2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Canım 8. Günde normalde kaç çıkar ki sen hemen hayır değilim diyorsun. çok erken yapmamismisin testi ?

kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Canım bence gününü bekle tekrar yaptır. Benimde 2 gündür ağrıları var.daha önce fazla birşey yoktu.adet olucam diye korkuyorum.bir anda kasıklarim belim ağrıyor sonra geçiyor. Bide karnım çok şişti. Göğsüm zaten ağrıyor. 9.günüm ama test günü bekleyecegim

Bir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?
Bence boşuna anestezi alma canım ben yaptırdım gerçeken acı olmuyor adet sancısında nasıl kasıkların ağrır öyle bir ağrı oluyor ama 30 sanıye falan o kadar yinede sen bilirsin tabiiki

Kesinlikle katılıyorum. Moralini bozmà bence yeniden test gününde yaptir. Hepinize kiziyorum zaten gününden önce yaptıranlara. Sabredin bir... kesinlikle testini yenile...

Test gününü bekle bencede, çok üzgünüm, allah sabır versin canım...

Bence boşuna anestezi alma canım ben yaptırdım gerçeken acı olmuyor adet sancısında nasıl kasıkların ağrır öyle bir ağrı oluyor ama 30 sanıye falan o kadar yinede sen bilirsin tabiiki
Bi benim mi bu kadar canım yandi ya, rontgen çekilirken etimden et koparttilar sanki, işlem bittikten sonra da bir saat adet ağrısından daha beter ağrı çektim, ama benim tek tupum kapalı çıktı ondan mi cnm yandı acaba

Bence yapılan yerlede alakalı olabilir sen nerede yaptırmıştın benimde tüplerim kapalı çıkmıştı

Ca
canım benimde eklermisin yaş 27 erkek infertilitesi hastane bahçeci Fulya :)

test günü doktor için zaten yaptırcam ama değilim bunu hissediyodum zaten

Aynen canım. Çünkü o esnada açmaya çalışmışlardır. Bu neenle çok acimistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…