Merhaba kızlar,gününüz hayırlı olsun.benim belirtilerimde gögüslerim şişti,sag ve sol kasıkta hep sancı var ayaka kalkıp biş iş yapıyorum sanki batmayla beraber çogalıyor belimde agrılar var ama aşırı deyil.normal hamilelikten iki oglum var 9 ve 6 yaşlarında hiç dinlenemiyorum.Dün akşama kadar dışarıdaydık karın sancısı bir yandan bel agrısı,afedersiniz sürekli küçük abdest geliyor dünde adet günümdü olmadım ama çok agrı yapıyor bende sizin gibi belirti arıyorum her vücut farklı tepki gösteriyor yarın haber bekleyen arkadaşlar inşaallah hayırlı sonuç alırlar bizede sevinç olur.benden 3 yumurta toplandı 2,si döllendi son gün biri 2'ye bölündü üçünüde istedim hep acabalar üçüde tuttumu yadaCanım bendede birkaç gündür kasıkta ara ara ağrı ve batmà oluyordu.ama bugün pek yok.bende çok açıkiyorum.göğüs ağrım günlerdir var zaten.bide lavaboya çok gidiyorum.ama bugün kaşık ağrısı yok diye korkuyorum.benim 1.negatiftede göğsüm çok agrımişti ve şişmiş oyundan Belirtilere de pek guvenemiyorum
Yok kanama degil canim transferin ikinci gununden itibaren jelde anliyorum sadece rengini acik pembe geliyo, akintimda yok. Ya insallah dedigin gibidir bosuna umutlanmak istemiyorum cunku gogus agrisi disinda hicbi belirtim yok ki gogus agrisi zaten transferden oncede vardi ilaclardan dolayi. Hatta belirli araliklarla agliyorum yok bu sefer olmadi galiba diye. Insallah tutunurlar ya beklemek ne zormusCanım çok iyi çok sevindim o şekilde geldiğine. Ben önceki pozitif sonuç aldigim denememde olmuştu. Çok korkmustum ama sonucu sonradan pozitif aldık. Panik yapma. İmplanrasyon lekeleri onlar. Özellikle crione kullanırken daha iyi farkediyon kanama şeklinde değil. Dimi. Çok mutlu oldum.
Bence dr un ne diyosa yap. O filmde tup tikanikligi disinda rahim sekliyle alakali bi problem varsa gisteriyoKIZLAR HER TÜP BEBEKTE RAHİM FİLMİ GEREK Mİ BEN ANTAKYADAYIM 40 YAŞINDAYIM BURDAKİ DR TÜP BEBEK DEDİ EŞİMDE VARİKOSEL VAR ADANA ACIBADEM VEYA TURAN ÇETİN DÜŞÜNÜYORUM.AMA DAHA ÇOK ACIBADEM DÜŞÜNÜYORUM.BURDAKİ DOÇ.RAHİM FİLMİ İSTEDİ.Ama daha Acıbademle görüşmeye gitmedim.Tüplerde sıvı birikimi olabilir dedi.Yarına randevu verdi anestezili 700 tl burda doç olduğu için.Neyse ben önce Acıbademe gidip gerekirse rahim filmi çekineyim mi yoksa elimde hazır olsun diyor bazısı çekin diypr boşuna eziyet çekmek röntgen ışını almak da istemiyorum maddi manevi.
Canım senin transfer günün nezamandı kaçıncı gün embiriyosuydu acaba
Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum. Transferin 10. Günü test sonucum 60.5 di. Bugün 12. Gün ve sonuç 60.4 çıktı hafta sonu olduğu için hastaneyi de arayamıyorum bilgisi olan var mı?
Bendede oldu canimm..bende baya arasdirmisdimm...jel havayla temes ettiginde bi vakit sonra renk degisikligi olabilir diye okumusdumm..hem jelin icindeki kagittada yaziyorrr..korkma...Kizlar crinone jel kullanipta jelin acik pembe geldigi oluyor mu sizde? Yoksa kendi renginde mi geliyor
Valla ben dr kübra hanim ile konuştum kese göründü ise bantları ve prednolü kes dedi.sen suan kaç haftalik hamilesin?bu aradı hamilelik imzasını doldur seninde takvimini görelim☺
Arkadaslar hayirli aksamlare.benimde yarin yumurta toplamam olacak.acibadem yesilkoyde olucak kismetse. Dua edin banada insallah
İnsallah canim.dunku en son kontrolumde soyledigu sayiyla esdeger bi rakamdami yumurta toplanir.bilgisi olan varmiCanim 2 gun sonra bidaha yaptir bide ayni yerde ver..insallah yukselmis olurr...bide kac transfer yapildiii...??
