İnşallah canim.soktayim şu anMaşallah canım gözün aydın çok sevindim değerin kat kat artar inşallah ☺
Canım insallah sende pozitif bir haber verceksin bize dualarım seninleAyyyyy cokkk sukurrr...masallahh 41 kere masallahhhh..kat be kat artsin insallahhh....cok sevindim canim..ilac gibi geldii...
Yarin bende vericem kan ...merkezin versigi test gunum yarin 12. Gun bakalim kac cikacak...
Canim sen ne zaman vericenn tahlil...12. Gun geldi catti...benimde merkezin istedigi tarih yarin..bakalim bende yarin vericem...insallah guzel olur sonuc...
Çok sevindim arkadaşım,heyecanın sınırı yok.maaşallah devamı gelir inşaallahKızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
İnşallah canim.bu benim 2.denemem diğeri negatif olmuştu o yüzden çok korktumÇok sevindim arkadaşım,heyecanın sınırı yok.maaşallah devamı gelir inşaallah
Ver bence.varsa zaten çıkıyor. Bence pozitif olucak bak goruceksin.insan beklerken Son günler çok stres oluyor varmı yolu diye.benim 11.günümdü bugün. Ama baktım çok stres oluyorum bi cesaret yaptırdım. Allahım şükürler olsun ki pozitif sonucu gördüm. İnşallah ta böyle gider.hala rüyada gibiyim.benim için pozitif görmek bir hayaldi sanki.koskoca 8 yıl gecti
Yaa nasil sabirlisinn..versemmi acaba diyorsunn..ne zaman vercen..ver bence yarinn...
Aminnn insallahhhh....yarin 12. Gun bakalim yazarim buraya...Canım insallah sende pozitif bir haber verceksin bize dualarım seninle
Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırır ins. Icini ferah tut. Bol bol dua...Ver bence.varsa zaten çıkıyor. Bence pozitif olucak bak goruceksin.insan beklerken Son günler çok stres oluyor varmı yolu diye.benim 11.günümdü bugün. Ama baktım çok stres oluyorum bi cesaret yaptırdım. Allahım şükürler olsun ki pozitif sonucu gördüm. İnşallah ta böyle gider.hala rüyada gibiyim.benim için pozitif görmek bir hayaldi sanki.koskoca 8 yıl gecti
Canım yarın vericem yoksa ararlar hastaneden. Ya korkuyorum aslında sanırım. Şimdi hani bende olduklarını biliyorum ya sonucu görünce uzulmekten yikilmaktsn korkuyorum. Ama korkunun faydası yok yarın yaptircam bakalım. Dualarınizi bekliyorum.Yaa nasil sabirlisinn..versemmi acaba diyorsunn..ne zaman vercen..ver bence yarinn...
Aminnn insallahhhh....yarin 12. Gun bakalim yazarim buraya...
Oluyor canım.Kizlar dun transferim Oldu bugun gaz problemim çok fazla sizlerdede oluşmuşmuydu??
Canım genelde hep kendi rengi geldi bende ama bir gün pembe gelmişti çok açık pembe. Nedenini bilmiyorum çok umursamadım ben.Kizlar crinone jel kullanipta jelin acik pembe geldigi oluyor mu sizde? Yoksa kendi renginde mi geliyor
Canım benımde aynı cumadan beri ilaçlarımı bile bıraktım, yarın iş başı. Kan vercem yine ama umudum sıfır sadece asıl kan verme gunum yarındı dıye kan vericem emin olmak adına.canım bilmiyorum bugun temizlik falan yaptım kendimi esirgemiyorum çunku ne kasık ağrısı ne gögüs şişiliği hiçi bişey kalmadı ama ilginç bişey oldu dun uafore gittim kaş bıyık için kadın benı goruru gormez dediki: sen hamılesin dedi bende yok dedim oda bak hamılesın sen dedı ben anlarım dedı bi gun once kan tahlılınde çıkmadı o nasıl anlıyo bılemıyorum ama biz eşimle saldık iyice ama herşekilde salı gunu test yaptırcam canım. yarın iş başı zaten salı gunu test sonucumu yıne sizinle paylaşırım canım ama ümidimiz hiç kalmadı ilgilendiğin içn tşk canım
Canım çok sevındım , allah kucagına almayı nasip etsın. Bizim için de dua et olur muİnşallah canim.bu benim 2.denemem diğeri negatif olmuştu o yüzden çok korktum
Canım yarın vericem yoksa ararlar hastaneden. Ya korkuyorum aslında sanırım. Şimdi hani bende olduklarını biliyorum ya sonucu görünce uzulmekten yikilmaktsn korkuyorum. Ama korkunun faydası yok yarın yaptircam bakalım. Dualarınizi bekliyorum.
Tesekkurler canım. Etmezmiyim tabiki dua ediyorum.Canım çok sevındım , allah kucagına almayı nasip etsın. Bizim için de dua et olur mu
Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
Cankm bu 2 saatlik bekleyişi 1.tup bebek denememde çok kötü yaşamıştım. 2 sat hastanede bekledim 10 dakikada bir sonucu soruyordum.2 saat geçmek bilmedi sonrada negatif bir sonuç aldım. Ama bu defa kanı verdim alışverişé gittim sonra sonucu aldım.Hele kani verdikten sonraki o 2 saatlik bekleyisin son dakikalari....kalbim duracak gibi olurdu....esim bakardi yada tel acar ogrenirdi..rabbim herseyin hayirlisini versin...insallah hayr olan seninle olmalaridir ve insallah guzel haberler gelir....
11.günümdü bugün. 4.gun embriyosuydu.seni çok iyi anlıyorum varmı yokmu diye belirti aramaktan insan stres oluyor. Bak az kalmış seninde hayırlısıyla inşallah pozitif bir sonuç alırsın canimAllah esirgesin cnm. Hayırlı olsun.... Kaçımcı gün baktın cnm..yarın benim 7. Gün çok merak ediyorum...
Hep dualarimdasiniz.darısı inşallah sizedeCanım çok sevındım , allah kucagına almayı nasip etsın. Bizim için de dua et olur mu
Sagolun canım eksik olmayın. Allah tamamına erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin.Hep dualarimdasiniz.darısı inşallah sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?