2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ben sezo oldum ya hep yeni gelin gibi nazlanıp tumanımı bile hiç indirmedim 9 ay.
Şimdi alttan bakar, kurcalar bozar diye korkmuyorum değil :KK45:
Ama bi bilirkişinin onayını alayım, açılışa izin versin diyorum, bekleyeceğim kontrolü artık.

Haha ah neler gordu yasadi bu gozler ozellikle dogumhanede anlatsam roman olur. O yuzden muayenedeki o cubuk gozumu korkutamaz da desem korkuyorum:KK53:

Ben sezo oldum ya hep yeni gelin gibi nazlanıp tumanımı bile hiç indirmedim 9 ay.
Şimdi alttan bakar, kurcalar bozar diye korkmuyorum değil :KK45:
Ama bi bilirkişinin onayını alayım, açılışa izin versin diyorum, bekleyeceğim kontrolü artık.

Aynı fikirdeyim cnm bende sezoluyum. Kimsecikler görmedi. Hamileyken sahaları bırakmıştım. Cuma 40 çıkıo c.tesi doktora gitcem. İnş alttan fln bakmaz. Sonrada kuaföre gidersem insan içine çıkar duruma gelirim belki :KK9:

Aynı fikirdeyim cnm bende sezoluyum. Kimsecikler görmedi. Hamileyken sahaları bırakmıştım. Cuma 40 çıkıo c.tesi doktora gitcem. İnş alttan fln bakmaz. Sonrada kuaföre gidersem insan içine çıkar duruma gelirim belki :KK9:

normal doğum mu yaptınız ?

Haha ah neler gordu yasadi bu gozler ozellikle dogumhanede anlatsam roman olur. O yuzden muayenedeki o cubuk gozumu korkutamaz da desem korkuyorum:KK53:
Bende fobi oldu.
Hamilelikten önce büyük bir eğitim araştırma hastanesinde kaldım 2 gün.
Gelen geçen,proftan stajere görmeyen, kurcalamayan kalmadı. Artık odaya selamünaleyküm diyip girene geceliği kaldırıp tamam sen de bak diyordum.
O yüzden özele de gidecek olsam sanki herkes bakacak, herkes kurcalayacak gibi geliyor :KK45:

Sen tecrubelisin bi bebisler ne zamn adam gibi uyuyup uyanck

benim ilk bebeğim ...
şuan 11 aylık yorulunca mamasını hepsini bitirirse tabi bide meme istemezse gece 1 kere kalkıyolar sonra hep uyuyolar bunun için biraz beklemeniz lazım biz şimdi hep dışarda olmak istiyoruz yeni yeni ayaklanmaya başladık :KK4:

Bende fobi oldu.
Hamilelikten önce büyük bir eğitim araştırma hastanesinde kaldım 2 gün.
Gelen geçen,proftan stajere görmeyen, kurcalamayan kalmadı. Artık odaya selamünaleyküm diyip girene geceliği kaldırıp tamam sen de bak diyordum.
O yüzden özele de gidecek olsam sanki herkes bakacak, herkes kurcalayacak gibi geliyor :KK45:

Allahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olay:KK53: o olmasa bugun kirk cikmasi beni korkutamazdi sanirim.

Bende ocaga bir pilav koyup geleyim. Bu arada bugun benim buyuk kiz kardesinin pisik kreminin hepsini eline ve yuzune boca etti. Napcam ben bu veledle bilmiyorum.

image.jpeg

X