2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Al valla yaaa resmen patlayacak volkan gibiyim...aksam bebisi yikadik maaile neyse giydirdim ettim yawrum uyudu kucagimsa kp aldi kucagimdan uyurken sevio falan bnde vermesini bekliyorum biturlu vermio dedim baba ver iyice dalmadan besliyim oyle uyusun anam adam vermio yaaa uyuyomus gerek yokmus manyakmi ne dedim olmaz sen ver simdi saatlerce uyur ac uyumasin yine vermio sinirlerim zaten bitik sonunda ver sunu die bi cikistim kv.de kp.ye bi bagirdi sanane sen ne karisiyorsun doyursun bebegi kiz hakli dedi oyle verdi adam doyurdum aldim kucagima gazini cikaricam yine aldi kucagimdan gazini ben cikaricam die yumusak yumusak oksuo dedim oyle degil gaz oyle cikmaz vurmaya basladim bna bi kizdi napiosun sen organlarini titretiosun demesinmi dedim amacta o zaten mideyi barsaklari titretmek baska turlu yillar gecse o gaz cikmaz...ben dayanamiyorum artik alti ustu 1 gun gecti siyirmak uzereyim...
Offff canim ya senin kp fenaymis sana sabir diliyorum

Depresyona mi girdim bilmiyorum. Eşim benden uzaklaştı. İşten gelip öpüyor o kadar. Daha kirkim çıkmadı tamam da ben illa cinsellik olarak demiyorum ki. Yatağa giriyorum bi öp bi sarıl ama yok :KK61:o kadar üzülüyorum ki

Depresyona mi girdim bilmiyorum. Eşim benden uzaklaştı. İşten gelip öpüyor o kadar. Daha kirkim çıkmadı tamam da ben illa cinsellik olarak demiyorum ki. Yatağa giriyorum bi öp bi sarıl ama yok :KK61:o kadar üzülüyorum ki
Daha kirkin cikmadigi icin dusunemiyordur. Erkekler bizim gibi ince dusunemiyor malesef o sarilmadiginda sen saril cnm op belki ertesi gun o yapar yada soyle opulmek sevilmek istiyorum de kendini uzme bunun icin:KK66:

masaALLAH sana canim, ilham oluyorsun bana ama bende icraat yok ya hergun ne pisirdiginde sorarims ana artik fikir olur bana.

diger konuda sormustum sana ama kayad arada. benim sut cogalamsi icin ictigim cay var anason rezene gibi seyler var icinde onu bebegede versem olurmu? masaALLAH ne ozeniyorum bebgi uslu annelere :KK51:

benim komsuda yok gitsem yeni tasindim daha kaynasamadim kimseyle :KK14:

esin niye sakliyorki sifreyi sordunmu ne cevap verdi`?
TwoPrincess TwoPrincess bende nezle olmusum varmi benim iicnde dogal karisimin :KK66:
:KK1::KK1:

hayirli kandiller herkese :KK68:

Canim rezene anason cayi verebilirsin ama fazla degil 30cc yi gecirme.

Benim kizda uslu degil esasinda ama emzik bizi bir sureligine oyaliyor. Yemek fikrine gelince sorarsan cevaplarim tabi.

Grip icinde ben olacagimi anladigim anda multivitamin iciyorum direnci arttiriyor. Sende icebilirsin. Cinko ve c vitamininden zengin seylerle beslen ihlamur ic aklima gelenler bunlar simdilik. Bir de bagisikligi guclendiren bir karisimim var benim onu yapiyorum her sabah ac karna 1 tatli kasigi hem ben hem benim kiza veriyorum.

Taze zencefili soy muzu dilimler gibi dilimle uzerine bal koy ve agzini kapat kabin. 1 gece acma beklesin. Ertesi sabaha hazir. 1 tatli kasigi ac karna icin.

Gecmis olsun.

Bana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle

Silikon ve damaksiz bir emzik dene. Abent freeflow ya da avent soothie olabilir.

Merak etme canim bu sure gecici. Erkeklerde lohusa gibi oluyorlar onlar icinde alismasi zor. Biraz zaman sadece hersey rayina oturacak uzme kendini.

Hoşbuldum teşekkür ederimm.

Ayy hosgeldin ne guzel bizim bir sene sonraki hallerimizle ilgili bilgi paylasirsan cok seviniriz. Simdilerde en cok korktugum hasta olmasi. Sizin kis nasil gecti gecen sene? Gaziniz oldu mu? Olduysa ne zaman bitti?

