2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

cok ama cok uzuldum canim.allahim yardimcin olsun.sen benim umut kaynagimdin ama senin 3.gun embriyosu degilmiydi.sanki erken degilmi?
evet canım 3. emriyosuydu. erken bıle olsa canım düşükte olsa bişeyler çıkardı ama değer çok düşük.

Bence yapılan yerlede alakalı olabilir sen nerede yaptırmıştın benimde tüplerim kapalı çıkmıştı
Tip fakültesi cnm, bir hasta kalkmadan diğerini getiriyorlardı kurbanlık koyun gibi, beden önceki kadının acayip kanaması oldu, o da etkilemiş olabilir beni

kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum

Canimm ilaclarini sakin kesmee...3. Gun embriyosunu isi belli olmas..ilaclarini ic..test gunu yap..yine negatifse..

Rabbim sabir versin..sukredecek bisiler var bak ne guzel donmuslar varmis..umudumuz..ümidimiz varr...hep ne diyoruz hayirlisiysa olsun..biz hayri istedik..nasip oldugunda hicbisi engel olamayacakkk..

Merhaba 11 deneme Allah yardimciniz olsun. Merak ettigim, bu kadar cok deneme maddi acidan da buyuk zorluk olmuyor mu? Sizin tedaviniz ne kadar tutuyor, yani her deneme?
Maddi acidan Tabiki çok zor oldu bizim için biz tedsviye çok erken basladik 19 yaşında basladim cnm 4 defa aşılama dan ssonra tupbebeğe gectik
Genel 6-7 bin civari tutuyor ben yurt disinda daha çok tedavi gördüm 6 bin euro tutuyo orda
Ama bu son merkezde 10 bini buldu normal paket 4 bin aslinda ama benim tedavim normalden fazla çünkü genetik testler yapildi, iki defa kist aspirasyonu donduruldu fln baya meblayi aştık

Korkma canim ya.
Tabi ki her ihtimal var ama biz iyiyi dusunelim iyi olsun. Simdi olmasa ikinciye diyorum ben kendime
Yorulduğumu hissediyorum, 2,5 yıldır bu bebek işi ile uğraşıyoruz, önce eşim varikoselden ameliyat oldu, rahim filmleri, aşılamalar, doğal yiyecekler derken ilk tüp denemesi ile bu noktadayız...

Yorulduğumu hissediyorum, 2,5 yıldır bu bebek işi ile uğraşıyoruz, önce eşim varikoselden ameliyat oldu, rahim filmleri, aşılamalar, doğal yiyecekler derken ilk tüp denemesi ile bu noktadayız...
Hepimiz aynı cnm ,bende daha ilk denemem olduğu halde Yoruldum zor süreç ama bebislerimize kavuşmak için sabredecegiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

baronnes canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
mavili33 bugünmüydü
Hepimiz aynı cnm ,bende daha ilk denemem olduğu halde Yoruldum zor süreç ama bebislerimize kavuşmak için sabredecegiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Amin canımbenim, pek çok dememe yapam arkadaşıma saygım sonsuz ama benim birçok deneme yapacak gücüm yok, eşimle flört dönemlerimizi özler olduk, evlendiğimiz günden beri her ay bir heves beklemek yıpratıcı hayat akıyor, ömür bitiyor... Amann kafanızı şişirmeyeyim...

Kizlar hepinize merhaba,
Herkesin allah gonlune gore versin
Bnmde transferin dun oldu dunden beri evde dinleniyorum. Asil bundan sonraki surec daha zormus ilac kullanmak igne yapmak falab hikaye beklemek en zoruymus gerci daha bir gub oldu ama nasil gecicek gunler bilmiyorum. İnsallah hepimizin bebisleri hayirliyla gelir. Herkse bol sans ve sabir dilerim.

Hayırlı olsun cnm, hayirli haberler alirsin insallah

İnşallah canım benim Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın lütfen bu yola giren arkadaşlar öyle hemen pes etmeyin yılmayın olacağına inanın sende dahil arkadaşım kaçıncı günün şimdi senin inşallah Rabbim bebeğine güç verirde annesine sımsıkı sarılır ve Anneside bu yaşadığı sıkıntıları unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…