüm. İnşallah ta böyle gider.hala rüyada gibiyim.benim için pozitif görmek bir hayaldi sanki.koskoca 8 yıl gecti

Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırır ins. Icini ferah tut. Bol bol dua...

Yaa nasil sabirlisinn..versemmi acaba diyorsunn..ne zaman vercen..ver bence yarinn...

Aminnn insallahhhh....yarin 12. Gun bakalim yazarim buraya...
Canım yarın vericem yoksa ararlar hastaneden. Ya korkuyorum aslında sanırım. Şimdi hani bende olduklarını biliyorum ya sonucu görünce uzulmekten yikilmaktsn korkuyorum. Ama korkunun faydası yok yarın yaptircam bakalım. Dualarınizi bekliyorum.

Canım benımde aynı cumadan beri ilaçlarımı bile bıraktım, yarın iş başı. Kan vercem yine ama umudum sıfır sadece asıl kan verme gunum yarındı dıye kan vericem emin olmak adına.

Hele kani verdikten sonraki o 2 saatlik bekleyisin son dakikalari....kalbim duracak gibi olurdu....esim bakardi yada tel acar ogrenirdi..rabbim herseyin hayirlisini versin...insallah hayr olan seninle olmalaridir ve insallah guzel haberler gelir....

Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle

Allah esirgesin cnm. Hayırlı olsun.... Kaçımcı gün baktın cnm..yarın benim 7. Gün çok merak ediyorum...

Hele kani verdikten sonraki o 2 saatlik bekleyisin son dakikalari....kalbim duracak gibi olurdu....esim bakardi yada tel acar ogrenirdi..rabbim herseyin hayirlisini versin...insallah hayr olan seninle olmalaridir ve insallah guzel haberler gelir....
Cankm bu 2 saatlik bekleyişi 1.tup bebek denememde çok kötü yaşamıştım. 2 sat hastanede bekledim 10 dakikada bir sonucu soruyordum.2 saat geçmek bilmedi sonrada negatif bir sonuç aldım. Ama bu defa kanı verdim alışverişé gittim sonra sonucu aldım.

Allah esirgesin cnm. Hayırlı olsun.... Kaçımcı gün baktın cnm..yarın benim 7. Gün çok merak ediyorum...
11.günümdü bugün. 4.gun embriyosuydu.seni çok iyi anlıyorum varmı yokmu diye belirti aramaktan insan stres oluyor. Bak az kalmış seninde hayırlısıyla inşallah pozitif bir sonuç alırsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…