2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

cnm ben medicana da başladım sonra herkesin medicana yı kötülemesiyle bıraktm, tıp fakültesinde çok övülen bir prof buldum onunla devam ediyorum.. ama bu da toplamayı genel anestezi ile yapmıyor lokal yapıyor, acıyacak mı diye korkum ayrı bir de 15 -20 dk o pozisyonda adamın karşısında durmak offff düşündükçe sinirim bozuluyor

düşünmemeye çalış düşününce cidedn yaşadığımız şeyler kolay değil en mahrem yerimizi neydeyse görmeyen kalmadı ama bebeklerimiz için dayancaz benim göbeğim kollarım hep mosmor stres hat safhada göğüslerim ağrıyo inan şuan okdara kötüyümki ama inş değecek bebeklerimiz için daha pozitif olmalıyız. hakkımıza hayırlısı canım.

yumurta 1 ya da en fazla 2 taneyse anestezi olmadan toplayabilir ama daha fazlasında zaten acı ve korkudan bayılırsın arkadaşım.neden anestezi yapılmıyor,hiç olur mu öyle şey.dayanamazsın ki...lokal anestezi duymadım yapan,hep genelle yapıyorlar,zaten 10-15 dakika uyutuluyorsun,hiç bişey hissetmeyip hatırlamıyorsun,bence genel anestezi talep etmelisin.

Muayne sırasından selamlar :)
Tedavimdeki 5. Günüm göbeğim kevgire döndü inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Yumurta toplamadan sonra 1 gün dinlenip işe devam edebilrmiyiz daha fazla etkiler mi acaba
Ben bugun sabahtan topladim hicbir agrim sizim yok masallah diyeyim.
Ama herkese gore degisir mi bilemem rahim filmi gibi

bende adetimin 21.gunu baslayacagim ignelere..benimki sebepsiz inferlite.drlar neye gore uzun kisa protokol yapiyolar anlamis degilim.

Merhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen

Benim gonal f. E başladıktan 9. Gün yani bugün kesti doktorum iğneyi perşembe günü yumurta toplama olacakmış.

Merhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen

Merhaba ,
Gonal f e baslayinca yumurtanin buyume oranina gore sanirim 1.8 mm olunca toplaniyor yumurta o seviyeye gelene kadar devam ediliyor. Yani sanirim 10 gun sonrasinda falan senden yumurtalar alinmis olur haydi hayirlisi olsun :)

Benim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)

Ben bugun sabahtan topladim hicbir agrim sizim yok masallah diyeyim.
Ama herkese gore degisir mi bilemem rahim filmi gibi

İnş. Bizimde öyle olur arkadaşım. Benimde perşembe günü toplanacak inş. kolay geçer stres bastı şimdiden. İnşallah yumurtalarımda kaliteli olur ..

senin adina cok sevindim canim.gor bak sonucuda cok iyi olacak.en iyi kalitede yumurtalar transfer edilecek insallah:)vallahi benim dr a gitmem hep sorundu isyerinde bende ayrildim maalesef.insallah deger tum bunlara.anestezi olayini cok takmistim kafaya.icim ferahladi azicik.farkindayim cok soru soruyorum nolur kusuruma bakma ama anesteziden sonra ne kadar yattin peki canim?

merhaba canm bende seninle aynı kaderi paylasiyorum bende iki yıllık evliyim ve her doktor aynı şeyi söyledi bi sorun yok muhakkak olur diye iki yıl bekledik olmadı tüp bebeğe karar verincede daha erken yaptırma diye çevrem tepki gösterdi bende kimseyi dinlemeyip yaptırmaya karar verdim inş hepimizinki pozitifle sonuçlanır :)

Ayy arkadaşım inş. güzel haberlerini bekliyoruz. Nasıl hissediyorsun kendini bir farklılık hissediyorsun kendi. .

söyledim acırsa diye ama hayır acı hissetmeyeceksiniz bi damardan kas gevşetici verceklermiş bir de alttan iğne yapacaklarmıs

zaten ne çekersek biz çekiyoruz aşırı hormon yüklenmesiyle gece yatamamalar bayılmalr mide ağrısı allah yardmcımız olsun valla

bende yumurta toplanmasındn değil transferden korkuyorum yaa bir tane çok acılı aşılama tecrübesinden sonra rüyalatma giriyor artk canm yancak diye

doktorum: şimdiye kadar hiç yapmadıysam 10000 kere tüp bebek yapmışımdır, bunların 9990 tanesi lokal anesteziyle 10 tanesini genel anestezi ile yapmışımdır, bu 10000 tane tüp bebekten sadece 4-5 tanesinde sorun çıktı o da genel anestezi yaptıklarm dedi. öyle deyince bende bana genel anestezi yapın da diyemedim, ama korkudan uyku uyuyamıyorum ne yapacağımı sasırdm ya offff

hayırlı olsun cnm inşallah tutunur bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…