2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşım senin adına çok sevindin inş. Transferinde öyle güzel geçsin ve bebişini kucağına alasın. İçimi çok rahatlattın çoook saol teşekkür ederim Allah razı olsun. Sanırım diğer forumdanda sana yazmış olabilirim.

Canim kafam karisti biraz. Ben pazar kontrole gittigimde 21 mm olmustu. Catlamayi onleyici ilac vuruldu. Hemen o aksam catlatma ignelerimi de olup bu sabah yani sali sabahi yumurtalar toplandi.
Benim yumurtalar cok mu buyumus oluyor bunun bi dezavantaji var mi acaba?
16 toplandi 13 tanesi olgunmus. Yarin ogleden sonra galiba kac tanesinin dollendigiyle ilgili tel edicekler. Yine cok heyecanlandim. Dua edin lutfen

Bence normal çünkü benimde bugünkü muayenemde doktor bir yumurtamın 21mm olduğundan filan bahsetti. Anormal biley söylemedi.

Bence normal çünkü benimde bugünkü muayenemde doktor bir yumurtamın 21mm olduğundan filan bahsetti. Anormal biley söylemedi.
Insan boyle herseye takar buluyo kendini ya ne kadar kotu.
Zaten bi problem olsaydi 13 tane olgun var demezlerdi di mi toplayamazlardi heralde.
Bu arada sen de tam vaktinde vur canim igneyi o cok onemli. Allah kolaylik versin hepimize

Benim de dr a gtmem hep sıkıntı rapor alıyorum gttiğim günler için. İnşallah sonuç yaşadıklarımıza değer.

hayirli olsun canim.guzel haberlerle insallah:)

Rabbim izin verirse transferden sonraki altinci gun işe başlayacağım.

Yok canim aksine cok iyi, daha da buyumus iste ne guzel olgun olmus. Zaten buyutmek icin ugrasiyorlar. Yunurta sayinda cok iyi. Ztn kac adet olursa olsun sana 1 yada 2 tane transfer edecekler senin sayin fazla hic moralini bozma. Benim 3 taneydi 2 tanesinin ici bos cikti. Sadece 1 adet yumurtam vardi. Doktor belki dollenmezse transfer olmaz dedi. Cok moralim bozuldu ama dun tel geldi dollenmis ve bugun koydular. O yuzden sen icini ferah tut.

Ayy arkadaşım inş. güzel haberlerini bekliyoruz. Nasıl hissediyorsun kendini bir farklılık hissediyorsun kendi. .
Valla canim hic farklilik olmadi daha. Agri da yok. Cor yormuyorum kendimi uzaniyorum. Oyle geciyor. 12 gun snra belli olacakmis . Bekliyorum :)

bende yumurta toplanmasındn değil transferden korkuyorum yaa bir tane çok acılı aşılama tecrübesinden sonra rüyalatma giriyor artk canm yancak diye
Hic acimiyor canim merak etme. Asilama olmadim ben belki biraz fark vardir. Bunda incecik boru var onun icinden transfer oluyor. Zaten karindan da ultrasonla bakiliyor. Ama hoc acima olmadi. Sende de olmaz merak etme

ahh o çevre yokmu... ben kimseye söylemiyorum. aşılamayı da söylememiştim. böyle daha rahat oluyo insanın kafası. söylesek birsürü soru. sorular yetmezmiş gibi "aaa görüyonmu çocuğu olmuyomuş tüp bebek yaptırıyomuş" diye yüzüme gülünüp arkamdan edilen laflar.kaldırabilecek psikolojim olmadığı için hiç bulaşmadım o işlere:):) peki sen nerede yaptırıyosun canım? allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.pozitif sonuç almak değil sadece allah kucağımıza almamızıda nasip eder inşallah:)

Aa cok sevindim canim benim insallah o dollenen embriyo da tutunacak annesinin rahmine. Icim rahatladi biraz sagol cunku herseyin normali iyi cok mu buyuk dezavantaj olur mu diye dusunmustum.
Ben siteden transfer sonrasi ananas yenmesi gerektigini cok okuudm canim. Zarari olmaz ama insallah faydasini gorursun. Ben simdiden yemeye basladim valla :)
Ben dondurulmusla transfer olacagimi yani bi ay bekleyecegimi dusunuyodum. Dr bu cuma ctesi ya da pazar transfer olacagimi soyledi.
Senin icin de dua edicem insallah tutar canim benim burdan guzel haberler paylasiriz

benimde transferim yarın olacak canım bende testi 24 kasım da yaptırcam inşş hepimizin pozitif olur

canım çok yatmadım ayıldıktan sonra kaltım yurudum yemek yedim benim hiç kanamamda olmadı iyidim sadce anestejıden sonra çok saçmalamışım ve 4-5 saat ne yaptığımı bilmiyorum ogun işe gitmedim dinlendim ertesi gun iş başı anestezi çok rahat hiç sıkıtı çekmezsın canım ama bende şimdi transferden korkuyrum çunku onda uyutmuyorlarmış senin toplama gunu nezaman belli oldumu canm

Haydi
benimde transferim yarın olacak canım bende testi 24 kasım da yaptırcam inşş hepimizin pozitif olur
Haydi hayirlisi :) sakin korkma aci olmuyor. 10 dk suruyor max. Goruyorsun embriyoyu ekrandan :) bugun dinlen. Umarim guzel haberler aliriz

Bugun ben de Ananas aldirip yiyeyim onu hic duymamistim cok tesekkur ederim :) ben de hepimiz icin duaciyim, buradan herkes guzel haberler versin :)

yok canim suan hastanedeyim.malum muayene sirasi bekliyorum:) benim uzun protokol olacak.o yuzden bugun daha yeni basliycam sanirim.tabii bi aksilik olmazsa...canim transfer icin en kolayi diyolar.hayirlisiyla atlatacaksin insallah ve guzel haberlerinide alacagiz.artik stres falan yok rahat olmaya calis ki bebisler rahat rahat tutunsun.yumurtalar nasilmis peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…