- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
9. Gündemi belli olucak seninki? Kaçıncı gün embriyosuydu senin?Benim tarnsferim 12 kasımda oldu, yarın test günüm
Evet hareketi artırıyor. .icebildigi kadar icsin..hic zarari yok..Canım hacuc suyu hareketi arttırıyor mu gerçekten, esimde de hareket azlığı var, günde ne kadar icilecegini biliyor musun
İnş. CanimYarın yıne kan vercem canlarım dua edn progestronmla betam yukselmıstır ıns
Kaçıncı denemen canım?Yas 27
Pko & varıkosel
Teansfer Tarihi 11.11.2015
Kayseri Hüma
Tmm cnm çok teşekkürler deneyecegimEvet hareketi artırıyor. .icebildigi kadar icsin..hic zarari yok..
Canım 8. Günde normalde kaç çıkar ki sen hemen hayır değilim diyorsun. çok erken yapmamismisin testi ?kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Canım bence gününü bekle tekrar yaptır. Benimde 2 gündür ağrıları var.daha önce fazla birşey yoktu.adet olucam diye korkuyorum.bir anda kasıklarim belim ağrıyor sonra geçiyor. Bide karnım çok şişti. Göğsüm zaten ağrıyor. 9.günüm ama test günü bekleyecegimkızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Listeye benide Ekleyin yarin transferim olacak insallah 11.deneme
Bence boşuna anestezi alma canım ben yaptırdım gerçeken acı olmuyor adet sancısında nasıl kasıkların ağrır öyle bir ağrı oluyor ama 30 sanıye falan o kadar yinede sen bilirsin tabiikiBir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?
Kesinlikle katılıyorum. Moralini bozmà bence yeniden test gününde yaptir. Hepinize kiziyorum zaten gününden önce yaptıranlara. Sabredin bir... kesinlikle testini yenile...Canım bence gününü bekle tekrar yaptır. Benimde 2 gündür ağrıları var.daha önce fazla birşey yoktu.adet olucam diye korkuyorum.bir anda kasıklarim belim ağrıyor sonra geçiyor. Bide karnım çok şişti. Göğsüm zaten ağrıyor. 9.günüm ama test günü bekleyecegim
5. Gün canım9. Gündemi belli olucak seninki? Kaçıncı gün embriyosuydu senin?
İnşallah canı benim, korkuyırum vallaHadi insallah pozitifi gorursun citirim benim
Tum pozitifler moral bize
Test gününü bekle bencede, çok üzgünüm, allah sabır versin canım...kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
Bi benim mi bu kadar canım yandi ya, rontgen çekilirken etimden et koparttilar sanki, işlem bittikten sonra da bir saat adet ağrısından daha beter ağrı çektim, ama benim tek tupum kapalı çıktı ondan mi cnm yandı acabaBence boşuna anestezi alma canım ben yaptırdım gerçeken acı olmuyor adet sancısında nasıl kasıkların ağrır öyle bir ağrı oluyor ama 30 sanıye falan o kadar yinede sen bilirsin tabiiki
Bence yapılan yerlede alakalı olabilir sen nerede yaptırmıştın benimde tüplerim kapalı çıkmıştıBi benim mi bu kadar canım yandi ya, rontgen çekilirken etimden et koparttilar sanki, işlem bittikten sonra da bir saat adet ağrısından daha beter ağrı çektim, ama benim tek tupum kapalı çıktı ondan mi cnm yandı acaba
8. gün en azından 10-20 gibi b,şey çıkardı canım ama bu değerde mucize olup yükselmezCanım 8. Günde normalde kaç çıkar ki sen hemen hayır değilim diyorsun. çok erken yapmamismisin testi ?