Hoşbuldum canım sağol...
Kendi yaşadığım tecrübeleri her an paylaşmaya hazırım elbette...
Ben Erzurum gibi kışın en çetin geçtiği yerde yaşıyorum.. ALışmam biraz zaman aldı buraya ama eşim oğlum yanımda kafi..
Kış annesi olmak bana göre iyiydi..
Burda zaten dışarı aşıları dışında çıkmadık..
Ev de sıcak olduğu için hiç hasta olmadı 6 aylık olana kadar...
Zaten ben kırkımı çok zor geçirdim...
Doğumdan 5 gün sonra 15 gün hastanelerde yattım sonra ameliyat oldum..
Benden 20 gün sonra da bebeğim 45 günlükken ameliyat oldu..
Şükür hepsini atlattık hasta olmaya fırsatımız olmadı yani : )
İlk hastalığını da ilaçsız atlatmıştık şükür..
Benim bebeğim gazsız, kusmuksuz bir bebekti canım...
Şükür ben hiç bebeğimde gaz ve kusma problemi yaşamadım..

Her yeni anneye kocaman öpücükler...
Allah meleklerinizle, sevdiklerinizle beraber mutlu sağlıklı bir yuvada şeker tadında bir ömür nasip etsin..

Bu bebelekler icin bu uyku formulu bulsalar :-) :-) :-) :-) :-) :p :p :p

Uyku düzenleri 4-5 aya kadar düzene oturmuyor.. O aydan sonra da yani az çok saatlerini biliyorsunuz yine sık uyanıyorlar ama zamansız olmuyor en azından... Tam yerine oturması 8-9 ayı buluyor tabi yine gece beslenmesi var ama deliksiz bir kaç saat uyuyabiliyorlar : )

Bana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle

Ben de bebeğimde avent kullandım, kullanıyorum memnunum... İlk başlarda zaten hemen tutamıyorlar sıkılmadan biraz yardımcı olacaksın o çıkardıkça vereceksin biraz tutacaksın ağzında ki alışsın annesi..

Depresyon olmasa bile kolay bir süreçten geçmiyorsunuz canım... Aileye yeni bir birey katıldı, sürekli sana muhtaç bir melek... Babası da baba olmayı yeni yeni anlıyor, öğreniyor... Hala daha inanamıyordur belki.. Bu kadar büyütme gözünde... İnsan bebek gibi ilgi görmek istiyor eşinden haklısın bunu ona da söylemişsin gerekirse yine söyle söyle bıkma.. Çok üstüne de gitme ama şekerlikle söyle... Düzelecek.. Bu yoğum tempolu günlere ikiniz de alışacaksınız.. Her şey rayına oturacak...

Canim rezene anason cayi verebilirsin ama fazla degil 30cc yi gecirme.

Benim kizda uslu degil esasinda ama emzik bizi bir sureligine oyaliyor. Yemek fikrine gelince sorarsan cevaplarim tabi.

Grip icinde ben olacagimi anladigim anda multivitamin iciyorum direnci arttiriyor. Sende icebilirsin. Cinko ve c vitamininden zengin seylerle beslen ihlamur ic aklima gelenler bunlar simdilik. Bir de bagisikligi guclendiren bir karisimim var benim onu yapiyorum her sabah ac karna 1 tatli kasigi hem ben hem benim kiza veriyorum.

Taze zencefili soy muzu dilimler gibi dilimle uzerine bal koy ve agzini kapat kabin. 1 gece acma beklesin. Ertesi sabaha hazir. 1 tatli kasigi ac karna icin.

Gecmis olsun.

Silikon ve damaksiz bir emzik dene. Abent freeflow ya da avent soothie olabilir.

Merak etme canim bu sure gecici. Erkeklerde lohusa gibi oluyorlar onlar icinde alismasi zor. Biraz zaman sadece hersey rayina oturacak uzme kendini.

sagol cnm vala goz burun cesme gibi akiyor bebege gecirmesem bari
gunaydin herkese :)

sagol cnm vala goz burun cesme gibi akiyor bebege gecirmesem bari
gunaydin herkese :)

Günaydın..
Geçmiş olsun...
Evinizde küçük bir tencerede suyu kaynatıp içine bir avuç lavanta koyun onu odaya getirin soğuyana kadar odaya buharını kokusunu versin...
Hem mikropları bakterileri yok ediyor hem de gribe iyi geliyor, bebeği de rahatlatır iyi gelir..
Nacizane öneri...

Günaydın..
Geçmiş olsun...
Evinizde küçük bir tencerede suyu kaynatıp içine bir avuç lavanta koyun onu odaya getirin soğuyana kadar odaya buharını kokusunu versin...
Hem mikropları bakterileri yok ediyor hem de gribe iyi geliyor, bebeği de rahatlatır iyi gelir..
Nacizane öneri...
sagolasin amalavanta nerden bulcam lavanta yagi var o olurmu?
bu arada hosgeldin sendemi kasim annesisin?

sagolasin amalavanta nerden bulcam lavanta yagi var o olurmu?
bu arada hosgeldin sendemi kasim annesisin?

