cnm ben medicana da başladım sonra herkesin medicana yı kötülemesiyle bıraktm, tıp fakültesinde çok övülen bir prof buldum onunla devam ediyorum.. ama bu da toplamayı genel anestezi ile yapmıyor lokal yapıyor, acıyacak mı diye korkum ayrı bir de 15 -20 dk o pozisyonda adamın karşısında durmak offff düşündükçe sinirim bozuluyorcanım benim 2. gün kullandığım iğneyle 21 gün kullandığım iğneler farklıydı. ama biz hulusi beyin hastaları yani çok fazla iğne ve diğer ilaç veriyor. her doktorrun tedavisi farklı sonuçta sen nereye yaptırıyodun canm
cnm ben medicana da başladım sonra herkesin medicana yı kötülemesiyle bıraktm, tıp fakültesinde çok övülen bir prof buldum onunla devam ediyorum.. ama bu da toplamayı genel anestezi ile yapmıyor lokal yapıyor, acıyacak mı diye korkum ayrı bir de 15 -20 dk o pozisyonda adamın karşısında durmak offff düşündükçe sinirim bozuluyor
düşünmemeye çalış düşününce cidedn yaşadığımız şeyler kolay değil en mahrem yerimizi neydeyse görmeyen kalmadı ama bebeklerimiz için dayancaz benim göbeğim kollarım hep mosmor stres hat safhada göğüslerim ağrıyo inan şuan okdara kötüyümki ama inş değecek bebeklerimiz için daha pozitif olmalıyız. hakkımıza hayırlısı canım.
yumurta 1 ya da en fazla 2 taneyse anestezi olmadan toplayabilir ama daha fazlasında zaten acı ve korkudan bayılırsın arkadaşım.neden anestezi yapılmıyor,hiç olur mu öyle şey.dayanamazsın ki...lokal anestezi duymadım yapan,hep genelle yapıyorlar,zaten 10-15 dakika uyutuluyorsun,hiç bişey hissetmeyip hatırlamıyorsun,bence genel anestezi talep etmelisin.cnm ben medicana da başladım sonra herkesin medicana yı kötülemesiyle bıraktm, tıp fakültesinde çok övülen bir prof buldum onunla devam ediyorum.. ama bu da toplamayı genel anestezi ile yapmıyor lokal yapıyor, acıyacak mı diye korkum ayrı bir de 15 -20 dk o pozisyonda adamın karşısında durmak offff düşündükçe sinirim bozuluyor
Ben bugun sabahtan topladim hicbir agrim sizim yok masallah diyeyim.Muayne sırasından selamlar :)
Tedavimdeki 5. Günüm göbeğim kevgire döndü inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Yumurta toplamadan sonra 1 gün dinlenip işe devam edebilrmiyiz daha fazla etkiler mi acaba
bende adetimin 21.gunu baslayacagim ignelere..benimki sebepsiz inferlite.drlar neye gore uzun kisa protokol yapiyolar anlamis degilim.bir benim ki lokal olacak sanırım. kızlar bana doktorum iğnelerime adetin 21. günü başlamamı söyledi, bakıyorum herkes adetin ikinci günü başlıyor, benim gibi olan var mı, bende yumurta rezervi azlığı var ondan mı acaba diyorum
Merhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen
Merhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen
Ben bugun sabahtan topladim hicbir agrim sizim yok masallah diyeyim.
