- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.901
Korkunun ecele faydasi yok canim. Eger hamileysen ona gore tedbirini alirsin hic degilse. Biran evvel ogren sonucu bence.Yok Daha gitmedim ya korkuyorumda bira
Seninkide laf mi yani simdi. Kadinin ruhu siddetten besleniyor sen karsiyiz diyosun:))))Siddete karsiyiz
Tmm yarın gidicem inşaallah off çok tedirginimm...Korkunun ecele faydasi yok canim. Eger hamileysen ona gore tedbirini alirsin hic degilse. Biran evvel ogren sonucu bence.
Özledim kız seni
Naptin kız yaptinmi 3 cocugu
Valla yaptiysamda bilmiyom. Kendi kendine buyuyodur icerde:)))Naptin kız yaptinmi 3 cocugu
Yazık kız vak cocugaValla yaptiysamda bilmiyom. Kendi kendine buyuyodur icerde:)))
Once bi varmi yokmu ogrenmem lazim kizYazık kız vak cocuga
Neredeydin sen kız kaç gundurOnce bi varmi yokmu ogrenmem lazim kiz
Kiz bi dun girmedim. Sen yoktun. Dunde okul cok yorucuydu. Gelincede oglan durmadi giremedim.Neredeydin sen kız kaç gundur
Gorusemez oldujKiz bi dun girmedim. Sen yoktun. Dunde okul cok yorucuydu. Gelincede oglan durmadi giremedim.
Oyle oldu. Benim oglan pek fena bu aralar. Elimde telefon gorunce illa alip kurcalamak istiyor. Bende o alismasin diye elime almamaya calisiyorum. Girip mesaj yazmaya firsatim olmuyo pasamdan:)))Gorusemez olduj
Selam naber kiz