Korkma canim ya.İnşallah canı benim, korkuyırum valla
evet canım dondurulmuşum var salı günü tekrar test yaptırcam ve arayacam o ne derse artıkNe desek bos. Sen yine de dr unla konusmadan ilaclarini kesme canim. Dondurulmusun var miydi ? Bence icinde tutma paylas esinle o kadar strese girme
azda olsa çıkıyorBelki henüz belli olmamıştır cnm, 8. Gün çıkıyor mu kanda, bence hemen bozma moralini
evet canım 3. emriyosuydu. erken bıle olsa canım düşükte olsa bişeyler çıkardı ama değer çok düşük.cok ama cok uzuldum canim.allahim yardimcin olsun.sen benim umut kaynagimdinama senin 3.gun embriyosu degilmiydi.sanki erken degilmi?
Insallah o dondurulmuslarla olur canim benim. Bu durumlarda ben de ne diyecegimi sasiriyorum valla. Keske elimizden bisey gelseevet canım dondurulmuşum var salı günü tekrar test yaptırcam ve arayacam o ne derse artık
Tip fakültesi cnm, bir hasta kalkmadan diğerini getiriyorlardı kurbanlık koyun gibi, beden önceki kadının acayip kanaması oldu, o da etkilemiş olabilir beniBence yapılan yerlede alakalı olabilir sen nerede yaptırmıştın benimde tüplerim kapalı çıkmıştı
ne diyim canim.bende violet gibi boyle durumlarda ne denilecegini inan bilmiyorum. allahim bir dahakine yuzunu guldursun insaallahevet canım 3. emriyosuydu. erken bıle olsa canım düşükte olsa bişeyler çıkardı ama değer çok düşük.
Canım ben hissedecegimi bile bilmiyorum. Bir olumlu bi olumsuz geliyor aklıma. Hakkımızda hayırlısı. Gerçekten çok acayip hissediyorum kendimitest günü doktor için zaten yaptırcam ama değilim bunu hissediyodum zaten
kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Maddi acidan Tabiki çok zor oldu bizim için biz tedsviye çok erken basladik 19 yaşında basladim cnm 4 defa aşılama dan ssonra tupbebeğe gectikMerhaba 11 deneme Allah yardimciniz olsun. Merak ettigim, bu kadar cok deneme maddi acidan da buyuk zorluk olmuyor mu? Sizin tedaviniz ne kadar tutuyor, yani her deneme?
Yorulduğumu hissediyorum, 2,5 yıldır bu bebek işi ile uğraşıyoruz, önce eşim varikoselden ameliyat oldu, rahim filmleri, aşılamalar, doğal yiyecekler derken ilk tüp denemesi ile bu noktadayız...Korkma canim ya.
Tabi ki her ihtimal var ama biz iyiyi dusunelim iyi olsun. Simdi olmasa ikinciye diyorum ben kendime
Hepimiz aynı cnm ,bende daha ilk denemem olduğu halde Yoruldum zor süreç ama bebislerimize kavuşmak için sabredecegiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...Yorulduğumu hissediyorum, 2,5 yıldır bu bebek işi ile uğraşıyoruz, önce eşim varikoselden ameliyat oldu, rahim filmleri, aşılamalar, doğal yiyecekler derken ilk tüp denemesi ile bu noktadayız...
baronnes canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
Amin canımbenim, pek çok dememe yapam arkadaşıma saygım sonsuz ama benim birçok deneme yapacak gücüm yok, eşimle flört dönemlerimizi özler olduk, evlendiğimiz günden beri her ay bir heves beklemek yıpratıcıHepimiz aynı cnm ,bende daha ilk denemem olduğu halde Yoruldum zor süreç ama bebislerimize kavuşmak için sabredecegiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Yine de bekleyin5. Gün canım
Hayırlı olsun cnm, hayirli haberler alirsin insallahKizlar hepinize merhaba,
Herkesin allah gonlune gore versin
Bnmde transferin dun oldu dunden beri evde dinleniyorum. Asil bundan sonraki surec daha zormus ilac kullanmak igne yapmak falab hikaye beklemek en zoruymus gerci daha bir gub oldu amanasil gecicek gunler bilmiyorum. İnsallah hepimizin bebisleri hayirliyla gelir. Herkse bol sans ve sabir dilerim.
İnşallah canım benim Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın lütfen bu yola giren arkadaşlar öyle hemen pes etmeyin yılmayın olacağına inanın sende dahil arkadaşım kaçıncı günün şimdi senin inşallah Rabbim bebeğine güç verirde annesine sımsıkı sarılır ve Anneside bu yaşadığı sıkıntıları unuturne kadar zor bir surecten gecmissiniz ve ne kadar gucluymussunuz.inanin masallah diyorum ama cok sukur ki mukafatinizi almissiniz. allahim sizleri biribirinizden ayirmasin. ben ilk defa bugun tedavimi birakmayi dusundum ama yapamadim.herseyi geride birakip esimde dahil kacip gitmek istedim ama onuda yapamadim.neyse umuyorumki allahim isteyen herkese versin.sizinde bu sefer bebisiniz hic bekletmeden kucaginiza gelsin.
Doktorum yarın yaptır dediği için yaptıracağım, hayırlısı bakalımYine de bekleyin
Dha erken deilmi 12gunde poztfi gorenler var :/kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?