- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- Konu Sahibi TwoPrincess
Esime diyeyimde bari haftaya bi gun gidelim ptt yeCocuk parasi yatmis kizlar bilginize biz harcadik bile. Kiz gel bize yemek yaptim ben beraber yerik
Atlar gelirim bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esime diyeyimde bari haftaya bi gun gidelim ptt yeCocuk parasi yatmis kizlar bilginize biz harcadik bile. Kiz gel bize yemek yaptim ben beraber yerik
Rapor parasimi
Rapor bitince alinmiycakmi o para
yok kiz halasida bilmiyo oynamayiKiz halaya cekermis
Rapor bitince alinmiycakmi o para
Tamam iste o ise baslar raporu o su anki raporun bitince veriliyo onla gidiceksin bana guneslide ole dddiBilmiyorumki benim muhasebeci bu ay bir rapor vericek onunla dogum evragiyla beraber sgk ya basvurucam sanirim. İlkinde de oyle olmustu.
Aa bende 9 kasm .d o zaman yarnda bızm 40 ckıo .d8 kasimda
Gel gel bugun menu iyiEsime diyeyimde bari haftaya bi gun gidelim ptt ye
Atlar gelirim bak
Oyle o zaman hadi hayirli olsunAa bende 9 kasm .d o zaman yarnda bızm 40 ckıo .d
O zaman anasina cekmisyok kiz halasida bilmiyo oynamayi
Ne var senmi yaptinGel gel bugun menu iyi
Benim arkadas aradi simdi aksama sana gwliyoz diyo ey allhim yaGel gel bugun menu iyi
E heralde ben yaptim evde kimse yokki kim yapacak.izmir kofte,pilav ,yogurtlu kereviz salatasi ve havuc tatlisi yaptimNe var senmi yaptin
Allahim ya simdimi soylenir buBenim arkadas aradi simdi aksama sana gwliyoz diyo ey allhim ya
Amaan ben gideli daha 2 sayfa olmus. Bende bu arada evi topladim dolma ve mercimek corbasi yaptim. Bebegi emzirdim tekrar yatirdim. Simdi bir supurup toz alicam havlulari yikamaya aticam ve
wcyi temizleyip oturucam ohh miss
Bide bise yapma dedi ama ypmicm hic ugrasamm evi toprlamm lzmAllahim ya simdimi soylenir bu
Bnmki tepkiler daha iyi ses cikriyorHey mmaşallah bunları yapana kadar bebis uyuycakmi
Ben uyurken bile başında bekliyorum kusarsa diye hemde mikir mikir uyuyor az az sallayinca tekrar daliyor.
Kirk çıktı varmi bi degisim bizde yok henüz
Gerci senin bebis maşallah yaramaz degil sanırım.
Uyku duzeniniz nasıl sizin gaz durumu falan