• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. Rabbimmm buradaki tüm arladaşlarımın gönlündekini versin inşallah tez elden..

Bizde erkek infertilitesi sebepliydi kızlar. Eşim ameliyat oldu ve şükürler olsun ki sperm bılundu.

İlk denememi nisan ayında yaptım. Kimyasal gebelik oluştu. Değer düştü yavaş yavaş ve bebeğimi kaybettim. Tek blast aşamasında embriyoydu. İyi kaliteydi.

İkinci denememi ayın 17.sinde yaptım. Şimdi 4. Günü transferin.. 2 embriyo trasfer edildi ve ikiside iyi kaliteydi. İlk denememde iki gün ağrım oldu 2. Günü pembe akıntı. Bu denememde de 2 gün ağrım oldu 2. Günü yine pembe akıntı. Ve şimdi hiç bi belirti yok.. Ne ağrı ne sızı..göğüslerimde çok hassas değil sadece arada çekiliyormuş gibi sızlıyorlar.. Benim gibi belirtileri olup tutanlar var mı kızlar..

Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canim insallah seninledir. Digeriyle karsilastirma hic

Bnde dün başladım bugunde öbür kalçama vurdurdum şimdi iki tarafta gitti gittiii gittiii :KK55::KK3:.
Ay çok fena sağa sola dönerken yaşlı teyzeler gibi anam anam diyorum bu akşam 3. De sıra daha çok var yanlış anlamadımsa gebelik halinde kalp atışı duyana kadar devam edilecek dedi hemşire

Günaydın kızlar transferden sonra prednol estrafem,bantlar,coraspin kullanan varmı?

Sana sonuna kadar katiliyorum her cumlene..

Nasilsin arkadasim nasil gidiyor gebelikk...hic varmi batma..sanci felan..bide dr ne zaman cagirdi kese iccin..transferin kacinci gunune denk geliyor...onunla ilk bulusma..ilk slm verisi olacak annesinee...cuma demissin..bidahaki cumaysa belki kalp atisi bile duyulurr..

Canim benim aslında alttan bakıldığında kalp atışı 5.5 haftalikken çıkıyo
Daha önceki hamileligimde erken den görmüştüm kese ve kalp atisini
bu defa başka bi doktora gidiyorum o alttan bakmıyo karından da beta 3000 olmadan kese gorunmuyo mus
kalp atışı keseden 10 gün sonra karından yine bakılıyor mus
yani transferin 18. Gunu kese 27-28.gunlerde karından kalp atışı Allahin izniyle
Rabbim hepimize yaşatsin evlatlarimizi kucağımiza almayi onları büyutmeyi nasip etsin

Bir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?
Ben aneztezisiz yaptırmıştım dr önemli çok rahat geçti akabinde biraz adet ağrısı benzeri ağrı oldu. Sıkıntı yaşamamıştım

Günaydın kızlar transferden sonra prednol estrafem,bantlar,coraspin kullanan varmı?
Merhaba prednolü yumrta toplamadan sonra 4 gün kullandım. Bantlarada yum toplama günü başladım. Persembe transfer oldu. Bantlara devam progestan tablet vajinal alıyırum. Progestan iğne kalçadan coraspin yerine kan sulandırıcı clexan 2. İğne göbekten , Estrafem günde 3 kez .
Durum vaziyet bu heyecanlı bekleyiş:KK33:
Buarada seninde Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımıza

Kizlar bende araniza yeni katildim. 4 gun once miyomektomi ile 4, 5 cm miyomum vardi o alindi . Ilk tup bebek denememiz olumsuz oldu. Aslinda sperm azligindan baslamistik .Kizlar benim gibi miyomektomi olupta 2. Tup bebek denemesinde olumlu sonuc elde eden var mi :(

Ay çok fena sağa sola dönerken yaşlı teyzeler gibi anam anam diyorum bu akşam 3. De sıra daha çok var yanlış anlamadımsa gebelik halinde kalp atışı duyana kadar devam edilecek dedi hemşire
Aynen canım bnm bildiğim 12.haftaya kadar bnm dr oyle yapıo korkuyorum transferden sonra nasil olcak diye kendimi kasiyorum çünkü yatıp kalkarken

Ben varim canim. Prednolu ve monodoks antibiyotigi opudan sonra bes gun kullandim. Bir de progestan igne kullaniyordum, estrofem coraspin vs
Simdi transferdrn sonra estrofem, coraspin, climara bant kullaniyorum. Dr um agrilari soyleyince progestan alternatifi olarak crinone jel ve haftada iki proluton depot igneye cevirdi. Bir de fix folik asit aliyorum tabi

Kizlar hepinize merhaba,
Herkesin allah gonlune gore versin :KK200:
Bnmde transferin dun oldu dunden beri evde dinleniyorum. Asil bundan sonraki surec daha zormus ilac kullanmak igne yapmak falab hikaye beklemek en zoruymus gerci daha bir gub oldu ama:KK59: nasil gecicek gunler bilmiyorum. İnsallah hepimizin bebisleri hayirliyla gelir. Herkse bol sans ve sabir dilerim.
Sanırım aynı gün transferimiz yapıldı perşembe günü oldu benim de... inşallah bekleyişimizin sonu güzel olur. Rahat olmaya çalış :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. Rabbimmm buradaki tüm arladaşlarımın gönlündekini versin inşallah tez elden..

Bizde erkek infertilitesi sebepliydi kızlar. Eşim ameliyat oldu ve şükürler olsun ki sperm bılundu.

İlk denememi nisan ayında yaptım. Kimyasal gebelik oluştu. Değer düştü yavaş yavaş ve bebeğimi kaybettim. Tek blast aşamasında embriyoydu. İyi kaliteydi.

İkinci denememi ayın 17.sinde yaptım. Şimdi 4. Günü transferin.. 2 embriyo trasfer edildi ve ikiside iyi kaliteydi. İlk denememde iki gün ağrım oldu 2. Günü pembe akıntı. Bu denememde de 2 gün ağrım oldu 2. Günü yine pembe akıntı. Ve şimdi hiç bi belirti yok.. Ne ağrı ne sızı..göğüslerimde çok hassas değil sadece arada çekiliyormuş gibi sızlıyorlar.. Benim gibi belirtileri olup tutanlar var mı kızlar..

Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah güzel haberlerini de okuruz burdan canım. Aramıza hoşgeldin. Test günün 28 i mi oluyor

Gunaydin kizlarr...bugun bicok kisinin test gunuydu..insallah guzel haberlerle mutlu oluruz...biz hakkimizdaki hayri serri bilemeyiz..hayr biliriz serdir...ser biliriz hayr dir...rabbim hayirlisi neyse onu versin..hepimize..sonuc negatifse onunda sabrini versin serinligini versin yuregimize...

Onun hazinesii coook zenginn..rabbimin ol demesine bakar..demiyorsa..vakti degilse vardir bi bildigi..hepimizin imtihani..layikiyla geceriz insallah..
Çok güzel ifade etmişsin canim. Rabbimin izni olmadan bir yaprak dahi düşmüyorsa herşey O'nun ol demesine bakar. İnşallah tez zamanda Rabbim hepimize ve dileyen isteyen herkes için hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Umitvar olalim. Ve bugün inşallah güzel pozitiffff haberler alırız kızlardan. Dualarim sizlerle

Back