- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.301
Ya ona taktirinda der.ssknain odededigi o çirkin şeylerden alalimda diyebilir :)Kp yapiyo odemeleri. Benimki sonra ona oduyo. Evde var bi tane cerceve alip onu buna taktirin demez insallah valla kavga cikaririm. Kendi daha yeni cercevesiz gozluk aldi geldi. Cok istiyosa kendi kullanaydi.
Kb dedi onu bende dedim ben toplum icine cikiyorum baba maasimla alacam o odemicek sonucta ben kaliteli istiyorum dedim.Ya ona taktirinda der.ssknain odededigi o çirkin şeylerden alalimda diyebilir :)
İyi demissin kız.şöyle modern çerçeveli bisey alKb dedi onu bende dedim ben toplum icine cikiyorum baba maasimla alacam o odemicek sonucta ben kaliteli istiyorum dedim.
Yok canım renk değilde şöyle hoş bisy olsunBakacam begenecem zaten de renkli bisey almam. Sonra kiyafete uymuyo abes duruyo
Bakacaz bakalim. Benimki goturecekmis beni. Babasinin iso var yarin sehir disinda.Yok canım renk değilde şöyle hoş bisy olsun
Hava soğuk rüzgarlı ya ondandirBenimki babasina sakin devletin verdigini alma ustune koy 100 200de olsa iyisini al demis:)
Kafayimi usuttu diyonHava soğuk rüzgarlı ya ondandir
Yoksa başka açıklama bulamadım.hani hep aynı olsa bisey bulucamda.bi öyle bi böyle olduğuna göre bisy etkiliyor bu adamiKafayimi usuttu diyon
Kiz su ara acaip iyi. Simdiye kadar bu kadar iyi halini gormedim desem yeridir yani.Yoksa başka açıklama bulamadım.hani hep aynı olsa bisey bulucamda.bi öyle bi böyle olduğuna göre bisy etkiliyor bu adami
Dost acı söyler "çok alışma bu haline"Kiz su ara acaip iyi. Simdiye kadar bu kadar iyi halini gormedim desem yeridir yani.
Alisan kim. Bende hic olmadigim kadar mesafeliyim ona. Daha 1 kere bile canim lafi cikmadi agzimdan ki ben ona adini hic kullanmazdim. Simdiyse sadece adiyla sesleniyorumDost acı söyler "çok alışma bu haline"
Gölü tam doksana atainki sende barisasin.Alisan kim. Bende hic olmadigim kadar mesafeliyim ona. Daha 1 kere bile canim lafi cikmadi agzimdan ki ben ona adini hic kullanmazdim. Simdiyse sadece adiyla sesleniyorum
Valla artik golu rovesatayla atmasi lazim ki soyle bi aaa diyim. Yok oyle yagma yani.Gölü tam doksana atainki sende barisasin.
Atar insallahValla artik golu rovesatayla atmasi lazim ki soyle bi aaa diyim. Yok oyle yagma yani.
Artik onun yaptigi hic bisey bana inandirici gelmedigi icin cok zor iknA olurum.Atar insallah
Yani bilmiyorum ki.kızdan sonra olduğu için böyle unutunca eski haline döner gibime geliyorArtik onun yaptigi hic bisey bana inandirici gelmedigi icin cok zor iknA olurum.
Anlamadim ne dedigini kizYani bilmiyorum ki.kızdan sonra olduğu için böyle unutunca eski haline döner gibime geliyor
Kiz yıkandıktan. Sonra böyle olduysa onun etkisinden kurtulunca eski haline döner diyorumAnlamadim ne dedigini kiz