Bendede oldu canimm..bende baya arasdirmisdimm...jel havayla temes ettiginde bi vakit sonra renk degisikligi olabilir diye okumusdumm..hem jelin icindeki kagittada yaziyorrr..korkma...
Benim yeni daha..ve hala inanamiyorumm..devami gelirse insallah belki bende yaparim imza... daha keseyi gormedim bile bugun 11 . Gunum bakalim yarin kan vericem insallaRh artmis olur..
Allah yardimcin olsun canimm...insallah guzel yumoslar toplanirr..
9kasım transfer 5. Gün embiriyosu kan değerime göre doktorum hamilesin dedi şehir dışında olduğu için telefonla görüştüm 2 hafta sonra çağırdı şuan kaç haftalık olduğumu seninle kıyaslayıp öğrenebilir miyim diye sormuştum çok merak ediyorum 2 hafta sonra kalp atışını duyabilir miyim acaba3 kasim ve 5.gün embriyosu sen ne asamadasin canım
arkadaşım 3. Gun embriyosu ise çikmama ihtimali var. Gerçekten.[/QU
canım bilmiyorum bugun temizlik falan yaptım kendimi esirgemiyorum çunku ne kasık ağrısı ne gögüs şişiliği hiçi bişey kalmadı ama ilginç bişey oldu dun uafore gittim kaş bıyık için kadın benı goruru gormez dediki: sen hamılesin dedi bende yok dedim oda bak hamılesın sen dedı ben anlarım dedı bi gun once kan tahlılınde çıkmadı o nasıl anlıyo bılemıyorum ama biz eşimle saldık iyice ama herşekilde salı gunu test yaptırcam canım. yarın iş başı zaten salı gunu test sonucumu yıne sizinle paylaşırım canım ama ümidimiz hiç kalmadı ilgilendiğin içn tşk canımarkadaşım 3. Gun embriyosu ise çikmama ihtimali var. Gerçekten.
Çok sevindim. Rabbim size bağışlasınKızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
Canım allah sağlıkla kucağına koydururuz ins. Sağlıkla keseyi de görmeniz kalp atışında duymayı nasip etsin çok sevindim. Bize dua et artık. Bu arada senin transfer günün ve kacinci güm embryosuydu?Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Canım allah sağlıkla kucağına koydururuz ins. Sağlıkla keseyi de görmeniz kalp atışında duymayı nasip etsin çok sevindim. Bize dua et artık. Bu arada senin transfer günün ve kacinci güm embryosuydu?
B birmur Merkezin istediği tarih YARİN benimde 13. Gun yarın. Ama diyom versem mi vermesem mi?Ayyyyy cokkk sukurrr...masallahh 41 kere masallahhhh..kat be kat artsin insallahhh....cok sevindim canim..ilac gibi geldii...
Yarin bende vericem kan ...merkezin versigi test gunum yarin 12. Gun bakalim kac cikacak...
Canim sen ne zaman vericenn tahlil...12. Gun geldi catti...benimde merkezin istedigi tarih yarin..bakalim bende yarin vericem...insallah guzel olur sonuc...
9kasım transfer 5. Gün embiriyosu kan değerime göre doktorum hamilesin dedi şehir dışında olduğu için telefonla görüştüm 2 hafta sonra çağırdı şuan kaç haftalık olduğumu seninle kıyaslayıp öğrenebilir miyim diye sormuştum çok merak ediyorum 2 hafta sonra kalp atışını duyabilir miyim acaba
Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Başka yere sor.ucuz yapan olabilir..yaptirsan bence daha iyi..acok yada kapali oldugunu öğrenirsin doktor ona göre tedavi uygular bencekızlar ben antakyadayım 1 oğlum 9 yasında kpss vs derken 2.bebekte geç kaldım bide fıtık ameliyatı oldum geçen sene yama koydular 1 sene de ona bekledim 4 aydır olmuyor 1 düşük 12 sene önce bir de 2 sene önce de düşüğüm var burdaki dr bana rahim filmi istedi tüp bebekte de isterler zaten dedi 700 tl doç farkı ama bir arkadaşımın da 1 kızı var 2.tüp bebek oldu ondan istememişler burda acıbademde bana da gerekmezse yaptırmasam hem eziyet hem maddi açıdan illle istiyorlar mı rahim filmi şartmı ben daha önce doğum yaptım ama dr tüplerde sıvı birikimi olabilir dedi
Sağol canimÇok sevindim. Rabbim size bağışlasın
Sağol canim.11.günüm 4.gun embriyosu.dualarım sizinleCanım allah sağlıkla kucağına koydururuz ins. Sağlıkla keseyi de görmeniz kalp atışında duymayı nasip etsin çok sevindim. Bize dua et artık. Bu arada senin transfer günün ve kacinci güm embryosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?