Lavanta aktarlarda var alabilirsin herhangi bir aktardan.. Böyle buğday tanesi gibi ama rengi koyu tabi...
Ben evimde bulundururum sürekli ara ara kaynatırım.. Daha rahat güzel uyku uyuyor bebekler..
Ben de topiği gördüm öyle hoşuma gitti.. Ben de kasım annesiyim ama 2014 kasım annelerinden...
Hoşbuldum teşekkür ederim...

Lavanta aktarlarda var alabilirsin herhangi bir aktardan.. Böyle buğday tanesi gibi ama rengi koyu tabi...
Ben evimde bulundururum sürekli ara ara kaynatırım.. Daha rahat güzel uyku uyuyor bebekler..
Ben de topiği gördüm öyle hoşuma gitti.. Ben de kasım annesiyim ama 2014 kasım annelerinden...
Hoşbuldum teşekkür ederim...
esim yagini almisti masaj yagi ile gogsumu masaj yapiyorum gogsum iltihap kapti o yuzden kullaniyordum, satan kadin rahatlatir demisti. tozunu da soruyum esime alsin gelsin.
oo sen bi ust devresin bizden :) ilk bebeginmi?

Hoşbuldum canım sağol...
Ben Erzurum gibi kışın en çetin geçtiği yerde yaşıyorum.. ALışmam biraz zaman aldı buraya ama eşim oğlum yanımda kafi..

Allah meleklerinizle, sevdiklerinizle beraber mutlu sağlıklı bir yuvada şeker tadında bir ömür nasip etsin..

Hoşgeldin cnm tecrübelerinden yararlaniriz bol bol. Kolay şeyler yasamamissiniz Rabbim bi daha gostermesin

Günaydın annisler nerdesiniz yahu kimsecikler yok. Biz uyandık 7 de ben sadece süt içtim. Küçük hanim uyusa bugün aylar sonra yumurta yicem. Sabah çamaşır yikadim onu asicam. Ablam gelcek kızımı yikicaz. Akşam is yerinden kızlar gelcek. Dolapta börek var kek yapcam bide salata oh yetmez mi ya

esim yagini almisti masaj yagi ile gogsumu masaj yapiyorum gogsum iltihap kapti o yuzden kullaniyordum, satan kadin rahatlatir demisti. tozunu da soruyum esime alsin gelsin.
oo sen bi ust devresin bizden :) ilk bebeginmi?

Lavanta deyince zaten verirler canım... 100 gramı bile baya oluyor çok hafif bir şey çünkü ama kokusu etkisi büyük..
Evet ilk bebeğim benim de..

Hoşgeldin cnm tecrübelerinden yararlaniriz bol bol. Kolay şeyler yasamamissiniz Rabbim bi daha gostermesin

Hoşbuldum teşekkür ederim..
Amin Allah razı olsun...
Doğru bildiğim nacizane tecrübelerimi fikirlerimi bilgilerimi paylaşırım elbette..

Günaydın annisler nerdesiniz yahu kimsecikler yok. Biz uyandık 7 de ben sadece süt içtim. Küçük hanim uyusa bugün aylar sonra yumurta yicem. Sabah çamaşır yikadim onu asicam. Ablam gelcek kızımı yikicaz. Akşam is yerinden kızlar gelcek. Dolapta börek var kek yapcam bide salata oh yetmez mi ya

Yeter yeter.. Hem tatlı hem tuzlu var daha ne olsun...
İnsanın hayatına bebiş girince daha önceden ne kadar boş vaktinizin olduğunu o kadar iyi anlıyorsunuz ki..
Şimdi ben o kadar işi o kadar kısa sürede yapıyorum ki önceden evde tektim ağır ağır şu zaman yaparım şunu şöyle yaparım derken iş bitmiyordu..
Şimdi çalıştığım halde düzene oturttum yemek, temizlik, bebeğimle kaliteli vakit, oyun vs derken insan öyle güzel alışıyor ki..

Hoşbuldum canım sağol...

Ne zor seyler yasamissin canim Allah bidaha yasatmasin. Benim bir tane de 3,5 yasinda kizim var o hastalandi gecen gun bebegi karantinaya aldim abla ile girusturmedim cok sukur atlattik. İlk kizim yaz bebegi oldugundan ilk aylarimizi rahat gecirdik ama bunda biraz daha evhamliyim.

X