canım benimde eklermisin yaş 27 erkek infertilitesi hastane bahçeci Fulya :)[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]SEBEP[/td]
[td]MERKEZ [/td]
[td]TRANSFER TARİHİ[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kanikey[/td]
[td]26[/td]
[td]erkek infertilitesi[/td]
[td]Doğufertil[/td]
[td]ertelendi[/td]
[td]beklemede [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]echomare[/td]
[td]31[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Ankara Başkent[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]WAW[/td]
[td]27[/td]
[td]PCOS[/td]
[td]bahçeci umut[/td]
[td]11/11/2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysegulsen[/td]
[td]29[/td]
[td]veni vidi diyarbakır h.[/td]
[td]ertelendi[/td]
[td]beklemede[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]flzkhan[/td]
[td]30[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Başkent hastanesil[/td]
[td]12/11/2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOMYS[/td]
[td]35[/td]
[td]pko,pıhtılaşma,chg,haşimato[/td]
[td]Acıbadem Maslak[/td]
[td]09/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sen_kolıc[/td]
[td]30[/td]
[td]pcos[/td]
[td]Novafertil[/td]
[td]21/11/2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]violet_79[/td]
[td]36[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]bahçeci fulya [/td]
[td].[/td]
[td]beklemede[/td][td][/td]
[tr]
[td]Bebegim44[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[/tr]
[/tr]
[td]Malimali[/td]
[td]30[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Malatya Eğitim ve Araştırma H.[/td]
[td]10/11/2015[/td]
[tr]
[td]bert[/td]
[td]41[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]eurofertil su [/td]
[td].[/td]
[/tr]
[td]elmacıAşkım[/td]
[td]26[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]24/11/2015[/td]
[tr]
[tr]
[td]Artemis88[/td]
[td]27[/td]
[td]Düşük amh,yüksek Fsh[/td]
[td]Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek [/td]
[td]10/11/2015[/td]
[/tr]
[td]gzdedz[/td]
[td]32[/td]
[td]çikolata kist[/td]
[td]medicana[/td]
[td]ertelendi[/td]
[/tr]
[td]galariel80[/td]
[td]35[/td]
[td]Antalya [/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]bebisimgel[/td]
[td]36[/td]
[td].[/td]
[td]13/11/2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rosella[/td]
[td]28[/td]
[td]Çikolata kist,morfoloji,yumurta rezerv azlığı[/td]
[td]Necmettin Erbakan üni.[/td]
[td]beklemede [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavili33[/td]
[td]33[/td]
[td]Prolaktin yüksekliği[/td]
[td]Eurofertil İstanbul[/td]
[td]10/11/2015[/td]
[/tr]
[td]nursela09[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]03/11/2015[/td]
[td]Hamile[/td][td][/td]
[tr]
[td]Ozlemehmet06[/td]
[td]26[/td]
[td]Pcos[/td]
[td]HRS Ankara Kadın H.[/td]
[td]20/11/2015[/td]
[/tr]
[td]Birmur[/td]
[td]37[/td]
[td]Sebepsiz[/td]
[td]Medipol [/td]
[td]11/11/2015[/td]
[tr]
[td]Ayfat2013[/td]
[td]31[/td]
[td]tüpler tıkalı[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]30/11/2015[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/td][/table][td]
hepimize uğurlu olsun bu liste eklenmek isteyenler bana msj atsın kızlar[/td]
test günü doktor için zaten yaptırcam ama değilim bunu hissediyodum zatenCanım bence gününü bekle tekrar yaptır. Benimde 2 gündür ağrıları var.daha önce fazla birşey yoktu.adet olucam diye korkuyorum.bir anda kasıklarim belim ağrıyor sonra geçiyor. Bide karnım çok şişti. Göğsüm zaten ağrıyor. 9.günüm ama test günü bekleyecegim
Aynen canım. Çünkü o esnada açmaya çalışmışlardır. Bu neenle çok acimistirBi benim mi bu kadar canım yandi ya, rontgen çekilirken etimden et koparttilar sanki, işlem bittikten sonra da bir saat adet ağrısından daha beter ağrı çektim, ama benim tek tupum kapalı çıktı ondan mi cnm yandı acaba
Ca
canım benimde eklermisin yaş 27 erkek infertilitesi hastane bahçeci Fulya :) transfer tarihi 19/11ve 21/11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?