2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benim klitorisin orasi sizliyor ya 2 3 gundur bir de baloncuk gibi patliyo bisiler.hav kacagi mi var ne?ordan da mi gaz ciksrmaya basladim yoksa:KK70::KK70::KK70:

Arada bende de oluyor ped takmaktan hissis deli degisik bisey oldu orasi zaar:KK53:

2 gün ateşlendi şükür 3. Gün kayboldu.
Bir de uyusa daha ne isterim
Kaybolmayan sakız hayal ama uyumayan bebe gerçekmiş.

Cok sukur gecmis olsun, aman ne miz niz cikti bu bebeler ben hastaneye geri birakip 4 ay sonra almayi planliyorum:KK53:

Oh be.. Kayboldum sandım valla bi an.. :) bebikler napıyoo yaaa siz iyisinizdir heralde önemli olan onlarrr.. Resim atan oldu mu kacırdım mı? :mad:

Aa neymiş o müzik ya deniyim bende dinletmeyi?...

Bir suru resim attik valla geri sayfalarda. Senin icin bir tane sapsik halinin fotosunu ekliyorum.
image.jpeg

Buda muzik

Benimde komsum geldi oturduk kahve ictik ben kafeinsiz kahve ictim tabi. Sohbet muhabbet derken saat 6 ya geliyordu kalkti. Biraz biber dolmasinin ici kalmisti pazi vardi evde oturdum birde pazi sardim pisti. Yarin ne yemek yapsam onu dusunmeye basladim simdiden:KK70:

hayela89 hayela89 nerelerdesin kiz sen bugun kesin kendini temizlige vurmussundur:KK53:
evet nerden bildin:KK76: evi toparladim hastaneye gityim dikisleti aldirmaya dr uzaktan akrabamiz ne kadar kasmissam kendimi adamin elleri titriyomus esim oyle dedi:KK53: ayy dikislerin yarisini aldi geri kalanini pazartesi alicakmis:KK57::KK17: ordanda anneme gittim bu saat oldu tabi:KK20: haa birde gunduzden kurabiye yapmistim gel beraber yiyek:kk77:
IMG-20151218-WA0002.jpg

evet nerden bildin:KK76: evi toparladim hastaneye gityim dikisleti aldirmaya dr uzaktan akrabamiz ne kadar kasmissam kendimi adamin elleri titriyomus esim oyle dedi:KK53: ayy dikislerin yarisini aldi geri kalanini pazartesi alicakmis:KK57::KK17: ordanda anneme gittim bu saat oldu tabi:KK20: haa birde gunduzden kurabiye yapmistim gel beraber yiyek:kk77:
Eki Görüntüle 1722129

Ayy yakin olsan gelirdim valla cok guzel gozukuyor eline saglik canim.

X