2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Yok kiz 2 gun ust uste yaptik daha dogrusu yarim yamalak napmis doktor oraya bilmiyom ama ilk gunki gibi olmus daralmis bbu aksamda is herinden kizlar gelmisti yarim saat oturcazdediler 7de geldiler 11 de gittiler:KK53:
Saolsunlar pastalarini da almislar cayi demlediler masayi kurdular ictik yedik bide topladilar bulasiklarida makinaya atmamislar elde yikamislar :KK68:
Ohhh missss afiyet olsun giriyorum yoksun bnde cikiyorum...geyik yapicak arladas yok yae herkes uykuda galiba

Berenimo lactamili 1 su bardagi suya 3 yemek kasigjmk koyuyosun ben ole yapinxca 3 icmede bitiyo

Kizlar ne yemek yapcaksiniz

Lactamili oyle hazirliyorum ne olsun istiyosun kiz 1 bardak sut iste yavas ic sende gidim gidim keyfini cikar:KK70:

Yemek bugun cumartesi oldugundan yapmiyorum cumartesi pazar benim tatil gunum yemek pismez bizde. Bugun balikciya gideriz yarin baska yerde yeriz bakalim nasip kismet artik:KK70:

Lactamili oyle hazirliyorum ne olsun istiyosun kiz 1 bardak sut iste yavas ic sende gidim gidim keyfini cikar:KK70:

Yemek bugun cumartesi oldugundan yapmiyorum cumartesi pazar benim tatil gunum yemek pismez bizde. Bugun balikciya gideriz yarin baska yerde yeriz bakalim nasip kismet artik:KK70:
Al iste bir ortsk noktamiz daha bizde de ayni ya disarda yada anama gidiyoruz mutfak kapali diyorum esime adamda alismis daha kahvaltida ne yersin aksama diye soruyo:KK70:

Al iste bir ortsk noktamiz daha bizde de ayni ya disarda yada anama gidiyoruz mutfak kapali diyorum esime adamda alismis daha kahvaltida ne yersin aksama diye soruyo:KK70:

Nasil alistirirsan oyle gider, bak iyi fikirmis pazar sabah kahvaltiyi disarda yapalim aksam yemege anneme gidelim:KK70:

X