Canim selam. Yumurtalar toplandi. Anestezi ile hicbisey hisetmiyorsun zaten anesteziyi de serumla veriyolar, gozunu aciyorsun toplamislar.
Bir saat kadar adet sancisi oluyor 2-3 saat te anesteziden dolayi sersem gibi hissediyorsun.
Hic korkulacak birsey degil merak etme. Su an gayet normalim. Seninki de hemen olup bitecek stres yapma
senin adina cok sevindim canim.gor bak sonucuda cok iyi olacak.en iyi kalitede yumurtalar transfer edilecek insallah:)vallahi benim dr a gitmem hep sorundu isyerinde bende ayrildim maalesef.insallah deger tum bunlara.anestezi olayini cok takmistim kafaya.icim ferahladi azicik.farkindayim cok soru soruyorum nolur kusuruma bakma ama anesteziden sonra ne kadar yattin peki canim?
Canim kafam karisti biraz. Ben pazar kontrole gittigimde 21 mm olmustu. Catlamayi onleyici ilac vuruldu. Hemen o aksam catlatma ignelerimi de olup bu sabah yani sali sabahi yumurtalar toplandi.Benim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)
Canim kafam karisti biraz. Ben pazar kontrole gittigimde 21 mm olmustu. Catlamayi onleyici ilac vuruldu. Hemen o aksam catlatma ignelerimi de olup bu sabah yani sali sabahi yumurtalar toplandi.
Benim yumurtalar cok mu buyumus oluyor bunun bi dezavantaji var mi acaba?
16 toplandi 13 tanesi olgunmus. Yarin ogleden sonra galiba kac tanesinin dollendigiyle ilgili tel edicekler. Yine cok heyecanlandim. Dua edin lutfen
Insan boyle herseye takar buluyo kendini ya ne kadar kotu.Bence normal çünkü benimde bugünkü muayenemde doktor bir yumurtamın 21mm olduğundan filan bahsetti. Anormal biley söylemedi.
senin adina cok sevindim canim.gor bak sonucuda cok iyi olacak.en iyi kalitede yumurtalar transfer edilecek insallah:)vallahi benim dr a gitmem hep sorundu isyerinde bende ayrildim maalesef.insallah deger tum bunlara.anestezi olayini cok takmistim kafaya.icim ferahladi azicik.farkindayim cok soru soruyorum nolur kusuruma bakma ama anesteziden sonra ne kadar yattin peki canim?
hayirli olsun canim.guzel haberlerle insallah:)Benim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)
insallah canim. maddi manevi kulfet halindeyken bir de is yerindeki sorunlar cok sikintili oluyorBenim de dr a gtmem hep sıkıntı rapor alıyorum gttiğim günler için. İnşallah sonuç yaşadıklarımıza değer.
Yok canim aksine cok iyi, daha da buyumus iste ne guzel olgun olmus. Zaten buyutmek icin ugrasiyorlar. Yunurta sayinda cok iyi. Ztn kac adet olursa olsun sana 1 yada 2 tane transfer edecekler senin sayin fazla hic moralini bozma. Benim 3 taneydi 2 tanesinin ici bos cikti. Sadece 1 adet yumurtam vardi. Doktor belki dollenmezse transfer olmaz dedi. Cok moralim bozuldu ama dun tel geldi dollenmis ve bugun koydular. O yuzden sen icini ferah tut.Canim kafam karisti biraz. Ben pazar kontrole gittigimde 21 mm olmustu. Catlamayi onleyici ilac vuruldu. Hemen o aksam catlatma ignelerimi de olup bu sabah yani sali sabahi yumurtalar toplandi.
Benim yumurtalar cok mu buyumus oluyor bunun bi dezavantaji var mi acaba?
16 toplandi 13 tanesi olgunmus. Yarin ogleden sonra galiba kac tanesinin dollendigiyle ilgili tel edicekler. Yine cok heyecanlandim. Dua edin lutfen
Valla canim hic farklilik olmadi daha. Agri da yok. Cor yormuyorum kendimi uzaniyorum. Oyle geciyor. 12 gun snra belli olacakmis . Bekliyorum :)Ayy arkadaşım inş. güzel haberlerini bekliyoruz. Nasıl hissediyorsun kendini bir farklılık hissediyorsun kendi. .
