- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.961
Yok. Sali carsamba evdeyim.Okul yokmu bugun. Evet donecegim az kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok. Sali carsamba evdeyim.Okul yokmu bugun. Evet donecegim az kaldi
Gecmis olsun. Bi doktora falan gitsen?Daha öncede soylemistim.Bütün vücut kemiklerim surekli agriyor.h er hareketim ayrı bir işkence.cocuk olduğu için dinlenme sansimda yok.tadim yok o yüzden.yazmak istemedim
Oo super cumartesi pazar da yoktur?Yok. Sali carsamba evdeyim.
Evet. Benden onceki ogretmene boyle ayarlamislar. Duzen bozulmasin diye devam ettirdiler. Benimde isime geldi tabiOo super cumartesi pazar da yoktur?
Pazartesi,persembe,cuma mi
Himm. Cok gecmis olsun. Biran evvel duzelir insallah.Doktora gittim.d vitamini çok dusukmus.5 çıktı.normalde iğne vermesi gerekiyor muş ama emzirdigim icin veremedi.nornal damla verdi.oda duzeltene kadar bu acıyı cekecegim
SagolHimm. Cok gecmis olsun. Biran evvel duzelir insallah.
Kiz acik misin? Kisa kollu giy. Cik gunese 15dk dursan her gun d vitamininin cok artar. Kapaliysan da balkonda terasta kuytu bir yerde yapsan.Doktora gittim.d vitamini çok dusukmus.5 çıktı.normalde iğne vermesi gerekiyor muş ama emzirdigim icin veremedi.nornal damla verdi.oda duzeltene kadar bu acıyı cekecegim
Super valla sen nerde yasiyordun ?Evet. Benden onceki ogretmene boyle ayarlamislar. Duzen bozulmasin diye devam ettirdiler. Benimde isime geldi tabi
Soylemem oyle ulu orta yerde. Kucuk bi ilcedeyimSuper valla sen nerde yasiyordun ?
Kapaliyim.doktorda ayaklarını göster dedi ne yapsın.i sin kotusu binada inşaat var balkon yalan oldu simdilik.b bayramda mersine gidiyoruz orda topların inşallah d vitaminini.sen ne yaptın nasilsinKiz acik misin? Kisa kollu giy. Cik gunese 15dk dursan her gun d vitamininin cok artar. Kapaliysan da balkonda terasta kuytu bir yerde yapsan.
Ozelde soyle barim merak ettimSoylemem oyle ulu orta yerde. Kucuk bi ilcedeyim
Iyi bakalim. Allah sifa versinKapaliyim.doktorda ayaklarını göster dedi ne yapsın.i sin kotusu binada inşaat var balkon yalan oldu simdilik.b bayramda mersine gidiyoruz orda topların inşallah d vitaminini.sen ne yaptın nasilsin
uyicam ben sen yeni mi geliyon?
Iyi uykular Sanauyicam ben sen yeni mi geliyon?
Bana bak vampirella yolarim seniMazef gecmis olsun Kiz hep asabilikten oluyo