Canım insan ne diyeceğini şaşırıyor. vakti saati gelince rabbim nasip edecektir gönlünü ferah tutmeya çalış.evet canım 3. emriyosuydu. erken bıle olsa canım düşükte olsa bişeyler çıkardı ama değer çok düşük.
Ay canım daha yeni okudum yenimi başlayacan tedaviyekizlar sonunda adet oldum.yarin gidiyorum doktora
Benimde sali gunu transferim oldu agrilar bendede var. Ilaclardan dolayi oluyo sanirim agrilar. Ilaclar kullanildigi surece adet olmuyosun.Kızlar ya sürekli lasıklarımda bir yoğunluk var. Sanki heran adet olacakmışım gibi. Pazartesi transferim oldu. Sizdedemi aynı oluyor yoksa benimmi böyle.
Birde adet oluyormuyuz olmayınca yoksa ilaçları kesincemi adet olunuyor.?.
Olabilir canım psikolojik olarakta etkilenmiş olabilirsin ben özelde çektirmiştim ameliyat olacakmış gibi tek kullanımlık önlük terlik falan veriyorlar ve seni rahatlatıyorlar sıvıyı vermeden önce haber veriyorlar bir baskı olacak korkma sakın diye tabii yapan kişinin seni ne kadar rahatlattığıda önemli bence zaten gergin oluyoruzTip fakültesi cnm, bir hasta kalkmadan diğerini getiriyorlardı kurbanlık koyun gibi, beden önceki kadının acayip kanaması oldu, o da etkilemiş olabilir beni
:/ cok iyi gdiyordk ben cok sevncliydim sizdende poztf gelcekti ama rabbm kalbimize ferahlk versin bebeklerimize kavusalm bi an once skma cnini dondrlms embryon varmibaronnes canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
Masallaah kac yillk evlsnz 11. Deneme helal olsn size insalah bu kez emegniz bosa ckmaz. Genc yasta evlenmssnz benm gbi :'( okdr uzuluyormki enguzel yillarm igneler ilaclrla geciyorListeye benide Ekleyin yarin transferim olacak insallah 11.deneme
Canım araştırma hastanesine git imkanın varsa tüp bebek bölümleri var hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama rapor çıkartmanı tavsiye ederim belli şartları var tabii ama o raporu özelde de kullanabiliyorsun ve inan 1 tüp bebek parasına 2 tüp bebek yapma imkanın olur inşallah 2.ye gerek kalmaz ama araştırmanı tavsiye ederim öğrenmek istediğin birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım@mavili33 bugünmüydü
Amin canımbenim, pek çok dememe yapam arkadaşıma saygım sonsuz ama benim birçok deneme yapacak gücüm yok, eşimle flört dönemlerimizi özler olduk, evlendiğimiz günden beri her ay bir heves beklemek yıpratıcıhayat akıyor, ömür bitiyor... Amann kafanızı şişirmeyeyim...
Hadi hayırlısı canım inşallah pozitifi görürsün ve Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinBenim tarnsferim 12 kasımda oldu, yarın test günüm
Amin canım, cümlemizinHadi hayırlısı canım inşallah pozitifi görürsün ve Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Ben Kadikoy sifaya gidiyorum. Tup bebek paket ucreti sabit 6000 tl.
Ilaclarim 2.300 tl gibi bisey tuttu.
Sprem testi yaptik 150 tl.
Baska birsey vermedik, toplam yuvarlarsak 8.500 tl diyebiliriz.
Ben de ilk denemem oldugundan merkez gerek gormedi rahim testine, eger tutmazsa rahim arastirmasi yapariz o zaman cekersin dedi . Onun ucreti de sanirim 400 tl gibi bisey. Yani kisacasi bu ise baslamak 8000 tl den basliyor. Insan basa gelmeyince bilmiyor ne ozel saglik sigortasi ne devlet karsiliyor ve birsuru insan var , parasi olan var olmayan var, herkes ne zorluklarla oduyor.devletin karsilamamasi buyuk bir ayip. Insallah herkesin emekleri bosa cikmaz hemen tutar.
