- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.941
oyle okumusumkanadali35 kafanmi guzel canimcim. Sana niye beni etiketleyerek selam vermedin diye sorruyo. Ozelden yaz demiyor.
İnanmış gibi yapalım barioyle okumusum
İnanmış gibi yapalım bari
Napiyon gii
Iyi valla bizim Kiz birakmiyo hiç bu aralar kucagimdan inmiyoNapiyon gii
Allah yardimcin olsun canim. Isin cok zor. En kisa zamanda duzelir insallah bebgin. Diger sayfada kizlar alerjik bebeklerle ilgili bi face sayfasindan bahsediyorlardi sende bi bak istersen. Bi ise yarar belki.Hayırlı Cumalar tatlı anneler buraya ancak oğlumla ilgili sorunlarımızı yazabiliyorum çünkü 6 aydır Hatta altı buçuk aydır yaşayan bir zombi oldumbu çocuğun sorunları hiç bitmiyor Ne yapacağım bilmiyorum çok huzursuz doğru düzgün uyumuyor E tabi beni uyutmuyor gece uykusu iyiydi O da artık kalmadı Diş mi çıkarıyor diyorum belirgin bir şey de yok zaten büyüklerde Öyle söylüyorlar ek gıdaya başladığı yoğurt ve peynir verdim kefir verdim alerji yaptı zaten çok Gazlı bebekti daha iyice berbat oldu Altan gazını çıkartırken çok bağırıyor çok sancılanıyor o kadar çözüm arıyorum Dua okuyorum yavrum düzelsin diye ama Yok olmuyor düzelmiyor daha da berbat Daha da kötüye gidiyor sanki lütfen bana bir akıl verin ne olabilir oğlum derdi lütfen bize dua edin Çok perişanım Çok Artık çok yoruldum daha 20 yaşında olmama rağmen kendimi çok bitkin hissediyorum...
Amin Sağol teşekür ederim hangi sayfa bulamadım ben...Allah yardimcin olsun canim. Isin cok zor. En kisa zamanda duzelir insallah bebgin. Diger sayfada kizlar alerjik bebeklerle ilgili bi face sayfasindan bahsediyorlardi sende bi bak istersen. Bi ise yarar belki.
Kasim annelerine sor canim. Bende face yok ben bilmiyorum.Amin Sağol teşekür ederim hangi sayfa bulamadım ben...
Burdayim abla
He abla sana dedimBaa mi didin
İyiyim sen
Valla iyi kizi 1 saat oyun grubuna birakiyorum 11-12 arasi. Bugun dehset kotuyum iyiyim iyiyim deyip nazarladim kendimiHe abla sana dedimnapan kiz nasi gidiyo bebelerle hayat:)))))
Cocuklari balkona cikardim. Kizin onune seftali verdim onu yiyo. Oglanda sulu boya oynuyo. Bende camasir katliyorum. Annenlerdemisin hala?Valla iyi kizi 1 saat oyun grubuna birakiyorum 11-12 arasi. Bugun dehset kotuyum iyiyim iyiyim deyip nazarladim kendimiayakta sallaniyorum.
Sen naaapaaan
Okul yokmu bugun. Evet donecegim az kaldiCocuklari balkona cikardim. Kizin onune seftali verdim onu yiyo. Oglanda sulu boya oynuyo. Bende camasir katliyorum. Annenlerdemisin hala?
Daha öncede soylemistim.Bütün vücut kemiklerim surekli agriyor.h er hareketim ayrı bir işkence.cocuk olduğu için dinlenme sansimda yok.tadim yok o yüzden.yazmak istemedim
Birine biraksan da doktora gitsen.Daha öncede soylemistim.Bütün vücut kemiklerim surekli agriyor.h er hareketim ayrı bir işkence.cocuk olduğu için dinlenme sansimda yok.tadim yok o yüzden.yazmak istemedim