- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi TwoPrincess
Aksama hazirlanmis olursun isteBende tantellimi giyeyim geleyim bide cay oh mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama hazirlanmis olursun isteBende tantellimi giyeyim geleyim bide cay oh mis
Kiz yakiyosun
Garibim ekmeği bitmiş müşteri gibi dükkan ne zaman açılıyor diye peşimde geziyor.Bide kirmizi kar yagsin ole desen tam olacakmis kiz senin koca isyan bayragini ceker o zamana kadar
Bnce cokkk normal hepimiz bir travmadan ciktik simdilik unutamadik yasadiklarimizi bnce oyuzdenDoncez de bende istek de az normal mi acaba korku var sanki
Az kaldi valla saat 7 30 da geliyo aksam hesap yapiyodu erken gelirim fslan filan bide temizlen dio ey allahim yzAksama hazirlanmis olursun iste
Askolsun beni nie davet etmiosun
Buyuk gun bu aksam bizdeMuhabbete 40 i cikanlardan baslayalim nasil gecti
Az kaldi valla saat 7 30 da geliyo aksam hesap yapiyodu erken gelirim fslan filan bide temizlen dio ey allahim yz
Hakkatenn cok seksisin icim giciklandi dusun yaniBen daha seksiyim
yok kiz bir kac gundur istahlari yok neden bilmiyorum. off simdide mutfagi toplamam lazim ama yerimden hic kalkasim yokTamam seninkiler doymak bilmez ama hallet artik bi sekilde
Ben kendimi tuhaf hissettim ya simdi ben niye korkmuyom ya bendemi bi cinslik var ki
Garibim ekmeği bitmiş müşteri gibi dükkan ne zaman açılıyor diye peşimde geziyor.
BenBen daha seksiyim
seninki niyeti bozmus kizSenin kirkin bugun mu cikiyor?
yok kiz bir kac gundur istahlari yok neden bilmiyorum. off simdide mutfagi toplamam lazim ama yerimden hic kalkasim yok
Konu sahibi cagirmamis bizde cagirilmayan yere cekirdekciler gider derlerBen cagirsjmya seni kiz
Emziren annelerde olurmusİyi fikir kuruluk fln oluyor die duydum
Evet hemdebikinci normal dogum gecen bi baktim sekli semali kalmamis safti kaymis reamen benim herif ne anlicak ki amaaan zaten bizde vuslat cok uzak heralde ondan rahatimNormal dogum mu yaptin canim sen?