Ama herkese gore degisir mi bilemem rahim filmi gibi
Evet gece tam 12 de vuracam iğnemi..O zaman bugun mu oluyosun catlatma igneni
senin adina cok sevindim canim.gor bak sonucuda cok iyi olacak.en iyi kalitede yumurtalar transfer edilecek insallah:)vallahi benim dr a gitmem hep sorundu isyerinde bende ayrildim maalesef.insallah deger tum bunlara.anestezi olayini cok takmistim kafaya.icim ferahladi azicik.farkindayim cok soru soruyorum nolur kusuruma bakma ama anesteziden sonra ne kadar yattin peki canim?canım anasteziyi genel yapıyorlar koldan iğne ile uyuşuyorsun hiç bişey hissetmiyorsun öyle hissetmemişimki doktorla konuştuğumu eczaneye gittiğimi bile hatırlamıyorum toplama sonrası geceye kadar kasıklarımda ağrı oldu. bizimkide sebepsiz gözüküyor ama dediğin gibi herşeyin bir sebebi var ama bilinmiyor . canım aradım 20 tane yumurta toplamışlardı 10 tanesi iyi durumdaymış perşembe gitcem .tabiki 2 tane göbekten iğne verdi şuan da ilaçların yan etkisi çok fazla ben şimdi işyerinde çalışıyorum ama başım dönüyor hiç halim yok doktorda eşime demiş zaten eşini yalnız bırakma çok fazla başı dönecek bayılıp kalabılır diye. bu tedavide bayanlar çekeceğini çekiyor canm
merhaba canm bende seninle aynı kaderi paylasiyorum bende iki yıllık evliyim ve her doktor aynı şeyi söyledi bi sorun yok muhakkak olur diye iki yıl bekledik olmadı tüp bebeğe karar verincede daha erken yaptırma diye çevrem tepki gösterdi bende kimseyi dinlemeyip yaptırmaya karar verdim inş hepimizinki pozitifle sonuçlanır :)bizde bi sorun yok canim.sebebsiz inferlite dediklerinden sanirim.ve bi sorun olmayinca bence dahada zor.cunku gorunurde olan bisey yok ama tibbin daha bulamadigi birsuru sey olabilir.tedavi desen tedavi yok ortada sorun olmayinca.allahlik gidiyoruz bakalim.2 yillik evliyim.bu surecte hic hamile kalamadim. kac tane dr gittim.acibadem memorial koru ozel drlar. hepsi olur olur dediler gonderdiler. artik cocuk ozlemi agir basinca arastirdim ve baskente gittim.agustosta basarisiz bi asilama tedavisi gecirdim. sonrasinda ha bu ay ha onumuzdeki ay derken bu zamana kadar kaldi.simdi de yarindan itibaren basliyacam insallah tedaviye.
Benim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)
söyledim acırsa diye ama hayır acı hissetmeyeceksiniz bi damardan kas gevşetici verceklermiş bir de alttan iğne yapacaklarmısyumurta 1 ya da en fazla 2 taneyse anestezi olmadan toplayabilir ama daha fazlasında zaten acı ve korkudan bayılırsın arkadaşım.neden anestezi yapılmıyor,hiç olur mu öyle şey.dayanamazsın ki...lokal anestezi duymadım yapan,hep genelle yapıyorlar,zaten 10-15 dakika uyutuluyorsun,hiç bişey hissetmeyip hatırlamıyorsun,bence genel anestezi talep etmelisin.
zaten ne çekersek biz çekiyoruz aşırı hormon yüklenmesiyle gece yatamamalar bayılmalr mide ağrısı allah yardmcımız olsun vallacanım anasteziyi genel yapıyorlar koldan iğne ile uyuşuyorsun hiç bişey hissetmiyorsun öyle hissetmemişimki doktorla konuştuğumu eczaneye gittiğimi bile hatırlamıyorum toplama sonrası geceye kadar kasıklarımda ağrı oldu. bizimkide sebepsiz gözüküyor ama dediğin gibi herşeyin bir sebebi var ama bilinmiyor . canım aradım 20 tane yumurta toplamışlardı 10 tanesi iyi durumdaymış perşembe gitcem .tabiki 2 tane göbekten iğne verdi şuan da ilaçların yan etkisi çok fazla ben şimdi işyerinde çalışıyorum ama başım dönüyor hiç halim yok doktorda eşime demiş zaten eşini yalnız bırakma çok fazla başı dönecek bayılıp kalabılır diye. bu tedavide bayanlar çekeceğini çekiyor canm
bende yumurta toplanmasındn değil transferden korkuyorum yaa bir tane çok acılı aşılama tecrübesinden sonra rüyalatma giriyor artk canm yancak diyeBenim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)
hayırlı olsun cnm inşallah tutunur bebişin...Benim de bugun transferim oldu. 3. Gun 7 hucreli embriyo. Transferde uyusturma olmuyor, canim acimadi. Alt ultrason muayenesi gibi. Ekrandan embriyoyu birakma anini da bana canli olarak gosterdiler. Simdi icimde. 23 kasimda kan testine gidecegim. Insallah guzel haberleri veririm size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?