- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.981
Pamuk gormesem inanacam. Kizim adanaliyim ben. Pamugun baskenti ora. Pamuk nasi bisey biliri. Sen ancak civit olursun:))))) oda kiyak gectigimdenBana bak vampirella yolarim seni
Pamuk gibi insanimdir ben
PambikBana bak vampirella yolarim seni
Pamuk gibi insanimdir ben
Brn seni ne zamandır dovmuyorum ya simardin SenPambik
Brn seni ne zamandır dovmuyorum ya simardin Sen
Vayy karsiliktami veriyon sen artik
Çok yüz verdik biz bunaVayy karsiliktami veriyon sen artik
Kemal sunalin bi filmi vardi ya mazluum diye bagiriyodu . Saban karsilik verince daha iyi diyodu. Ona benzedi:)Çok yüz verdik biz bunaama karşılık verince daha iyi insanın vurdukça burası geliyor
Kemal sunalin bi filmi vardi ya mazluum diye bagiriyodu . Saban karsilik verince daha iyi diyodu. Ona benzedi:)
Yes. Because she got those pro member she thinks she became somethingVayy karsiliktami veriyon sen artik
Hayır atmaktan hoşlanıyorum.okuze sinirliyim zaten hırsımi senden almayim istersenevet bence bu dayak yemekten hoslaniyo
Çok yüz verdik biz bunaama karşılık verince daha iyi insanın vurdukça burası geliyor
Mazosistmidir nedir:)))evet bence bu dayak yemekten hoslaniyo
I agree with you:)Yes. Because she got those pro member she thinks she became something
Ooooo ozaman ben kacar okuze sinirlenmissen yandikHayır atmaktan hoşlanıyorum.okuze sinirliyim zaten hırsımi senden almayim istersen
Valla seklin semalin degisir bunun sinirone kalirsan:)Ooooo ozaman ben kacar okuze sinirlenmissen yandik
22 temmuzMazef kizin dogum gunu Ne zaman
22 temmuz yanlis hatirlamiyosam.Mazef kizin dogum gunu Ne zaman
Dogru hatirlamisim bu sefer22 temmuz
Aferin sanaDogru hatirlamisim bu sefer