zaten çikolata kisti vardı ama sorun teşkil etmicegini ve cok kucuk oldugunu söledi.bu aksamda çikolata kistinden de kaynaklanabilir yada kromozomlarla ilgili olabilir adet olunca gel ayrıntılarıyla konuscaz dedi..valla içim kalktı resmen artık.bi kaç ay doktor yuzu görmek istemiyorum.hamiş haberini alan tüm arkadaslarım nolur bizdende dualarınızı eksik etmeyın..
ben boyle durumlarda ne diyecegimi bilmiyorum hayirlisi olsun herseyin demekten baska bisey gelmiyo elimden. uzulme desemde uzuluyo insan.allahim en kisa zamanda kucagini doldursun canim.baronnes canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
hayirli olsun:) bebisin sana saglikla ve sımsıkı tutunjr insallah:)Kizlar hepinize merhaba,
Herkesin allah gonlune gore versin
Bnmde transferin dun oldu dunden beri evde dinleniyorum. Asil bundan sonraki surec daha zormus ilac kullanmak igne yapmak falab hikaye beklemek en zoruymus gerci daha bir gub oldu amanasil gecicek gunler bilmiyorum. İnsallah hepimizin bebisleri hayirliyla gelir. Herkse bol sans ve sabir dilerim.
uzun protokol benim canim.yarin ana tedaviye baslicam insallah.Ay canım daha yeni okudum yenimi başlayacan tedaviye
Insallah hic gerek kalmayacak baska ugrssa canim. Bugun hep kotu haberler aldik. Insallah sen bizim yuzumuzu guldureceksin@mavili33 bugünmüydü
Amin canımbenim, pek çok dememe yapam arkadaşıma saygım sonsuz ama benim birçok deneme yapacak gücüm yok, eşimle flört dönemlerimizi özler olduk, evlendiğimiz günden beri her ay bir heves beklemek yıpratıcıhayat akıyor, ömür bitiyor... Amann kafanızı şişirmeyeyim...
Hayirli olsun canim. Evet beklemek en zoruKizlar hepinize merhaba,
Herkesin allah gonlune gore versin
Bnmde transferin dun oldu dunden beri evde dinleniyorum. Asil bundan sonraki surec daha zormus ilac kullanmak igne yapmak falab hikaye beklemek en zoruymus gerci daha bir gub oldu amanasil gecicek gunler bilmiyorum. İnsallah hepimizin bebisleri hayirliyla gelir. Herkse bol sans ve sabir dilerim.
baronnes canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
canım benim test sonucum 0.30 negatif bilgin olsun
yarın test günüm kızlar.. bi heyecan bastı beni :)
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. Rabbimmm buradaki tüm arladaşlarımın gönlündekini versin inşallah tez elden..
Bizde erkek infertilitesi sebepliydi kızlar. Eşim ameliyat oldu ve şükürler olsun ki sperm bılundu.
İlk denememi nisan ayında yaptım. Kimyasal gebelik oluştu. Değer düştü yavaş yavaş ve bebeğimi kaybettim. Tek blast aşamasında embriyoydu. İyi kaliteydi.
İkinci denememi ayın 17.sinde yaptım. Şimdi 4. Günü transferin.. 2 embriyo trasfer edildi ve ikiside iyi kaliteydi. İlk denememde iki gün ağrım oldu 2. Günü pembe akıntı. Bu denememde de 2 gün ağrım oldu 2. Günü yine pembe akıntı. Ve şimdi hiç bi belirti yok.. Ne ağrı ne sızı..göğüslerimde çok hassas değil sadece arada çekiliyormuş gibi sızlıyorlar.. Benim gibi belirtileri olup tutanlar var mı kızlar..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sana sonuna kadar katiliyorum her cumlene..Canim insan çok üzülüyor bunu defalarca yaşadımAma yine kalkıp olduğumuz yerden umutla devam ediyoruz
canım daha yasin genç sakinvazgecmiyosun
benim 4 aşılama 5 tup bebek bak geldi yavrum
Rabbim hiç aramadan versin inşallah
istanbulda denemissin kendini iyi hissettiğinde bide acibadem maslak a git bak bu işin %80 laboratuvar inan bana bu anlamda Acıbademmaslak cok ıyi lütfen bi kere git görüş ve hayal etmekten asla vazgeçme
Rabbim yasatmayacagi hayali kurdurmazmis ben hep buna iinandım
Allah hepimize sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?