- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 34
- Konu Sahibi TwoPrincess
Valla derya bn yapicam püskevitte var bandira bandira yirim bi yandanda okurumOzlem misirin yanina cayda iyi gider ha ama bebeklerden firsat yokki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla derya bn yapicam püskevitte var bandira bandira yirim bi yandanda okurumOzlem misirin yanina cayda iyi gider ha ama bebeklerden firsat yokki
Kiz ben hic sevmem enginari bamyayiBen bugun enginar,bamya birde ev eristesi yaptim
Allah seni napmasin bende dun gece esime dedim bana peti bor al die oda gitmis markette ne kadar cikolata varsa almis hani peti borum diyom burcak aldim olmazmi dioValla derya bn yapicam püskevitte var bandira bandira yirim bi yandanda okurum
Yok denmez arkadasim ole bise baktin durmuyolar ufaktan bi annelrrine kirmadan citlat yada arada kaf kondur basim ageiyo cocuk uyumuyo yoruluyom falan die hem kv arkadaslarinin ne isi varmisKızlar moralim çok bozuk. Az önce k.v. hanfendiaradı. Arkadaşları bana bebek görmeye gelecekmis. Geçen geldi kendisi gördü halimi. Karşısında oturduğum yerde uyutakalmistim. 6 7 kişi gelecekmis bi de kızıyla eltim de gelecekmis ki onlar daha bi hafta önce geldiler ve elimle görümcenin 2 şer çocuğu var bi araya gelince canavar oluyorlar . Evim küçük bebek duşa girmeme bile engel. Ama kimin umrunda ?
Çocuklar olmasa sorun değil de onlar hiç durmuyo dur diyen de yok. Şimdi sizlere soruyorum acaba eltimi arayip da çocuklarla zor oluyor onları getirmeseniz olur mu desem ayıp olur mu? Şimdiye kadar böyle bir şey demedim hiç ama uğraşacak durumda değilim
Baska yemek yap banaBen bugun enginar,bamya birde ev eristesi yaptim
Usagin uyudu galibaValla derya bn yapicam püskevitte var bandira bandira yirim bi yandanda okurum
Aynen ya sapka takinca bagirio yaaaaOle aman aman bi sicakligi yok ben tisortle geziyom ama cocuk usur bilemedim yani
Benimkide ole yaptirtmiyor illa eller disarda olcak kafasinda bere olmiycak
Uyandi kucagima aldimUsagin uyudu galiba
Kizlar gelcek die braz suslim dedim sapka takcaktim agliyo takamadim tulumunu fiydi ole dizimde yatiyoAynen ya sapka takinca bagirio yaaaa
Yok denmez arkadasim ole bise baktin durmuyolar ufaktan bi annelrrine kirmadan citlat yada arada kaf kondur basim ageiyo cocuk uyumuyo yoruluyom falan die hem kv arkadaslarinin ne isi varmis
Kiz o bilerek yapio uyuzluk giciklik o...uluk de ne dersen deMasallah canim bebigine ne guzel gelismis kv.de amma patavatsiz kadin ya bu kacinci bole.
Ah ah bizimkilerde hic demediler ihtiyacin varmi bi seye die en cok zoruma gidende yarin obur gun bu cocuk onlar babanne hala dicek nalet olsunGünlerce hastanede yattım o zaman gelin değildim şimdi de torunuyla övünecek. Ayrıca neden denmez ki ? Kendilerinin düşünmesi gerekmez mi lohusa kadın 20 günlük hasta bebeği var zaten misafir götürüyoruz bari çocuklarimizi götürmeyelim diye?
Bak bise dicem sana bebegi uyut baska odaya koy bise derlersede uyuyo de sakin elden ele gezdirtm opturtmeGünlerce hastanede yattım o zaman gelin değildim şimdi de torunuyla övünecek. Ayrıca neden denmez ki ? Kendilerinin düşünmesi gerekmez mi lohusa kadın 20 günlük hasta bebeği var zaten misafir götürüyoruz bari çocuklarimizi götürmeyelim diye?
Bnce toptan iptal et zaten nie kabul ettin ki hastayim de yada bebek hastalandi de... Ayyy sinir oldum simdiKızlar moralim çok bozuk. Az önce k.v. hanfendiaradı. Arkadaşları bana bebek görmeye gelecekmis. Geçen geldi kendisi gördü halimi. Karşısında oturduğum yerde uyutakalmistim. 6 7 kişi gelecekmis bi de kızıyla eltim de gelecekmis ki onlar daha bi hafta önce geldiler ve elimle görümcenin 2 şer çocuğu var bi araya gelince canavar oluyorlar . Evim küçük bebek duşa girmeme bile engel. Ama kimin umrunda ?
Çocuklar olmasa sorun değil de onlar hiç durmuyo dur diyen de yok. Şimdi sizlere soruyorum acaba eltimi arayip da çocuklarla zor oluyor onları getirmeseniz olur mu desem ayıp olur mu? Şimdiye kadar böyle bir şey demedim hiç ama uğraşacak durumda değilim
Bak bise dicem sana bebegi uyut baska odaya koy bise derlersede uyuyo de sakin elden ele gezdirtm opturtme
KesinlikleAh ah bizimkilerde hic demediler ihtiyacin varmi bi seye die en cok zoruma gidende yarin obur gun bu cocuk onlar babanne hala dicek nalet olsun
Iste dusuncesiz insanlar ayip olurmu ole keske aradiklarinda deseydin kim olursa olsun zaten yorgunsun evim daginik musait degilim deseydin bise demeye haklari yok sana
Sen yeni dogum yapmisin kimse kusura bakmasin git odanda rahat rahat emzir bebegini onlarin dusuncesizligiYok zaten hasta çocuğum mikrop kaptı 10 gündür burun tıkalı. Kucağa vermiyorum ama benimki 5 dk emer yarım saat uyur yine meme ister. Emme ve gaz faslı da yarım saat sürüyor ben milletin içinde emzirmem. Odamdan cikamiycam ve gelecek insanlarıhiç tanımıyorum. Artık ayıp mayip yapacak bişe yok
Ay ne bileyim yaa . Gelmesinler desem bi hafta sonra yine getirmek isteyecek . Halden anlayan bi kadın değil çünküBnce toptan iptal et zaten nie kabul ettin ki hastayim de yada bebek hastalandi de... Ayyy sinir oldum simdi
Ozlem gelKesinlikle