Hic acimiyor canim merak etme. Asilama olmadim ben belki biraz fark vardir. Bunda incecik boru var onun icinden transfer oluyor. Zaten karindan da ultrasonla bakiliyor. Ama hoc acima olmadi. Sende de olmaz merak etmebende yumurta toplanmasındn değil transferden korkuyorum yaa bir tane çok acılı aşılama tecrübesinden sonra rüyalatma giriyor artk canm yancak diye
Insallah canim cok tesekkur ederim :)hayırlı olsun cnm inşallah tutunur bebişin...
ahh o çevre yokmu... ben kimseye söylemiyorum. aşılamayı da söylememiştim. böyle daha rahat oluyo insanın kafası. söylesek birsürü soru. sorular yetmezmiş gibi "aaa görüyonmu çocuğu olmuyomuş tüp bebek yaptırıyomuş" diye yüzüme gülünüp arkamdan edilen laflar.kaldırabilecek psikolojim olmadığı için hiç bulaşmadım o işlere:):) peki sen nerede yaptırıyosun canım? allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.pozitif sonuç almak değil sadece allah kucağımıza almamızıda nasip eder inşallah:)merhaba canm bende seninle aynı kaderi paylasiyorum bende iki yıllık evliyim ve her doktor aynı şeyi söyledi bi sorun yok muhakkak olur diye iki yıl bekledik olmadı tüp bebeğe karar verincede daha erken yaptırma diye çevrem tepki gösterdi bende kimseyi dinlemeyip yaptırmaya karar verdim inş hepimizinki pozitifle sonuçlanır :)
Aa cok sevindim canim benim insallah o dollenen embriyo da tutunacak annesinin rahmine. Icim rahatladi biraz sagol cunku herseyin normali iyi cok mu buyuk dezavantaj olur mu diye dusunmustum.Yok canim aksine cok iyi, daha da buyumus iste ne guzel olgun olmus. Zaten buyutmek icin ugrasiyorlar. Yunurta sayinda cok iyi. Ztn kac adet olursa olsun sana 1 yada 2 tane transfer edecekler senin sayin fazla hic moralini bozma. Benim 3 taneydi 2 tanesinin ici bos cikti. Sadece 1 adet yumurtam vardi. Doktor belki dollenmezse transfer olmaz dedi. Cok moralim bozuldu ama dun tel geldi dollenmis ve bugun koydular. O yuzden sen icini ferah tut.
benimde transferim yarın olacak canım bende testi 24 kasım da yaptırcam inşş hepimizin pozitif olurBenim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)
canım çok yatmadım ayıldıktan sonra kaltım yurudum yemek yedim benim hiç kanamamda olmadı iyidim sadce anestejıden sonra çok saçmalamışım ve 4-5 saat ne yaptığımı bilmiyorum ogun işe gitmedim dinlendim ertesi gun iş başı anestezi çok rahat hiç sıkıtı çekmezsın canım ama bende şimdi transferden korkuyrum çunku onda uyutmuyorlarmış senin toplama gunu nezaman belli oldumu canmsenin adina cok sevindim canim.gor bak sonucuda cok iyi olacak.en iyi kalitede yumurtalar transfer edilecek insallah:)vallahi benim dr a gitmem hep sorundu isyerinde bende ayrildim maalesef.insallah deger tum bunlara.anestezi olayini cok takmistim kafaya.icim ferahladi azicik.farkindayim cok soru soruyorum nolur kusuruma bakma ama anesteziden sonra ne kadar yattin peki canim?
Haydi hayirlisi :) sakin korkma aci olmuyor. 10 dk suruyor max. Goruyorsun embriyoyu ekrandan :) bugun dinlen. Umarim guzel haberler alirizbenimde transferim yarın olacak canım bende testi 24 kasım da yaptırcam inşş hepimizin pozitif olur
Aa cok sevindim canim benim insallah o dollenen embriyo da tutunacak annesinin rahmine. Icim rahatladi biraz sagol cunku herseyin normali iyi cok mu buyuk dezavantaj olur mu diye dusunmustum.
Ben siteden transfer sonrasi ananas yenmesi gerektigini cok okuudm canim. Zarari olmaz ama insallah faydasini gorursun. Ben simdiden yemeye basladim valla :)
Ben dondurulmusla transfer olacagimi yani bi ay bekleyecegimi dusunuyodum. Dr bu cuma ctesi ya da pazar transfer olacagimi soyledi.
Senin icin de dua edicem insallah tutar canim benim burdan guzel haberler paylasiriz
yok canim suan hastanedeyim.malum muayene sirasi bekliyorum:) benim uzun protokol olacak.o yuzden bugun daha yeni basliycam sanirim.tabii bi aksilik olmazsa...canim transfer icin en kolayi diyolar.hayirlisiyla atlatacaksin insallah ve guzel haberlerinide alacagiz.artik stres falan yok rahat olmaya calis ki bebisler rahat rahat tutunsun.yumurtalar nasilmis peki?canım çok yatmadım ayıldıktan sonra kaltım yurudum yemek yedim benim hiç kanamamda olmadı iyidim sadce anestejıden sonra çok saçmalamışım ve 4-5 saat ne yaptığımı bilmiyorum ogun işe gitmedim dinlendim ertesi gun iş başı anestezi çok rahat hiç sıkıtı çekmezsın canım ama bende şimdi transferden korkuyrum çunku onda uyutmuyorlarmış senin toplama gunu nezaman belli oldumu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?