- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.121
Ben ilk d. Gununde pek ozenmedim ya. Anlamiyolar ya. Kendine yapmis oluyosun. Simdi cin gibi. Onun icin biraz daha ozendim.Ben kızın doğum gününü şimdiden düşünmye basladim
Valla ben hem neler yaparım diye düşünüyorum hem kimler gelecek diye.off off.Ben ilk d. Gununde pek ozenmedim ya. Anlamiyolar ya. Kendine yapmis oluyosun. Simdi cin gibi. Onun icin biraz daha ozendim.
Ben gelirim:)Valla ben hem neler yaparım diye düşünüyorum hem kimler gelecek diye.off off.
Ellerine sağlık prenses:)zey-mur sen beni beğenme mutfak duvarlarını sildim yerleri deterjanla sildim dolapların zaten silinmiştir bitek pimape ler kaldı onun içinde havanın isimasini beklenen lazım ohhh mis gibi oldu mutfagim
Beklerim ablamBen gelirim:)
Teşekkürler abla.bencede elime saglil.çünkü ellerim deterjandan mahvoldu.Ellerine sağlık prenses:)
Deterjanları birbirine karıştırmayın aman zehirli gazlar çıkabiliyormuşTeşekkürler abla.bencede elime saglil.çünkü ellerim deterjandan mahvoldu.
Ayy banami diyon abla.ben deterjansiz iş yapamam.o domestos ne yaparsam yapım bana kokacak.bide yeni bi yağ çöz aldım anında cozuyor ama elleri mahvediyor. Bide işin içine çif girdi.cokmu abartiyorum neDeterjanları birbirine karıştırmayın aman zehirli gazlar çıkabiliyormuş
Ben seni ne begenmicem be deli. Kendi kendine dertlenen sensin. Ellerine saglik ohh ne iyi olmus iste. Mis gibizey-mur sen beni beğenme mutfak duvarlarını sildim yerleri deterjanla sildim dolapların zaten silinmiştir bitek pimape ler kaldı onun içinde havanın isimasini beklenen lazım ohhh mis gibi oldu mutfagim
Ben seni ne begenmicem be deli. Kendi kendine dertlenen sensin. Ellerine saglik ohh ne iyi olmus iste. Mis gibi
Bende yarin alisverise cikacam kiz. Ama ben mecbur cikacam. Pazartesi okul var bende kiyafet yok. Kv bakacak bebelereburda yağmur yağıyor. Bende tam.yarın alışverişe cikacaktim.kaderine tukureyim. mutsuzum
Benimde yoktu pek biseyim.kaç haftadır bu günü bekliyorum havanın verdiği cevaba bakBende yarin alisverise cikacam kiz. Ama ben mecbur cikacam. Pazartesi okul var bende kiyafet yok. Kv bakacak bebelere
Ya bu aralar zaten bi dengesi yok havanin. Dun gunluk guneslikti bugun yagmurlu. Yarin ne olacagi belli degil. Belki gunesli olur du bakalim.Benimde yoktu pek biseyim.kaç haftadır bu günü bekliyorum havanın verdiği cevaba bak
Parçalı bulutlu görünüyor ama bilmiyorum.İstanbul da patlama olmuş canlı bomba diyorlar off of gitmicem galibaYa bu aralar zaten bi dengesi yok havanin. Dun gunluk guneslikti bugun yagmurlu. Yarin ne olacagi belli degil. Belki gunesli olur du bakalim.