- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.681
Benim iki göğsümde olmustu canim hala zaman zaman tekrarlar... göğüslerini sicak tut sutyen kullanma ve surekli bosaltmaya calisMastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iki göğsümde olmustu canim hala zaman zaman tekrarlar... göğüslerini sicak tut sutyen kullanma ve surekli bosaltmaya calisMastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş
Herkes nerde kızlar
Artık pek şikayet gelmiyor kimseden maşallah kirkin kerameti de bunda demekki.
Zamanla gaza da alisiliyor aglama krizlerine de.benim tek alisamadigim uykusuzluk . aslinda eskiden esimle gün aydinlaninca yatardik sabaha kadar film muhabbet
Ama şimdi dayanamıyorum nedense
Doktor damla verdi 4 carpı 2 bir de buhar makinası aldık inşallah hemen geçer, siz bir şey kullanıyor musunuz? Dün kv sürekli ciğerlerine inmiş, üşütmüş deyip durdu, yahu doktordan geliyoruz doktor her yerini dinleyip teşhis koydu alakası yok dedikçe hala çocuk bronşit diyordu.
Kirkindan sonra degisen tek sey kizimin şasi bakmayı öğrenerek gulmesi... nasil vazgecirecem kizlar
Kizlar dun kv gitmistk 1saat icinde geri geldik.esimle birbirine girdiler.
Oglum iyice huysuzlandi ustune. Bu gece zor yatirdim. Migrenim tuttu ustune sinirden.. hala agriyor kafayi siyircam
Berenimbonun bebegine hayranim yaaaa...nekadar yavas bi bebek...kadin herseyini yapabilio evede yetio ailesinede gezmesinede...bnmki nie boyle gazi olmasa aglamio ama kendi basinada sessiz bakinmioda aglamasa bile anakucagina koyuyorum 2 dakka sonra aglamaya baslio hicbiseyi yokken...asla yatar pozisyonda durmuo hep dik durucak bide bakislari var korkuyorum valla ebeveynim o sanki tobe tobe...
Mastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş
Slm bugunku modum kakilmistir benim adim heryeri siler parlatirim...
Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri
Eki Görüntüle 1728366
Kızlar oğlum 3 gündür kabız popo suna zeytinyağı surdum ama fayda etmedi başka ne yapabilir
Yarın iki aylık aşımız var çok korkuyırum ateşten. Fitil koymayı yapabilir miyim acaba? Bir de şurup önermiyorlar neden acaba?
Gelinler dogurunca bu kv ve gorumcelere bir hal oluyor hepsimi kavga arayisinda olur yahu, canim uzmeyin kendinizi onlarin amaci bizim bu mutlu gunlerimizi burnumuzdan getirmek amacina ulasmasina izin vermeyinKizlar dun kv gitmistk 1saat icinde geri geldik.esimle birbirine girdiler.
Oglum iyice huysuzlandi ustune. Bu gece zor yatirdim. Migrenim tuttu ustune sinirden.. hala agriyor kafayi siyircam
Gecmis olsunMastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş
Yavas bebek = uyuyan gazsiz is yaptiran anasinin uyumasina izin veren bebek...Yavas bebek ne kiz benimkide arada beni kitliyor ama bir sekilde hallediyorum. Benim ilk kizim sizinkiler gibiydi birsey yapamazdim Allah acidi demekki bana bu ona benzemiyor birde yukselen burcu basak bizimkinin o da etkiliyor sanirim
Gecmis olsun canim bol bol emzir ve sag goguslerini.
Ne guseell benim bugun isim yok yemegimde bayag var dunden onlar yenip bitsin bugun. Benimde bugunku modum yatis
Geçmiş olsun...
Saf zeytin yağını bir damla da olsa ağızdan verebilirsin..
Karnına sıcak bişiler koy, sürekli masaj yap, ayaklarını da karnına it geri çek bildiğin şeyler..
Başka bir şey yapılamıyor daha çok minikler..
Doktorumuz bize 2-3 gün geçmeden kabız diyemeyiz derdi..
Baktın yine olmuyor fitil var tabi doktoruna danışarak..
Bize fitil vermişti onun yarısını vermiştik hemen rahatlatmıştı..[/QUOT
Tsk ederim canım
Maalesef canim bi susup geri duramiyorlar, bizde de oyle bakiyorlarki mutluyuz huzurluyuz mutlaka bi maraza cikariyorlar. Bende hic sesimi cikarmam ogullariyla didisip duruyorlar. Ne yazikki bebeklerimizde anliyorlar huzursuzluguMONNA gecmis lsun.
karman anlamadim amaci ne.oglumyn hanesi ayri az geri durayim demiyor evlendigimuzden beri bu yuzden esimle didisiyorlar. Hala esime onu yap bunu yap buraya gt vs vs ben karismiyorm ble mesafeliyim ama dun iyice sinirim bozuldu.yavrum huzursuzdu ustune daha huysuzlandi.. olan gece bana oldu.. allah bildigi gibi yapsin biktm artik. Evlatlar huzurlu ne guzel deyip islerine bakamiyor.
Azmettin başardin deseneAnammmm cok sasirdim mamaroo anakucaginda aglayan bebem icinde uyudu cok sukur hep uyur insallah